Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, יותר מדי שרשורים בזמן האחרון על תקלות, למזלי לא תקלות שלי :lol:

בקליאו 98 של חבר, ידנית, 1400 התחילה נזילת מים לפני שבוע, כשהבטתי לא זיהיתי מאיפה הנזילה, גם לא היו איזה שהם סממנים של מים שנזלו, וגם הרכב לא התחמם לטמפ' גבוהה מהרגיל, לכן המלצתי לו להחליף מכסה במיכל (אין פקק לרדיאטור), וגם ביצעתי לו שטיפה של המערכת ומילוי של נוזל קירור פרסטון ירוק, במקום המי ברז שחשדתי תחילה שהתאדו או שהפקק לא שמר על הלחץ.

כמו שאמרתי הוחלף הפקק, הוחלפו המי ברז בנוזל קירור, הרכב לא התחמם ולא איבד מים כשבוע מאז. לפני כשעה החבר מתקשר אליי ואומר שכל המים התרוקנו מהמיכל, והרכב התחמם, הוא כיבה הרכב וחיכה לי. כשהגעתי הבחנתי בסימני מים על הרצועת טיימינג, ומסביב, מין דפוס של השפרצה. אני אמרתי לו שלדעתי הלכה לו משאבת מים, והמלצתי לו שיעשה כבר טיימינג כי הרכב ב180,000 ועבר טיימינג פעם אחרונה ב90.

אשמח לדעת האם האבחנה שלי הייתה מדוייקת.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...