Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החודש אני אמור להעביר את הרכב טיפול תקופתי, אני רוכש חלקים ומטפל באופן פרטי אצל המוסכניק בבית

אשר עבד במוסך המורשה בו טיפלתי ברכב, מיותר לציין את החיסכון בעלויות וכו'.

אני מחליף כל שנה: שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, נוזל קירור ופלאגים, אולם השנה הומלץ לי להחליף שמן גיר.

לפי חיפוש קראתי כי עלולה לצוץ בעיה בגיר שתגרום לשביקת החיים שלו, מדובר במאזדה לאנטיס 1800 סמ"ק שנת 2001.

150,000 ק"מ זה מה שעומד כרגע על הרכב, והשמן גיר הוחלף למעלה מ-4 שנים, האם לרדת מעניין החלפת השמן?

ראוי לציין שבנהיגה אני מרגיש בעיטות קטנות במעבר הילוכים (אוטומט), והתושבות כולן מקוריות חדשות (שנה).

כך שאני לא יודע מה עליי לעשות, אודה לעזרתכם יום טוב!

פורסם

החלפת שמן גיר ברכב הזה כל 60,000 או 3 שנים המוקדם מביניהם.

אם עד עכשיו החלפת שמן והגיר תקין לא חושב שצריכה להיות בעיה.

חשוב להקפיד על שמן מקורי וייעודי לממסרה הזו ולא להתפתות לשמן זול.

אם הגיר אינו תקין- החלפ יכולה לעשות לו טוב או לגמור אותו מיד לאחר החלפת השמן והיו שרשורים בנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעיקרון החלפת שמן גיר לגיר ישן שלא הוחלף בו אף פעם שמן ופילטר,

עלול להיווצר מצב בו לכלוך שהיה דבוק למכלולי הגיר יתפרק ויתמוסס,

כיוון שהשמן חדש, וזה עלול לגרום לכשל בגיר.

בגיר בו עשו החלפות סדירות, לא אמורה להיות בעיה, אם כי הכל יכול

לקרות.

לפי מה שאתה מתאר, הייתי מבצע את ההחלפה, בייחוד לאור ה"בעיטות"

שאתה מרגיש בהחלפת ההילוכים.

ולא לחסוך, ולהחליף גם את הפילטר שמן גיר.

פורסם

לגבי הבעיטות בגיר,היה כאן שרשור שהגיב עליו ספי,חבר הפורום בעל מכון גירים אוטומטיים :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437132

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...