Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, דודה שלי (61) מחפשת לרכוש רכב חדש (שקט נפשי, אחריות) שיהיה חסכוני בדלק ואוטומתי.

יש לה שתי נכדות בגיל 5 ו-6 לכן כמה שיותר מקום מאחורה חשוב.

לרוב היא תנהג לבד, לפעמים עם שתי הילדות. ככה שלא יותר מ-3 איש ברכב.

נסיעה תתחלק כך שרובה תסתכם בכבישים בין עירוניים (קרית ביאליק לקרית טבעון ובחזרה).

המרחק המשוער בשנה הוא בין 10K-15K ק"מ.

* תא מטען סביר ככל האפשר, ישמש רכב ראשי גם לקניות (משפחה של שתי נפשות)

מקווה מאוד שלא החסרתי פרטים, אם כן נא להודיע לי :-D

קשה לי מאוד לחפש באתרים השונים של היצרנים משום שכנראה מבחינתם לרשום מחיר זו מילה גסה.

תודה מראש!

אגב, המתחרות שאני הצלחתי למצוא הם קיה פיקנטו בגרסא שעולה 73900 או 75900 בגרסא עם המגנזיום

ופיג'ו 107 ב72 בערך.

הפיקנטו מציע הרבה יותר בתוספת קטנה לפי דעתי, מה אתם חושבים?

פורסם

יונדאי I10 לדעתי עדיפה על ה-2 האחרות. אז כדאי להוסיף אותה לאופציות.

בנוסף בתוספת לא גדולה, היא תוכל לקבל יונדאי I20 חדשה 0 ק"מ מחברת ליסינג. אם היא לא מתכוונת למכור בקרוב - אז גם זאת אופציה מעניינת.

פורסם

לא הייתי שם שתי ילדות ב-107 במושב האחורי. ראית את הרכב בכלל ? מרחק בן מושב אחורי לבין פגוש אחורי הוא אפסי ממש. אותי אישית זה די מפחיד. לא נראה שבפיקנטו המצב שונה מצורה משמעותית.

פורסם
יונדאי I10 לדעתי עדיפה על ה-2 האחרות. אז כדאי להוסיף אותה לאופציות.

בנוסף בתוספת לא גדולה, היא תוכל לקבל יונדאי I20 חדשה 0 ק"מ מחברת ליסינג. אם היא לא מתכוונת למכור בקרוב - אז גם זאת אופציה מעניינת.

למה I10 עדיפה? היא חלשה בטירוף ויש לה רק 4 כריות אוויר לעומת 6 בפיקנטו וב107.

אגב מה זה תוספת לא גדולה לגבי הI20?

פורסם

לצרכים האלה צריך למתוח את התקציב בכ-20K לסופרמיני אוטומטית. מכונית מיני תהיה קטנה מדי, אלא אם מוכנים לשים את הסלים בספסל האחורי. או לרכוש רכב משומש "צעיר" מאותה קבוצה.

מעבר לכך - אם יש מחשבה שיתווספו עוד נכדים צריך להביא בחשבון נוחות בהושבתם מאחור בסיוע מבוגרים - כלומר הרכב חייב להיות בעל 4/5 דלתות ולא זעירות.

והערה לגבי הגיל - אשה בת 61 בהחלט אינה ראויה לביטוי "מבוגרת" - בד"כ היא תהיה לא פחות חדה מהצעירים הכותבים בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הריו ידנית,היא ביקשה אוטומט.

חשוב לזכור ב107 יש רק 4 מקומות,למרות שלילדות קטנות לא יהיה צפוף.

לדעתי הפינקטו אופציה טובה,מאוד מאובזרת,מנוע ה1.25 די זריז,בטיחותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההבדל בכוח בין ה-I10 האוטו' לפיקנטו לא גדול בכלל. (תזכור שהאוטו' היא 1.2 ולא 1.1).

הרכב מרגיש יותר גדול, נוח וסה"כ יותר "רכב" מאשר ה-107/אלטו/ספארק.

אני יותר אהבתי אותו מאשר את הפיקנטו.

I20 באיזור ה-85.

פורסם

אם חובה חדש וחובה קטן - אז הפיקנטו היא האופציה, וכמובן שווה לגשת לקל אוטו ואוטו דיל שמוכרות יד ראשונה מיבואן במחירים נמוכים בהרבה מהמחירון בחנות.

פורסם

קצת יותר על פיג'ו 107, או למעשה על אחותה הממש תאומה סיטרואן C1, תוכל לקרוא במבחן הדרך שבקישור המצורף.

פיקנטו, i10 ואלטו הן למעשה היחידות בקטגוריה שיש להם גיר אוטומטי אמיתי, לכל השאר יש גיר רובוטי. מבין השלוש לשתי הקוריאניות יש יתרון משמעותי על פני היפאנית, שהיא קטנה, חלשה ולא בטיחותית בעליל.

פיקנטו האוטומטית היא מכונית מעולה לדעתי, הידנית קצת פחות אבל זה לא הסיפור כאן. יונדאי i10 גם מכונית לא רעה אבל היא עגלה מתה גרסת ה-1100 סמ"ק האוטומטית וה-1250 סמ"ק יקרה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניתן למצוא מכוניות כמו הפיקנטו וה107 בליסינג?

מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? (על מנת שאוכל להסביר לדודה, כי היא לא מבינה)

אפשר להגיע לאחת מהמגרשים ולרכוש רכב חדש עם 0 ק"מ במחיר זול מהיבואן? היא לא מחפשת כל מיני תשלומים ומימון, יש לה את הכסף והיא רוצה את האוטו, אולי בכל זאת עדיף מהיבואן?

לגבי הקיה פיקנטו - האחריות של ה7 שנים עדין בתוקף? מה בדיוק כולל באחריות הזו?

פורסם

3 שנים מפגוש לפגוש ועוד 4 שנים על מנוע+גיר.

לגבי המגרשי הליסינג,יבואן שלא מצליח למכור את הרכב מוכר אותו למגרשים,בדרך כלל שרכב חדש לא נמכר שנה הוא צריך להירשם בתור יד 1,גם אם לא נסע בכלל,לכן תוכל לנקות במחירים יותר זולים.

זה שיש לה מזומן יגרום להנחה,לכן כדאי לבדוק את ה האופציות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניתן למצוא מכוניות כמו הפיקנטו וה107 בליסינג?

מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? (על מנת שאוכל להסביר לדודה, כי היא לא מבינה)

אפשר להגיע לאחת מהמגרשים ולרכוש רכב חדש עם 0 ק"מ במחיר זול מהיבואן? היא לא מחפשת כל מיני תשלומים ומימון, יש לה את הכסף והיא רוצה את האוטו, אולי בכל זאת עדיף מהיבואן?

לגבי הקיה פיקנטו - האחריות של ה7 שנים עדין בתוקף? מה בדיוק כולל באחריות הזו?

יש 107 טרום מתיחת פנים ("צורה ישנה", בשפת המגרשים) בכמה סוכנויות וגם אצל היבואן במחירים מוזלים.

שמעתי על פיקנטו חדשות שעמדו למכירה באחת מחברות הליסינג שמפרסמות כאן בפורום. זה היה לפני חודשיים בערך, אז אינני יודע אם זה עדיין רלוונטי כיום אבל אפשר לבדוק.

בשני המקרים אפשר לקנות את הרכב במזומן ולקבל הנחה מהמחיר אצל היבואן. גובה ההנחה המדויק תלוי בביקוש לרכב ובהנחה שקיבלה חברת הליסינג מהיבואן. מאזדה 3, למשל, אפשר לקנות היום די בזול כי היא מבוקשת בערך כמו כינים. בפיקנטו זה כנראה יהיה אחרת לגמרי.

איך זה עובד? מגיעים לסוכנות, בודקים איזה רכב יש במלאי, משלמים, מחכים יומיים ונוסעים. הרכב נחשב יד שנייה מליסינג אבל אתה מקבל אותו חדש לגמרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה-107 היא רובוטית, ממליץ לבצע נסיעת מבחן ממצה עם זינוק בעליה ופקקים בשביל לראות אם היא מסתדרת עם הגיר.

• תוכן חדש...