Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה רכשתי את הרכב 406 ,ואני רוצה לפרק ממנו את הרדיו טייפ המקורי חיפשתי בפורום מדריכים אך לא מצאתי שום מדריך או הסבר איך לפרק את הרדיו המקורי מהמקום שהוא נמצא בו, יש לציין שיש ל ידע בהרכבת מערכות ומכנאות כללית וברשותי את כל הכלים הדרושים,אך אני מעדיף הסבר בכדי לא לפרק חלקים שאינם קשורים או לשבור ולהתעסק עם חומר ישן ועיף

עוד ניתן לציין כי אני לא רוצה להרכיב צנגר אז לא להציע לי אפשרות זאת ,ואני מודה לכך שלאחר הפירוק אם ארכיב רדיו דיסק בסיסי אני יאבד את האפשרות השליטה מההגה כמו בטייפ המקורי ,בנוסך רכשתי כבר קונסולה שתואמת למרווח בין תצוגת הבקרת אקלים לטייפ שכוללת כניסה לרדיו דיסק החדש + מגירה קטנה .

תודה רבה.

פורסם

אם זה כמו בקסארה, אז יש פלסטיק בין השעון לרדיו שהוא נתפס בקליפים ויש לפרקו.

לאחר מכן ישנם שני ברגים לרדיו והוא בחוץ.

ישנם רדיו דיסקים שמגיעים מראש עם מתאם לרכב צרפתי, שימנע ממך התעסקות עם התאמת חוטים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם תסתכל על הרדיו, ישנם שני עיגולים קטנים (1 בכל צד).

צריך מברג TORX10 או TORX15( למיטב זכרוני זה 15).

בכל חור יש בורג פנימי שצריך לשחרר, ואז הרדיו יוצא החוצה.

פורסם

מניסיוני הרב במכוניות האלה ישנם 2 ברגים בפנים. אם תסתכל על התמונה שצירפתי מקודם, אתה תראה בחור השמאלי,

מבצבץ מבפנים משהו כסוף.

זה הבורג, והוא לא יוצא מהרדיו כאשר אתה משחרר אותו עד הסוף (כלומר לא יכול ליפול מהרדיו).

לפי דעתי השתמשת בכלי אשר לא הגיע לבורג ולכן לא הרגשת שאתה מסובב אותו.

באיזה סוג כלי השתמשת?

• תוכן חדש...