Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו הצעה לביטוח מקיף בלבד 4300 על סוזוקי סוויפט שזה כולל אותי נהג חדש שכבר שנה על הכביש בלי עבר ביטוחי לחלוטין.

וביטוח חובה יש לנו הצעה מעולה של 1300 שקל של עובדי מדינה.

האם אפשר למצוא מחיר נמוך יותר של ביטוח מקיף לרכב או שלחטוף את ההצעה ?

תודה רבה.

פורסם

או שכן או שלא.

(זה פורום משפטי, שעוסק בהיבטים המשפטיים / חוקתיים לגבי חוקי התנועה ומפגש עם החוק, דיני שמאות רכב וכיסויי הביטוח, אך לא בהצעות מחיר. זה יכול להתאים אולי לפורום הכללי).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה בסדר, אתה יכול להשאיר את השאלה כאן.

בכל מקרה, אני לא סוכן ביטוח אבל נראה לי שההצעה שקיבלת טובה. תעשה סקר מחירים קצר ותראה מה מציעים לך בעוד כמה סוכניות, אולי גם אצל דורון ענק הביטוח שמפרסם כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאני מבקש מסוכן שאני מבטח אצלו שנים, להשוות למחיר עובדי מדינה, הוא מראש אומר בלתי אפשרי להתקרב לזה.

לדעתי קיבלת מחיר של 1,300 ש"ח רק עד סוף השנה, כלומר עד 31.12.2012.

בד"כ כל פוליסות הביטוח של עובדי מדינה מתחילות ב-01.01 ומסתיימות ב-31.12.

אם תשקלל את המחיר לשנה, הוא בסביבות 2700 ש"ח וקשה לי להאמין שתמצא ביטוח פרטי במחיר קרוב לזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לגבי עובדי מדינה - אף אחד לא יכול להתחרות במחיר של החובה, אז קחו את ההצעה. למיטב הבנתי - ביטוח חובה זה אותו דרעק בכל מקום. (כמובן לברר שזה אכן המחיר לשנה שלמה).

מקיף אתם יכולים לברר בכמה סוכנויות ולראות מה יציעו. שם מעבר למחיר גם יש צורך להשוות תנאי פוליסה, השתתפות עצמית, כיסוי צד 3 וכיוצא בזה. אין מנוס מסקר שוק.

פורסם

כמה יתרונות בביטוח עובדי מדינה:

1. אין השפעה לעבר ביטוחי - כלומר לא אכפת להם בכלל כמה תאונות עשית.

2. התשתפות עצמית מאוד זולה - 400-600 במוסך הסדר. 800-1000 במוסך אחר.

3. דרישות מיגון לפי מחיר הרכב ולא לפי סוג - כלומר אם הרכב שלך שווה עד 120K ש"ח אז רק אימוביילזר.

4. התוספת לנהגים צעירים וחדשים יחסית נמוכה.

5. יורד ישירות מהתלוש משכורת - לא תופס מסגרות וכו'.

כמה חסרונות:

1. ניתן למצוא מקיף יותר זול במחיר (אך כנראה שלא עדיף בתנאים) - בד"כ שמדובר בנהגים מבוגרים בלבד, ללא עבר ביטוחי ורכב לא גניב או מועד לפורענות.

2. אתה לא יכול לבחור אצל מי תבטח.

3. הביטוח הוא ישיר ללא סוכן אלא ישירות מול חברות הביטוח וזה קצת בעייתי לפעמים - כי לא תמיד מעניין אותם לתת לך שירות.

פורסם

אני מבוטח בעובדי מדינה והביטוח באמת מחושב עד סוף שנה. קבלתי את הרכב באפריל ואני משלם עד 31.12.12

אצלי הפיקנטו אוטמט עד סוף השנה כלומר ל-8.5 חודשים יצא קצת יותר מ-1,000 שקל.

• תוכן חדש...