Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת עדיפות למקום פחחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחה״צ נהג שלטענתו: ״הוסחה דעתי״ (דעתו שלו) החליט לעצב לי מחדש את צורת האאודי המסכנה שלי.

תוצאת אומנותו היא נזק מעיכה בדלת שמאל והכנף הקדמית השמאלית (לכל אורך תנועת כניסתו מאחור ולצד ברכבי), נזק קוסמטי לחישוק השמאלי קידמי, נזק בכנף אחורית י מ נ י ת בגלל עצם בולט על שולי הדרך בגלל סטייה של האאודי לימין ונזק מוחי בלתי הפיך לי.

עד כאן הנתונים היבשים...

:evil:

ולשאלה...

הסוכן שולח אותי למוסך הסדר ברעננה ושמו ״מוסך גרשון״, האם יש למישהו נסיון עם מוסך זה ו/או המלצות מיוחדות?

אישית אני נוטה להכניסה לפליקס אך לצערי הוא אינו מוסך הסדר וקיימת נטייה ברורה של סוכנים מסויימים להימנע מהרפתקאות סוערות עם פליקס- האם יש ממש בדבר?

• ספונסר פורום
פורסם

מכיוון שאתה לא אשם בתאונה זכותך לבחור את המוסך שבו תתקן (במידה ואתה היית אשם אז היה יתרון למוסך הסדר בהשתתפות עצמית זולה יותר), רק אל תשכח לבדוק שהשאי שיעריך את הנזק בתאוצה עובד ומוכר ע"י חברת הביטוח שלך (זה כמובן לא חובה אבל מומלץ כדי למנוע בעיות בעתיד).

כדי לקבל את התוצאה הכי טובה עבור רכבך אני ממליץ לך לפנות למקום שמתמחה בסוג הרכב שלך ולכן אני ממליץ לך לפנות אל מוסך מרינה בהרצליה.

כאשר תגיע אל המוסך תפנה אל גבאי ותגיד לו שהגעת מהפורום ואני בטוח שתצא מרוצה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי לעדכן, אז ככה...

בסופו של דבר הכנסתי את הרכב למרכז שירות פליקס למרות "פרצופי" הסוכן.

אני חייב לציין כבר בתחילה, שבשירות יוצא מן הכלל כזה כבר מזמן לא נתקלתי בארצנו הקטנטונת.

אתחיל בכך שניראות המקום משדרת סביבה של עסק רציני ומסודר, השירות עצמו כאמור, היה אדיב וסבלני ואיכפתי.

את הפגישה עם השמאי תיאמתי לשם במחלקת הפחחות. יועץ השירות נפגש איתי מספר דקות קודם לכן בכדי להבין ולאמוד את הנזק.

ייצוג דרישתי לכיסוי והכרה בכל הנזק עד לפרטים הקטנים נעשה בצורה מושלמת ללא וויכוחים/הסדרים וקומבינות עם השמאי.

פליקס עובדים רק עם חלקים מקוריים (יתרון נוסף מבחינתי), הוזמנו חלקים מקוריים נושאי מדבקות ברקוד יצור גרמני ובלגי והוצגו לי טרם העבודה.

הוזמנתי להכניס את הרכב רק אחרי הגעת החלקים למוסך עצמו (הרכב במצב נסיעה ונחסכה העמידה המיותרת במוסך ללא שימוש).

מכיוון שפליקס אינו מוסך הסדר של חברת הביטוח בה אני מבוטח נאלצתי לוותר על רכב חלופי מהביטוח, אלא שהמוסך כחלק משירות אותו הוא נותן במקרים אלו צייד אותי מיידית בפולו חדשה כרכב חלופי.

לאחר כ-10 דקות שהכנסתי את הרכב למוסך החלו לעבוד עליו, בתוך 48 שעות כבר הוזמנתי לבוא ולקבל את הרכב המוכן.

איכות התיקון עונה גם על צפיות של פדנט כמוני (השימוש בחלק מקורי מסתבר עושה את שלו מול פעולות של יישור, מילוי ושיוף).

התקשורת לאורך כל זמן התיקון הפתיעה אותי לא פחות כאחד שרגיל "לרדוף" אחרי בעלי המקצוע ונותני השירות, למעשה לא יצא לי ליזום שיחת עדכון אחת, תמיד היה זה מנהל השירות שהקדים אותי.

בסופו של יום, נשאר לי רק להמליץ מאוד על המוסך הזה לטיפול פחחות. כמובן שאוותר על כל הטיפולים העתידיים במוסכי צ'מפיון אחרי מה שנכתב עליהם כאן בפורום כדבר שבשגרה. ללא ספק את הטיפולי השגרה העתידים אבצע רק בפליקס.

לספקנים שבין הקוראים, אציין שאין לי מניות בפליקס, אבל לא אתנגד להכניסם לתיק ההשקעות שלי בהיותו מקום שירות מבטיח...

פורסם

חן חן (-:

"תיקון בטוח" יכול להתבצע אך ורק עם חלפים מקוריים ובשיטות עבודה מונחות יצרן על מנת להחזיר את הרכב למצבו המקורי, טרם התאונה. אחרת, זו קומבינה שתוצאותיה הרות האסון לצערנו מוכרות לנו.

מוסך הסדר "עובד" אך ורק לטובתה של חברת הביטוח, לעולם לא עבור בעל הרכב. המחירים הנמוכים שחברת הביטוח משלמת למוסך ההסדר באים על חשבון הבטיחות. נקודה.

בפליקס עובדים אך ורק עם חלקי פח מקוריים ועל פי חוק, אם השמאי של חברת הביטוח מאשר את העבודה, הרי שהפער בין תנאי המבוטח אצלנו לתנאי המבוטח במוסך הסדר הם זכאות לרכב חלופי, אם מגיע לו על פי הפוליסה ודמי השתתפות מוזלים. כך או כך, בהבטים אלה לקוח שמבצע "תיקון בטוח" בפליקס לא יצא ניזוק!

יועץ השרות של פליקס ייצג את הלקוח מול השמאי וחברת הביטוח גם כאשר לא מדובר ברכב חדש ויעמוד על זכותו של הלקוח להתקין חלפים מקוריים ולא תחליפיים או משומשים.

"תיקון בטוח" מתבצע בפחחיה המרכזית של מרכזי השרות של פליקס לרכב פולקסווגן, אודי, סיאט, סקודה, רנו וניסאן.

שבת שלום,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

• תוכן חדש...