Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השטח של החניה הוא ציבורי ומיועד לכלי רכב,

ולא לאדם שעומד על נתיב הנסיעה/חניה וממתין לרכב שיגיע.

:evil:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת אני לא מבין מה הבעיה בלשמור מקום ברגל 3 דקות. אם לדוגמה זוג יוצא לבלות ומחפשים חניה בחניון, מישהו יורד לחפש חניה ברגל והנהג מחפש חניה באוטו. אם זה שמחפש חניה ברגל מצא מקום, מה הבעיה שיתקשר שניה לנהג ויגיד לו שיש מקום, זה לא שהוא שומר את החניה מהבוקר עד הערב.

פורסם
אז הבה נקווה, ויטאלי, שלא אני זה שאספר לאשתך שמה שהיא עושה לא חוקי ואעמיד שם את הרכב בכ"ז, כי אם רק תרים עלי יד, הודות למקצועי הנאלח, אני אדאג שאשתך לא תראה אותך כמה ימים, אבל מי יודע אולי תמצא לך "אשה" אחרת במעצר - ואח"כ בכלא. הביריון פה זה אתה, וקצת מצחיק שאתה גולש בפורום שנועד לקדם תחבורה לא-ביריונית. מסתבר שאף אחד לא בדק בכניסה אם יש לך עליך סכין...

מה שהתכוונתי זה שאני באמת לא יודע איך אני יגיב במקרה כזה, אני לעולם לא ינסה להיכנס "בכח" לחנייה שמישהו עומד ושומר למישהו, פשוט הגיון בריא, ואם הוא יצא אליך אם סכין/אלה. זה כמו שמישהו בסופר השאיר את העגלה לרגע כדי להביא חלב/לחם ששכח, וביקש ממך לשמור לו את מקומו בתור, אני לא חושב שיש פה משהו לא בסדר.

מתי פעם אחרונה ביקרת במשרד הפנים? אתה מגיע כשעתיים לפניי הפתיחה ונרשם לתור, ואז הולך לסידורים.

כמו שכתבתי אני בנאדם רגוע מטבעי, אבל להידחף לחנייה שאשתך שומרת לך לכמה דקות יכולה בהחלט להוציא כל אחד מהכלים.

אני כמעט בטוח שגם אתה לא היתה עובר על כזו חוצפה בשקט.

בדבריי לא אמרתי שאני יוצא לדקור או להרוג, אבל מצב של אלימות פיזית יכול להיגרם ע"י החוצפן שתפס לי את החנייה.

ד.א. את הדיבורים הילדותיים של "מה הייתי עושה לך... ומה אני עובד" תשאיר לחברים שלך, אתה לא מכיר אותי, אז לא צריך לכתוב כאלה דברים.

נ.ב. אני בחיים לא מסתובב עם סכין או נשק כלשהו.

פורסם

נהג שרוצה להשתמש בדרך

אף אחד לא יוכל למנוע ממנו חוץ משוטר

לאף אחד אין סמכות למנוע כניסה רכב אחר לחניה

לאף אחד אין סמכות לכוון את התנועה גם אם הוא אומר לך "סע סע אחותי רק עושה פרסה"

פורסם

ויטאלי, אתה אמרת שאם אשתך תשמור לך חניה במקום ציבורי ומישהו לא יכיר ב"כיבוש" הזה מטעמך, אתה לא יודע מה תעשה לו.

אני שמח שעכשיו אתה מבין שזו היתה אמירה מיותרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשורה תחתונה, אני לא רואה כל פסול בדבר שמישהו שומר חנייה לכמה דקות למישהו שנסע לעשות פרסה.

זה יכול להיות מעצבן אבל קצת הבנה, זה המצב של החניות פה.

ודבר אחרון, אני בהחלט יכול להיכנס לסכסוך מילולי אם ה"פולש" לחנייה השמורה, ואם הוא יחליט להרים יד אז אני יזרום איתו בהחלט:twisted:, אבל אני לעולם לא ירים על מישהו יד ראשון על שטויות כאלו, אפילו להזכיר לו במה אימו וסבאתו עובדות יגרום לי לקצת הקלה, היי ,הריי זה לא אני החוצפן הלא מתחשב באחרים.

כמה שזה נשמע כדבר לא נכון, אני חושב שרובינו לא יעברו על זה בשתיקה.

פורסם
ויטאלי, אתה אמרת שאם אשתך תשמור לך חניה במקום ציבורי ומישהו לא יכיר ב"כיבוש" הזה מטעמך, אתה לא יודע מה תעשה לו.

אני שמח שעכשיו אתה מבין שזו היתה אמירה מיותרת.

תקרא את תגובתי שוב, לא אמרתי "שאני לא יודע מה אני יעשה לו" אמרתי שאני לא יודע איך אני יגיב על זה, ולא יודע לאן זה יכול להיגרר, אבל בהחלט לא ישתוק על זה.

פורסם

נכון, כי זה לא עניין של חוקי או לא חוקי.

זה עניין של נורמות התנהגות של המקום.

תירצו או לא, זוהי נורמת ההתנהגות בארץ הקודש.

לי אישית אין בעיה אם זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה שואל לדעתי האישית - אני חושב שאילו רצח היה חוקי, האנשים שדוגרים על חניות היו נכנסים בקלות ל TOP 5, ביחד עם אלו שלועסים בפה פתוח (ומוצצים את האצבעות בנוסף).

פורסם

פסול לטעמי... זה גם סיכון גופני. עוד יותר הציק לי פעם שבן אדם מבוגר ביקש מהילד הקטן שלו לעשות את זה שזה בכלל... לדעתי, רכב שמגיע ואם יש חניה הוא חונה ואם לא ממשיך הלאה עד שהוא מוצא בלי השטויות האלה עם המחסום האנושי.

יש עוד קטע מעצבן, שזה לא עם מחסום אנושי אלא עם רכב וזה שבן אדם כבר תפס חניה, עומד להיכנס אליה ובא רכב מהצד ומנסה להידחף... כאילו אלוהים ישמור, הוא כבר פה, וותר!@# נמחקו האנשים פה...

פורסם
גם לדעתי לא מדובר בשאלה חוקית אלא שאלה של נורמות.

אני חושב שאם מישהו מוכן להקריב את זמנו (גם אם מדובר ברבע שעה) כדי לשמור למישהו חנייה - אין מה להתווכח, הוא עבד על זה.

השארת חפצים לעומת זאת, זה כבר משהו אחר, וזו סתם אנוכיות מגעילה.

שלא נדבר על תופעה שאני מגלה יותר ויותר לאחרונה בה אופנועים חוסמים חניות בכחול לבן כדי לשמור מקום לרכב, וכשהרכב מגיע רוכב האופנוע יורד להזיז אותו כדי לתת לרכב מקום לחנות.

אתה קצת חצוף לא ?

הריי אם זה היה רכב מסחרי באורך 4 מטר שחוסם את החניה בכחול לבן (לא עלינו) והיה מזיז את הרכב שמגיע אוטו.. אז זה היה בסדר

אבל אם זה אופנוע, זה לא בסדר ?

אני מזכיר לך שאופנוע זה כלי רכב לכל דבר בארצנו, הוא צריך לחנות בדיוק כמו כולם בכחול לבן, בצמוד למדרכה.

זה שאנחנו ברוב טובנו, מחליטים לחנות על מדרכה במידה וזה לא מפריע והיא רחבה מספיק, או בתוך בנינים, או במקומות אחרים שאינם מפריעים לתנועה או להולכי הרגל - ובכך מפנים לך חניה .. לא אמור לבוא כנגדנו.

בפעם הבאה שתראה אופנוע חונה בצמוד למדרכה בכחול לבן - אל תתפלא. גם לו מותר. החוק אומר כך.

(זה מזכיר לי שלפני שבוע נסעתי בימני בכביש 5 על 80 קמ"ש, רכב מאחורי הבהב באורות כמו משוגע, סימנתי לו עם היד לעקוף אותי, והוא שבא לידי צעק לי "אבל אתה אופנוע למה אתה לא נוסע מהר" ...:roll: )

פורסם

החוצפה זה להעמיד את האופנוע וכשבאה האישה עם הרכב אז האופנוע עובר למדרכה.

עוד משהו מרגיז.רכב נכה עם חניה מסומנת כחוק,חונה לפני החניה וכשמגיע הבן/בת/אישתו,הוא מכניס את הרכב לחניה המסומנת כדי שהם יחנו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפני חודש מישהו כמעט דרס את הבת שלי שעמדה ושמרה לי מקום, בזמן שאני נוסע רוורס 5 מטר מאדום לבן לתוך כחול לבן.

נגמר בלי משטרה אבל לא יפה. אני לא גאה על זה שבתי ראתה אותי במצב של טירוף בלתי נשלט, ולא על מה שעשיתי. אבל באמת לא שלטתי על עצמי כשראיתי שהוא כמעט דרס ילדה בת 11. ברגע האחרון היא קפצה משם מבוהלת עד מוות, לבנה כסדין.

פורסם
האם לגיטימי לדרוס הולך רגל שעומד בינך לבין חנייה עסיסית בצפון הישן בשעה 10 בערב? :-D.

חזק, לא נראה לי שהרבה מבינים את הביקוש למה שתארת כאן :snipersmi , אז זה יהיה החוק הראשון- חניות ששווה להרוג בשבילן.

להלן "החוקים" הנוספים (באם מדובר בחניה מהסוג המתואר למעלה, ס' 2(ב)2 אינו תקף):

1. אם מי ששומר זה גבר- אזי יש לחנות עליו (אלא אם הוא ממש גונזילה ואז לא כדאי לכם:mad: )

2(א). אם מי ששומר זו בחורה מכוערת- איזי יש לחנות עליה (עם הרכב :evil: )

2(ב). אם מי ששומר זו בחורה כוסית, יש לשאול אותה: "למי את שומרת את החניה?":idea:

2(ב)1. במידה ותשובתה: "לחבר שלי", אזי יש לחנות שם.:arrow:

2(ב)2. במידה ותשובתה: "לחברה שלי" אזי הדבר לגיטימי, לחלק מהבחורות גם קצת יותר קשה מאיתנו להחנות (רצוי באותו מעמד לשאול אם הן מעונינות להצטרף ל:beerchug: ) או ל-:sissies:

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

• תוכן חדש...