Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הסיפור:

אני מנוי ברשת סלולרית בחבילה שאחרי כול זיכויים, הנחות ושאר שטויות אני צריך לשלם 30 ש"ח בחודש.

חודש ראשון בחברה עבר בסבבה. חודש שני, איך לא, שיטת מצליח וחוייבתי ב-150 שקל. אחרי שיחת טלפון לחברה ובירורים, הם הודו בטעות ואמרו לי שהם יחזירו לי רטרואקטיבית את הסכום. משמע, שבמשך ה-4 חודשים הבאים לא ירד ממני שקל. סבבה.

העניין הוא שעברו כבר כמעט 8 חודשים מאותה תקרית, ואין זכר לשום חיוב. אני מקבל חשבוניות, אבל בפועל לא יורד ממני כסף מהחשבון.

אז לא, לא התחלקתי על השכל, שבמקום לסתום את הפה ולהגיד תודה, אני מתעניין בזה :) , אלא אני דואג שלא יזכרו בעוד שנתיים ויביאו לי חשבון יפה של 700 שקל לשלם.

מה הייתם עושים במקומי?

פורסם

מרים להם טלפון ויפה שעה אחת קודם.

א. אתה גונב מהם.

ב. אתה תקבל את החיובים בריבית דריבית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

א. הוא לא גונב מהם גם עם על פניו זה נראה ככה

ב. הם לא יכולים לחייב אותו בריבית על טעות שלהם, וספק אם בכלל יכולים לחייב אותו רטרואקטיבית ללא אישור שלו

אצלי היה טעות בקריאת מונה חשמל, תשלום אחד קיבלתי 100 שח

התשלום שלאחריו היה 1500 שקל שזה כלל את הפער מהחודש הקודם

הם שלחו הודעה שנפלה להם טעות בקריאה, יש לי את הזכות לשלם רק את הסכום החלקי של החשבון ובמקרה זה יש להם את הזכות להביא בורר משפטי

אבל שים לב שקודם הם מבקשים אישור ממני ולא מבקשים ריביות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
א. הוא לא גונב מהם גם עם על פניו זה נראה ככה

ב. הם לא יכולים לחייב אותו בריבית על טעות שלהם, וספק אם בכלל יכולים לחייב אותו רטרואקטיבית ללא אישור שלו

אצלי היה טעות בקריאת מונה חשמל, תשלום אחד קיבלתי 100 שח

התשלום שלאחריו היה 1500 שקל שזה כלל את הפער מהחודש הקודם

הם שלחו הודעה שנפלה להם טעות בקריאה, יש לי את הזכות לשלם רק את הסכום החלקי של החשבון ובמקרה זה יש להם את הזכות להביא בורר משפטי

אבל שים לב שקודם הם מבקשים אישור ממני ולא מבקשים ריביות

אני אשמח אם תסביר מה זה בדיוק ה"סכום החלקי של החשבון". תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני כמעט בטוח שאם תעבור על החשבון אשראי שלך \ הו"ק אתה תראה חיובים.

כי אם נשלחת חשבונית אלייך הבייתה אם סכום לחיוב, אתה יכול להיות בטוח שתחוייב.

אם אתה מקבל חשבוניות על 0ש"ח זה כבר משהו אחר, אני בספק שהם עשו טעות.

אבל בכל מצב תתקשר, כדי שלא תחטוף אחרי זה.

גם אם זה בעיה שלהם טכנית שנפלה אצלם טעות.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם כבר מדברים על ריביות וטעויות - איך זה הולך עם הביטוח הלאומי? בחודש האחרון הדבילים האלה שלחו לי בערך 5 פעמים מכתבים שבהם הם אומרים שיש שינויים בחשבון שלי (למרות ששום דבר לא השתנה), וכל פעם הם מחייבים אותי גם בקנס וגם בהצמדה, בנוסף לחוב שלי כביכול (אחרי החישוב החדש שלהם).

אומנם מדובר בכמה שקלים בודדים, אך עדיין זה מעצבן, במיוחד לאור העובדה שכל פעם הם מחשבים ויוצא להם איכשהו חישוב אחר :roll: .

פורסם
אני אשמח אם תסביר מה זה בדיוק ה"סכום החלקי של החשבון". תודה.

אם בדו-חודשי המונה הראה (דוגמאה) 100 ועל זה חייבו אותי 100

עכשיו בדו-חודשי המונה הראה 1600 דהינו 1500

יצא שמבחינתם המונה מראה עבור 4 חודשים 1600

החלק לחודשיים הוא 800

החודשיים הראשונות שולמו (100 במקום 800)

נשאר חוב לחודשיים ולכן הסכימו שאשלם סכום חלקי השווה לחודשיים, דהינו 800

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המעטפה שאתה מקבל עם הפירוט חשבון שלך, זאת חשבונית לכל דבר ועניין. אם בפועל לא ירד כסף מהחשבון שלך, תציג להם את החשבוניות האלה ותגיד להם שמבחינתך זה שולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה נכנס למיטה חולה, יגיע הרגע שהם יעלו על זה ואתה תשלם את כל החיובים.

הם יציעו לך לפרוס את זה לתשלומים אבל לא יותר מזה, אתה מקבל שירות, אתה אמור לשלם עליו.

כמו שזה להפך והלקוחות יודעים להפוך כיסאות כדי לקבל זיכויים, ככה חברת הסלולר תתנהג.

אני אומר לך את זה ממקור אישי, אחי שילם עד לא מזמן למירס 7000 ש''ח על חיובים של שנתיים שהם לא גבו ממנו ועלו על זה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=otPL8KwKQmw&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה:

הסרטון היה מיועד לשרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437919

note to self

לא לגלוש ב-carsforum ב-2 טאבים בו זמנית

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אם כבר מדברים על ריביות וטעויות - איך זה הולך עם הביטוח הלאומי? בחודש האחרון הדבילים האלה שלחו לי בערך 5 פעמים מכתבים שבהם הם אומרים שיש שינויים בחשבון שלי (למרות ששום דבר לא השתנה), וכל פעם הם מחייבים אותי גם בקנס וגם בהצמדה, בנוסף לחוב שלי כביכול (אחרי החישוב החדש שלהם).

אומנם מדובר בכמה שקלים בודדים, אך עדיין זה מעצבן, במיוחד לאור העובדה שכל פעם הם מחשבים ויוצא להם איכשהו חישוב אחר :roll: .

היה לי סיפור דומה לפני כשנתיים. בעצת רואה החשבון שלי שילמתי את הסכום שהגיע לכמה מאות ש"ח, לאחר שהוסבר לי שכל נסיון לבטלו יהיה בגדר מלחמה בטחנות רוח ויעלה הרבה יותר מהחיוב עצמו.

המעטפה שאתה מקבל עם הפירוט חשבון שלך, זאת חשבונית לכל דבר ועניין. אם בפועל לא ירד כסף מהחשבון שלך, תציג להם את החשבוניות האלה ותגיד להם שמבחינתך זה שולם.

לא מדוייק - החשבונית היא הודעה על חיוב עתידי, גם אם המעטפה הגיעה לביתך לאחר שראית את החיוב בחשבון האשראי. בד"כ מצויין בה גם הסכום ששולם לחשבונית קודמת, כולל תאריך התשלום. אם סעיף זה קיים הרי שמבחינתך תוכל לטעון התשלום שולם, ושישברו את הראש מול חברת האשראי. לא מובטח שתצליח, אבל לפחות יהיו לך סימוכין. אם הסעיף חסר כנראה שיחייבו אותך כאשר יעלו על הטעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...