Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורט ב40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה נעול על טורבו?

רכבים כמו שאתה רוצה בתקציב הזה? תכין צ'ק פתוח זה לא ייגמר ב40k.

בטח אלה ששיפרו את האיביזה שלהם ל270 כ"ס, יהיה לך קשה למצוא רכב שלא פירקו אותו, גם אם על פניו הוא יראה שמור ויפה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאלה שחסר להם הטורבו,לדעתי אפשר למצוא אחת טובה גם בפחות מ40,ועם הזמן והכסף להתחיל לשפר,לא חייב לקנות אחת משופרת.

פורסם

לפי החלומות שלך, אני מקווה בשבילך שאתה מבין שאתה עושה קניה בתשלומים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני הרכישה הייתי ממליץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת. אינני יודע מה יכולת הנהיגה שלך, אך אם ריסקת כבר אחת ולדברייך "אני רוצה להרגיש תכוח" - נשמע כמו מתכונת לטוטאל נוסף.

אה וגם שיעור בעברית על כתיבה בפורום :roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מאחל לך ולעוד הרבה חברה לנהוג כמוני..

אם אינך יודע מה הם יכולות הנהיגה שלי, אז למה אתה מפזר פה המלצות ?

על סמך זה שריסקתי MI-16 ? ואו.. אתה יודע ביכלל מה הסיבות לכך ? לא.

ובקשר לנושא אני מודה לכם על זה שאתם דואגים לכסף שלי אבל זה עניין שלי בכל זאת ...

אפשר תשובות בבקשה ?

פורסם
מה עם ב.מ.וו סדרה 3? אולי תוכל למצוא 325 ידנית...

חיפשתי אותה מצאתי רק מודלים ישנים מידי או אחת ב 55 אלף עם קיטים של M3

אני חושב שאני ילך על איביזה טורבו משופרת וישפר אותה לאט לאט האופציה הכי טובה לקו ישר וזה מה שאני מחפש את האוטו הכי חזק שאני יכול לקנות לקו ישר במחיר הזה ...

היא או GT

פורסם

אם אינך יודע מה הם יכולות הנהיגה שלי, אז למה אתה מפזר פה המלצות ?

על סמך זה שריסקתי MI-16 ? ואו.. אתה יודע ביכלל מה הסיבות לכך ? לא.

ובקשר לנושא אני מודה לכם על זה שאתם דואגים לכסף שלי אבל זה עניין שלי בכל זאת ...

אפשר תשובות בבקשה ?

אולי זה רק אני, אבל לפי הטקסט הדיבור שלך לא נשמע נעים משהו ובהתחשב בזה שאתה הוא זה שצריך עזרה הייתי ממליץ שתהיה מעט נחמד יותר :wink:

לגבי הרכב, משום מה עשית עליי רושם שאתה מאוד נעול על האיביזה, חסר לה מעט בסעיף ההתנהגות (אולי לא מעט :lol: ) אך את זה אתה בטח כבר יודע, הבעיה הרצינית עם הרכב הזה הוא שאין הרבה שמורות, במיוחד השנתונים הנמוכים שעברו ידיים והתעללויות :?

המצלה ממני? אם אתה באמת רוצה תלך על זה, רק תקנה בסבלנות ובלי למהר, רק ככה תמצא אחת שמורה ומטופלת.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
אולי זה רק אני, אבל לפי הטקסט הדיבור שלך לא נשמע נעים משהו ובהתחשב בזה שאתה הוא זה שצריך עזרה הייתי ממליץ שתהיה מעט נחמד יותר :wink:

לגבי הרכב, משום מה עשית עליי רושם שאתה מאוד נעול על האיביזה, חסר לה מעט בסעיף ההתנהגות (אולי לא מעט :lol: ) אך את זה אתה בטח כבר יודע, הבעיה הרצינית עם הרכב הזה הוא שאין הרבה שמורות, במיוחד השנתונים הנמוכים שעברו ידיים והתעללויות :?

המצלה ממני? אם אתה באמת רוצה תלך על זה, רק תקנה בסבלנות ובלי למהר, רק ככה תמצא אחת שמורה ומטופלת.

אני מנסה לדבר הכי יפה אני מצטער אם אני נותן רושם שגוי בכל זאת אני זה שצריך את העזרה מכם ולא ההפך..

בקשר להתנהגות למה אתה מתכוון ? יציאה מהמקום ?

וסבלנות יש לי הרבה זה ההתרון אצלי :-D

פורסם

הנה שוב אנחנו מתחילים שאיביזה לא מתנהגת, אז נכון שההגה לא מתקשר אבל עם שיפור נכון של אחיזה ו"הקשחת הרכב" מעט היא עומדת במסלול ובכל גימקאנה עם כל ה"המתנהגות".

לגביי הכוח אתה יכול להגיע איתה להספקים גבוהים מאוד ב"יחסית" מעט השקעה מכיוון שזהו מנוע שעומד בהספקים גבוהים ללא בעיה(עד 300 סוסונים בערך)

לגביי אמינות:היא אמינה בטירוף ברמת מזדה 3 (במצב סטנדרטי) האמינות תרד כמובן ביחס ישיר לשיפורים

ממליץ לך למצוא אחת כמה שיותר שמורה וסטנדרטית ללמוד להכיר את הרכב תקופה ואז לאט לאט להתחיל לשפר.

תיקח בחשבון שהGT לעומת האיביזה זהו עולם אחר לגמריי מבחינת ביצועים וגם מבחינת אחזקה.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

לפי כל הנתונים של פותח השרשור, איביזה דורבו תעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר.

לפני הרכישה הייתי ממליץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת.

בקשר להתנהגות למה אתה מתכוון ? יציאה מהמקום ?

אכן כך, תודה על האיחולים. כל מי שיודע לנהוג מבין שיציאה מהמקום = התנהגות.

הנה שוב אנחנו מתחילים שאיביזה לא מתנהגת, אז נכון שההגה לא מתקשר אבל עם שיפור נכון של אחיזה ו"הקשחת הרכב" מעט היא עומדת במסלול ובכל גימקאנה עם כל ה"המתנהגות".

התנהגות זה לא אחיזה, וזמנים במסלול לא מעידים על תקשורת הרכב.

תלמד קצת על המושגים, תעשה הפרדה ביניהם, ותחזור לתת תגובה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגביי הכוח אתה יכול להגיע איתה להספקים גבוהים מאוד ב"יחסית" מעט השקעה מכיוון שזהו מנוע שעומד בהספקים גבוהים ללא בעיה(עד 300 סוסונים בערך)

לגביי אמינות:היא אמינה בטירוף ברמת מזדה 3 (במצב סטנדרטי) האמינות תרד כמובן ביחס ישיר לשיפורים

ממליץ לך למצוא אחת כמה שיותר שמורה וסטנדרטית ללמוד להכיר את הרכב תקופה ואז לאט לאט להתחיל לשפר.

תיקח בחשבון שהGT לעומת האיביזה זהו עולם אחר לגמריי מבחינת ביצועים וגם מבחינת אחזקה.

או תודה על ההודעה !!

בקשר ל GT התכוונת שהיא יותר חזקה ויציבה מהאיביזה ?

אין לי בעיה לשלם הרבה על דלק 98 אני אוהב את זה באמת וגם לתחזק את האוטו אני מודע לדברים האלה

פורסם
לפי כל הנתונים של פותח השרשור, איביזה דורבו תעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר.

אכן כך, תודה על האיחולים. כל מי שיודע לנהוג מבין שיציאה מהמקום = התנהגות.

התנהגות זה לא אחיזה, וזמנים במסלול לא מעידים על תקשורת הרכב.

תלמד קצת על המושגים, תעשה הפרדה ביניהם, ותחזור לתת תגובה.

אה אתה אומר שמי שיודע לנהוג חייב לדעת את המושגים האלה ? אני חולק עלייך בעניין הזה...

סה"כ שאלתי כדי לדעת אני לא מבין גדול באתי לפה כדי לקבל תשובות להעשיר את הידע שלי שאני יעשה את הבחירה הנכונה לרצונות שלי שזה אוטו הכי חזק שאני יכול להביא בסכום כסף הזה ולהתחיל לשפר אותו לאט לאט או אפילו לקנות אוטו משופר קצת. האפשרות היחידה שיש לי בסכום הזה זה להביא איביזה שכבר משופרת כי GT אני ימצא אולי עם פורק במחיר הזה אבל אתם אומרים שהיא יותר חזקה ומגיבה טוב

• תוכן חדש...