Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז שבת הזוג שלך תשמור לך חנייה כמה דקות זה לא תקין , אבל קטנוע ששומר חנייה כמעט יום שלם זה תקין ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שום חוק לא נכתב בנדון, אבל צריך לזכור שכבר קרו מקרים של רצח ודקירות על וויכוחי חנייה, אם עומדים ושומרים אז ממשיכים לחיפוש חנייה אחרת.

אני באופן אישי גם יוצא לי להעמיד את אישתי בחנייה ריקה עד שאני מסתובב להגיע לשם, ואני לא יעבור בשתיקה אם מישהו חוצפן לא יקשיב לאישתי שהחנייה שמורה ופשוט ידחף לשם, אני לא מאחל שאני יגיע והוא עדיין יהיה שם, כי למרות שאני אדם רגוע בד"כ אני פשוט לא יודע איך אני יגיב במקרה כזה, מה שבטוח זה שיהיה רע, ובסוף שנינו נצתער על הנזקים הלא שווים שנגרמו בגלל רגע של כעס וכולו בגלל מקום חנייה.

פורסם

כמו שנאמר מעלי, זה לא עניין של חוק אלא הגיון. אתה יכול לריב עם אותה בחורה ולהצליח להחנות על אפה וחמתה. אבל כשתחזור לרכב תמצא סריטות נחמדות על חלקים שונים שלו.

והנ"ל זה במקרה הטוב. יכול לצאת לך מישהו עם סכין.

בקיצור, לא להסתבך. במדינת המשוגעים אתה לא יודע מאיפה תיפול עליך הצרה הבאה.

פורסם

על פי המשטרה, זה לא חוקי.

על פי החוק של הרחוב בישראל, זה חוקי ועוד איך. ולראיה-אישה נדרסה, ולך תדע מי יצא אליך ומה הוא יחזיק ביד במידה וכן תתפוס את מקום החנייה השמור.

במקרים כאלה אני חושב שעדיף להבליג ולהמשיך הלאה, הגלגל יסתובב לו.

פורסם

לדעתי, "מנהג" מגעיל, אבל אין מה לעשות כדי למנוע אותו.

אני בחיים לא אריב עם מישהו על חנייה, רק מהסיבה שאני אפחד שהוא יפגע לי במכונית, בזמן שלא אהיה לידה.

פורסם

מעבר לעובדה שמבחינה מוסרית זה מנהג בזוי לדעתי - אני לא לעולם לא מבקש שישמרו לי חניה גם כשמציעים, זאת עבירה על החוק! החניה היא חלק מהכביש ואסור לבן אדם לעמוד בה.

אם מישהו מסרב לזוז מהחניה אפשר להתקשר למשטרה ולתת לו לשמוע מפי השוטר שזה לא חוקי ושהוא ישלח ניידת במידה והוא לא יזוז, מנסיון...

פורסם
שום חוק לא נכתב בנדון, אבל צריך לזכור שכבר קרו מקרים של רצח ודקירות על וויכוחי חנייה, אם עומדים ושומרים אז ממשיכים לחיפוש חנייה אחרת.

אני באופן אישי גם יוצא לי להעמיד את אישתי בחנייה ריקה עד שאני מסתובב להגיע לשם, ואני לא יעבור בשתיקה אם מישהו חוצפן לא יקשיב לאישתי שהחנייה שמורה ופשוט ידחף לשם, אני לא מאחל שאני יגיע והוא עדיין יהיה שם, כי למרות שאני אדם רגוע בד"כ אני פשוט לא יודע איך אני יגיב במקרה כזה, מה שבטוח זה שיהיה רע, ובסוף שנינו נצתער על הנזקים הלא שווים שנגרמו בגלל רגע של כעס וכולו בגלל מקום חנייה.

אז הבה נקווה, ויטאלי, שלא אני זה שאספר לאשתך שמה שהיא עושה לא חוקי ואעמיד שם את הרכב בכ"ז, כי אם רק תרים עלי יד, הודות למקצועי הנאלח, אני אדאג שאשתך לא תראה אותך כמה ימים, אבל מי יודע אולי תמצא לך "אשה" אחרת במעצר - ואח"כ בכלא. הביריון פה זה אתה, וקצת מצחיק שאתה גולש בפורום שנועד לקדם תחבורה לא-ביריונית. מסתבר שאף אחד לא בדק בכניסה אם יש לך עליך סכין...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה יכול להיות מרגיז אבל באמת , לא אריב על זה.

יש משהו יותר מעצבן שראיתי :

מכונית חונה ואז משהו מחליט שהוא עושה את זה יותר מהר וטופס מקום.

פורסם

אדם פרטי נוהג בחוצפה באופן חד פעמי. לדעתי מדובר בבזבוז זמן המשטרה על זוטות, אני מפנה אותך לקריאת האשכול הזה לקבלת פרופורציות.

בעל עסק חצוף, סביר שנוהג כך באופן סדרתי ופשוט מגדיל את תחום העסק שלו, בבריונות, מבלי לשלם על כך שכירות או מיסים. אולי העירייה היא הכתובת. בעל עסק נתון גם לסנקציות משמעותיות יותר! לדעתי.

פורסם

לדעתי אתה תקבל שלוש תשובות ברורות בשירשור הזה.

מי שאין לו מי שישמור לו חניה יגיד: שזה מעשה לא יפה, שזה חסר תרבות, ושזה רק אנחנו הישראלים ושה לא קיים בשום מקום בעולם, שזאת חוצפה, ושהוא לא היה עושה את זה לעולם, שיש לי ילדים בבית.

מי שיש לו מי שישמור על חניה יגיד: שזה מקובל, שכולם עושים, שככה זה בתל אביב, אם לא ככה אין סיכוי שנמצא חניה, זה בגלל העיריה, שיש לי ילדים באוטו.

ומי שהבעיות האלו לא מעניינות אותו (כמוני) יגיד: תעבור לירוחם, תעבור לקרית שמונה, תעבור לדימונה וכו'.

אני בכל אופן, משתדל כמה שפחות להיכנס לאזורים האלו.

• תוכן חדש...