Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני תומך בדבר הזה רק במצב אחד:

כשאתה לוקח את הרכב ממקום אחר שהוא לא ממש מוצלח כדי לעבור לחנייה איכותית ושמורה ונוחה יותר אז כן, אני אשמור ואין לי בעיה שישמרו לי עם חפצים ולהפך, כשמדובר על 5-7 דקות, רק להזיז את הרכב מהחנייה או מהמקום הלא מוצלח תמורת חנייה נוחה יותר אך "נשמרת" אני רואה בזה משהו לגיטימי, בכל זאת לא מדובר על שמירה של חצי שעה, שעה, יום. קצת פרופורציות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי הרגשה שעוד מעט מישהו בת"א יפתח סטארט אפ-שומרי חניות.

משהו בסגנון-שמרתי חנייה לביז'ו.רוצה לחנות? תביא כמה שקלים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ומי שהבעיות האלו לא מעניינות אותו (כמוני) יגיד: תעבור לירוחם, תעבור לקרית שמונה, תעבור לדימונה וכו'.

קל להגיד. מה עם עבודה בשכר סביר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי הרגשה שעוד מעט מישהו בת"א יפתח סטארט אפ-שומרי חניות.

משהו בסגנון-שמרתי חנייה לביז'ו.רוצה לחנות? תביא כמה שקלים.

יאללה, תוסף לWAZE:

המאפיה של צפון ת"א:

לדוגמה: "יוצא עוד 15 ד' מהנביאים" מזכה אותך בנקודות, ונותן לך קדימות בקבלת חניות בעתיד.

פורסם

זה שאנחנו ברוב טובנו, מחליטים לחנות על מדרכה במידה וזה לא מפריע והיא רחבה מספיק, או בתוך בנינים, או במקומות אחרים שאינם מפריעים לתנועה או להולכי הרגל - ובכך מפנים לך חניה .. לא אמור לבוא כנגדנו.

באמת תודה, we're not worthy.

אפשר כמובן גם לומר את האמת: בכחול-לבן לעתים רחוקות יש חניה, וכשיש חניה מסומנת לאופנועים היא לפחות איזה 3מ' מהבית שלכם, וזה מאוד רחוק עבורכם, אז אתם חונים במקומות אחרים. מזל שאפשר בשעות הערב לחנות על המקומות שהאופנועים ממילא לא עושים בהם שימוש... (וכמובן תיכף יבוא האופנוען שיספר לי שעל מקומות כאלה יש לשמור יותר מאשר על חניות של שגרירויות בשעת לילה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...