Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני צריך להחליף ברקסים בשברולט לומינה 96,

מה עושים בטיפול שכזה? מחליפים קדימה? אחורה?.

כמה אמור לעלות בערך דבר שכזה,

תודה רבה

פורסם

בדר"כ הברקסים הקידמיים הולכים הרבה לפני האחוריים כך שרוב הסיכויים שמדובר בברקסים קידמיים. על הדרך אתה יכול לבקש שיביטו על הברקסים האחוריים שזה עוד עניין של כמה דקות שלא צריכים לגבות עליו תשלום.

פורסם

הבלמים אכן די יקרים ברכב הזה אבל הם מחזיקים הרבה כך לפי דעתי מניסיון.

המחיר שלהם תלוי בחברה שתשים ואני ממליץ לך בשביל כמה מאות שקלים (כנראה הכל יעלה לך בין 500 ל 700 רפידות ודרמים) לא לקחת חברה פשוטה! החיים שלך פה תלויים והפרש של מטר בבלימה פתאומית זה יכול להיות ההפרש בין להגיע בסוף הדרך לבית או לבית חולים.

המחירים שכתבתי זה רק על החלקים ודיברתי על קדמיים, האחוריים הרפידות יותר זולות.

בהצלחה

פורסם

לא מחייב שאתה צריך להחליף צלחות. אם הם לא נשחקו או נחרטו אתה לא צריך אלא רק רפידות אבל תבדוק את זה טוב במוסך בו אתה מטפל ותראה בעיניים שלא ייגזרו עליך סתם קופון.

פורסם

רפידות מקוריות שקניתי לפני שנתיים לאימפלה עלו לי 320 ש"ח ובטיפול האחרון לפני חודש נבדקו ויש להן עדיין הרבה בשר, כמעט שנתיים ומדובר ברכב כבד כמו הלומינה בערך. תשים מקוריים הכי טוב והכי בטוח, 100 ש"ח לא שווים את ההפרש באיכות ובטח גם בבלאי.

לגבי צלחות לא אמורות להיות יקרות מידי למרות המידה הגדולה יחסית, חבר שלי החליף במאליבו 2005 לא מזמן, לא זוכר כמה בדיוק הוא אמר לי אבל אני חושב שלא יותר מ 250-300 לזוג הקדמיות. אולי אפילו פחות.

את הרפידות אתה יכול כעיקרון לבדוק לבד, תפתח את הגלגלים ותראה אם יש להם "בשר". לגבי הצלחות, ממה שאני יודע אם שחוקות אז אתה אמור להרגיש רעידות בבלימה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• ספונסר פורום
פורסם

ערב טוב אייל,

נתחיל בשאלה - כיצד אתה יודע שצריך להחליף בלמים? האם מדובר ברעש או בירידה בעוצמה?

או שמא עבר זמן רב מאז ההחלפה האחרונה?

בכל מקרה,

את ההחלפה כמובן שאין לבצע לבד. עלות העבודה לא אמורה להיות גבוהה, ולגבי עלות החלפים - יש לקבל הצעת מחיר ממוסך.

אשמח להמליץ לך על מוסך הוגן באזור מגוריך.

• תוכן חדש...