Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,לאחר שאני רכשתי רכב חדש(חדש ישן,יד שנייה),הגיע תורו של אבי לרכוש רכב חדש(יד שנייה).

כיאה לאדם בנאלי בכל מה שקשור לרכבים,הוא מחפש רכב בנאלי,וככל הנראה הרכב יהיה מיצובישי לנסר קלאסיק מהשנים 2005/6.

האופציה היחידה שהוא מוכן לשמוע כתחליף היא פורד פוקוס מאותם השנים(2005/6).

אני חושב שהוא די ננעל על המיצובישי,אך אם רוב הדעות כאן יהיו לטובת הפוקוס,אני מאמין שאפשר יהיה לשכנע אותו אחרת.

הדרישות של אבי הן:אמינות,אמינות,אמינות ואם שכחתי אז אמינות,כמו כן מן הסתם שחשובה הבטיחות.לאחר מכן הדרישות הן לנוחות ולעלות אחזקה נמוכה כאשר עלות האחזקה לא כוללת את צריכת הדלק משום שלא הוא משלם על הדלק.

ביצועים וכח כבר לא בראש מעייניו.דרישה נוספת בה נזכרתי,זוהי דרישה של אמא שלי(אמא מבקשת,אמא תקבל)לרכב משפחתי(לא מיני,סופר מיני)בעל מרכב סדאן.

נ״ב:

ידוע לי שהדגם של הפוקוס הוחלף בשנת 2006 ואשמח להתייחסות לגבי שני הדגמים של הפוקוס אל מול מיצובישי לנסר קלאסיק.

אני לא מאמין שאצליח לשכנע את אבי לרכוש רכב שהוא לא אחד מהשניים המוזכרים לעיל,ובכל זאת אשמח לשמוע מכם על אלטרנטיבות.לנסות לשכנע אותו במקרה הצורך לא עולה לי כסף.

התקציב הוא עד 30000 ₪.

תודה רבה מראש ויום טוב.

מארק

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

ברשותי לאנסר קלאסיק 2005, קניתי את הרכב עם 133,000 ק"מ.

היום אני עם 150,000 ק"מ, המכונית בסך הכל די בסדר.

כמו שכבר אמרו, היא אמינה מאוד (שמן לא הוספתי אני כבר לא זוכר כמה זמן), טיפולים לא יקרים בכלל - בקיצור יפנית.

המוכנית יחסית גבוהה ליפניות, ומרווחת מאוד (אין מה להשוות לרנו מגאן 2), המזגן שלה רוצח (בחורף זה תנור, ממש כבשן, ובקיץ זה מקפיא של פינגווינים), מבחינת אבזור (חלונות חשמליים קדימה+אחורה,מראות חשמליות וזהו בגדול.

ובנוסף פלוס מאוד גדול זה המחיר שלה.

החסרונות : ביצועים של המכונית מאוד חלשים, אין מה לדבר על תאוצה, המכונית אוהבת לזרוק תחת, וחוץ מיזה היא משעממת - אין בה משהו מלהיב, והיא אוהבת דלק (משהו בין 9-10).

הרכב מאוד מאוד מאוד אמין !!!

*נ.ב. אני לפני כשנה קניתי את הרכב ב-33,000 ש"ח , חבר שלי רכש לפני כחודשיים-שלושה מציאה מטורפת, אותו רכב עם 120,000 ק"מ ב-19,500 ש"ח (יש לציין שהטיפול היחיד שעלה לו זה 300 ש"ח).

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אוקיי,תודה רבה לכם,מחר אעשה עם אבי כמה סיבובים ברחבי הארץ,אני מדרים עד ירושלים,על מנת לבדוק כמה וכמה רכבים משני הסוגים,כאשר לבסוף יבחר הרכב השמור ביותר משום שלמיטב הבנתי שני הרכבים יענו לדרישות אבי.תודה לעוזרים.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...