Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שמן גיר REDLINE SHOCKPROOF ו AMSOIL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני מחפש שמן גיר של RED LINE - LIGHT WEIGHT SHOCKPROOF.

השמן עצמו בצבע כחול.

אני צריך להגיע ל 3 ליטר.

אם למישהו יש אפילו שאריות בבקבוק מקורי, או מכיר מישהו שיש לו,

בבקשה צרו איתי קשר.

0545994459, דני.

ככה זה נראה :

1685.JPG

בנוסף - מישהו יודע איכן ניתן להשיג בארץ שמנים של AMSOIL ???

תודה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אם היה לי כסף הייתי הופך להיות יבואן של REDLINE ו AMSOIL. הנה, זרקתי סטארטאפ לחלל האוויר, מי ירים הכפפה?

בדיוק אתמול ליטפתי בקבוק שמן 0W30 של רד ליין שחבר הזמין מארה"ב אחרי שהפסקנו לרכוש מוצרים של רוייאל פרפל לאור הפקעת המחירים.

את שמני הגיר של רד ליין הביאה בזמנו סדנת TOP RPM אם אני זוכר נכון, לא יודע מה המצב היום.

ל AMSOIL ככל הידוע לי אין יבואן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ל-TOP RPM,שאגב רשום כיבואן רשמי של RED LINE, אין את הנ"ל במלאי - קניתי את האחרון.

הם גם לא מתכננים להביא בקרוב.

לכן אני מחפש מישהו שאולי נשאר לו במקרה - אפילו שאריות יעזרו.

אני כולה צריך להגיע לאזור ה-2 ליטר.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם
אם היה לי כסף הייתי הופך להיות יבואן של REDLINE ו AMSOIL. הנה, זרקתי סטארטאפ לחלל האוויר, מי ירים הכפפה?

בדיוק אתמול ליטפתי בקבוק שמן 0W30 של רד ליין שחבר הזמין מארה"ב אחרי שהפסקנו לרכוש מוצרים של רוייאל פרפל לאור הפקעת המחירים.

את שמני הגיר של רד ליין הביאה בזמנו סדנת TOP RPM אם אני זוכר נכון, לא יודע מה המצב היום.

ל AMSOIL ככל הידוע לי אין יבואן.

איתמר.

"The king is dead, long live the king".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איתמר.

רק ליטפת? :wink:

נראה לי שבסוף אני כן אצטרך ללכת על RP מכיוון שלא מצאתי כאן בארץ אלטרנטיבה לשמן הסינטטי שלהם :? הזמנה מחו"ל לדעתי יקרה כרגע.

פורסם

מצטער אבל אני לא יכול שלא לגחך לנוכח התגובה שלך. כן, יש לRP כבוד וכבודם במקומו מונח אבל לפי דברייך נשמע כאילו אנחנו באיזה מדינת עולם שלישי שאין אפשרות להשיג שום שמן אחר. עד אשר מישהו לא יוכיח בוודאות מה הופך אותם ליותר טובים מכולם אני מתקשה להאמין שחברה קטנה,זעירה נותנת לכל החברות "הכבדות" בראש, לא הגיוני. תגובות כאלה ואחרות מן הסתם גרמה ליבואן RP להרים את האף ולהפוך לסנוב. החברה בארץ כל כך קטנה עד כי כל ההזמנות שלה נעשו ברובם בטלפון. כאשר המנהל ראה שכמות הטלפונים עולה בקצב מסחרר (בין הייתר בגלל שאנשים הפכו את השמן הזה לשמן אלוהי) הוא הרים את המחיר מעלה מעלה למרומי האלימפוס. את התוצאה אנחנו רואים היום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

cerebral Cortex, אסביר את עצמי.

מבחינתי RP הם חברה טובה, והסיבה שאני משתמש בשמן שלהם הוא ששמן הבסיס שלהם (מקבוצה 4)+חבילת התוספים שניהם סינטטיים מלאים ולא נתקלתי בעוד חברה (חוץ מ amsoil) שמצהירים על הרכב שכזה וגם ניתן לראות את התוצאות של ה UOA שלהם מסתובבים באינטרנט בכל מיני פורומים. היה מקרה בארה"ב (אחרי פסיקת בית משפט) שהתאפשר ליצרן להצהיר שהשמן הוא סינטטי מלא גם אם חבילת הבסיס מיוצרת משמן מינרלי שמזוקק לרמה גבוהה.

וחוץ מזה, בוא נבדוק את התשובה שלך-אתה מתפלא למה חברה זעירה נותנת לכל החברות הכבדות בראש? בוא ושאל את המשתמשים בארה"ב, ובמיוחד את אלה שבאתר BITOG. מסתבר שיש דברים שגם תקציב פרסום ענק לא יכול להתחרות בהם.

זה בדיוק הקטע של "מדינת עולם שלישי". את השמנים שנחשבים לטובים בחו"ל תתקשה למצוא כאן. דהיינו amsoil, red line, havoline, shell, chevron. אם אתה מכיר היכן ניתן להשיג את החברות הללו במחיר שלא יחרוך את הכיס, אתה מוזמן לשתף עמנו כאן.

אחת מהסיבות הנוספות לגבי RP-אישורי API והופעה במאגר החברות שם, אך אינני מעוניין לטחון את העניין של אישורי API ליצרנים (אתה מוזמן לבצע חיפוש).

פורסם

"לתת בראש לחברות הכבדות" הכוונה הייתה איך זה ייתכן שחברה קטנה וביחס לשאר חברות השמנים בארה"ב אוכל לומך אף מושתנת מייצרת שמן יותר טוב מהסט אוף דה בסט של החברות הכי טובות בארה"ב. זה עדיין אני לא מסוגל להבין. אני מתקשה להאמין שRP נותנת בראש לשמן הכי טוב שיש לקאסטרול למשל להציע בישראל. פשוט לא מקובל עליי. כשחייתי בחו"ל ידעתי על RP אבל ממש לא שמעתי על חברה עם אופנועים בחוג שלי שהשתמשו בו. בישראל משום מה סוגדים לו כאילו בר רפאלי משיקה אותו אישית.

אין לי משהו אישי נגד המוצר, אני גם לא מנסה לדחוף כאן שמן של חברה אחרת. אני לא מבין רק אין פתאום קבוצה לא קטנה של אנשים מעריצים שמן של חברה קטנטונת וכביכול מזלזלים בשמנים הכי טובים של חברות גדולות ומוכרות. אם השמן של RP הוא כזה טוב מדוע אם ככה כל החברות המכובדות לא "מעתיקות" את הריכיבים ב RP ועושים שמן עם תערובת כזו משלהם?

פורסם
"לתת בראש לחברות הכבדות" הכוונה הייתה איך זה ייתכן שחברה קטנה וביחס לשאר חברות השמנים בארה"ב אוכל לומך אף מושתנת מייצרת שמן יותר טוב מהסט אוף דה בסט של החברות הכי טובות בארה"ב. זה עדיין אני לא מסוגל להבין.

הגדרת "שמן טוב" זו הגדרה סובייקטיבית. רק uoa יכול להגיד לך על תכונות השמן לאורך זמן.

אני מתקשה להאמין שRP נותנת בראש לשמן הכי טוב שיש לקאסטרול למשל להציע בישראל. פשוט לא מקובל עליי. כשחייתי בחו"ל ידעתי על RP אבל ממש לא שמעתי על חברה עם אופנועים בחוג שלי שהשתמשו בו. בישראל משום מה סוגדים לו כאילו בר רפאלי משיקה אותו אישית.

RP למיטב ידיעתי תופסים יותר נתח משוק הרכבים ורכבי המרוץ

אין לי משהו אישי נגד המוצר, אני גם לא מנסה לדחוף כאן שמן של חברה אחרת. אני לא מבין רק אין פתאום קבוצה לא קטנה של אנשים מעריצים שמן של חברה קטנטונת וכביכול מזלזלים בשמנים הכי טובים של חברות גדולות ומוכרות. אם השמן של RP הוא כזה טוב מדוע אם ככה כל החברות המכובדות לא "מעתיקות" את הריכיבים ב RP ועושים שמן עם תערובת כזו משלהם?

ראשית כל, יש עניין של זכויות יוצרים. לא נראה לי שבית משפט בארה"ב יתן לחברה שמעתיקה מוצרים לצאת ללא קנס רציני.

שנית, כבר הסברתי לך בתשובה הקודמת (אם לא קראת):

"הסיבה שאני משתמש בשמן שלהם הוא ששמן הבסיס שלהם (מקבוצה 4)+חבילת התוספים שניהם סינטטיים מלאים ולא נתקלתי בעוד חברה (חוץ מ amsoil) שמצהירים על הרכב שכזה..".

שנית, לא מדובר כאן בזלזול (לא לפחות מהצד שלי :lol: ) בתוצרת של החברות הגדולות אלא מבחינתי החלטה לא להכניס לרכבי שמן שאינו מאושר API, מכיוון שלא כל החברות שמוכרות את תוצרתן רשומות אצלהם. מבחינתי זו חותמת איכות, וגם במוצר שעבר בדיקות ע"י משתמשים (כולל בדיקה במעבדה לשמנים) "וירא כי טוב" בעיניהם.

שלישית, תקציב הפרסום המסיבי של החברות הגדולות. RP במובנים מסויימים הוא אנדרדוג שהוכיח את עצמו בעיני לא מעט משתמשים.

12345

• תוכן חדש...