Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עוזב מקום עבודה. לפני חודש וחצי לקחתי (בטיפשותי הרבה, לא ידעתי שאעזוב) פוקוס סטיישן חדשה בליסינג. הרכב מדהים, מאד אהבתי אותו....

אז ככה:

א. עלי לשלם בערך 8000 ש"ח קנס.. זה יורד בכל מקרה, לא מוותרים לי על זה

ב. רציתי לקנות מחברת הליסינג את הרכב (נסעתי כ 6000 ק"מ...). הם רוצים עליו 110000 ש"ח .(אולי אצליח להוריד קצת)

השאלה - האם כדאי לקנות אותו (תכלס אני נהג ראשון ומכיר אותו. ככה אני חוסך 13000 לעומת רכישת רכב חדש, סכום שכרגע אין לי (גם ככה נמתחתי מאד להגיע לזה...)). במידה ולא אז האלטרנטיבה תהיה רכב בן שנה מליסינג עם ק"מ נמוך מאד (איזור ה 15000). חסרונות: דגם פחות טוב, זולל יותר דלק, לא יודע מה עבר עליו... מחיר:85000

אשמח לקבל חוות דעת...

תודה!!!

פורסם

אם ממילא התכוונת לקנות רכב והתקציב סביר עבורך - הייתי קונה את הרכב שאתה נוסע בו, זאת כמובן אם אתה מתכוון להחזיק ברכב יותר משנה שנתיים (וכבר הסברת לנו שקבלת ההחלטות אצלך היא לא תמיד צפויה :) )

אגב האם אין אפשרות לעניין עובד אחר בחברה שיכנס בנעליך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם ממילא התכוונת לקנות רכב והתקציב סביר עבורך - הייתי קונה את הרכב שאתה נוסע בו, זאת כמובן אם אתה מתכוון להחזיק ברכב יותר משנה שנתיים (וכבר הסברת לנו שקבלת ההחלטות אצלך היא לא תמיד צפויה :) )

אגב האם אין אפשרות לעניין עובד אחר בחברה שיכנס בנעליך?

לא, הלוואי - ניסיתי. יש עובד שעומד לסיים חוזה ליסינג, עם מיצובישי, והוא מעדיף אותה על הפוקוס החדשה... לך תבין אנשים...

אכן, אני מתכנן להשאר איתה לפחות 3 שנים (אני נוסע כ 30000 בשנה, כך אחליף אותה לקראת סוף האחריות, עם 100000 ק"מ

פורסם

אחרי 3 שנים עם 100K ק"מ ויד שניה מליסינג יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם עדר הפוקוסים שיפלטו מחברות הליסינג (שיציעו ללקוחות שלהם להיות יד שניה ולא שלישית כמו במקרה שלך ובנוסף תנאי מימון אטרקטיביים ואחריות שקר כלשהי שאתה לא יכול לספק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחרי 3 שנים עם 100K ק"מ ויד שניה מליסינג יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם עדר הפוקוסים שיפלטו מחברות הליסינג (שיציעו ללקוחות שלהם להיות יד שניה ולא שלישית כמו במקרה שלך ובנוסף תנאי מימון אטרקטיביים ואחריות שקר כלשהי שאתה לא יכול לספק).

עד אז אני מקווה לעשות טרייד אין ולשדרג לדגם חדש יותר... כמובן שערך הרכב יהיה בהתאם, אבל גם רכשתי אותו במחיר זול בהרבה. אבל זה באמת שיקול חשוב (ולכן אולי עדיף לקנות ב 85K רכב בן שנה מליסינג, ולהפסיד עליו הרבה פחות...)

פורסם

לבנות על טריידאין זה לא מעשה חכם, כי תהיה בטוח שישחטו אותך במחיר, הרבה יותר מ-8K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

110,000 שקל זה מחיר לא מספיק אטרקטיבי. תתמקח על המחיר שכן הם בעצמם יציעו את הרכב שלך למכירה יותר קרוב ל-95-100 אלף שקל.

פורסם

לפעמים עדיף טרייד אין במגרשי הליסינג מאשר להתחיל לחכות לקונים פרטיים שגם ככה ישחטו אותו במחיר

כי השוק יהייה מוצף בגלל הליסינג ויתחילו להוריד לו על כל דבר הרי בטרייד אין מורידים 12 אחוז על הרכב ומשם

יכולים רק לצלול כשאתה עושה טרייד אין אתה יכול לעשות מחירון על מחירון ולא משנה מה מצב הרכב שלך.

לקונה הפוטנציאלי אני לא יודע לאיזזה חברה שייך הרכב אבל תברר איתם אם תוכל לעשות טרייד אין בעתיד,

אני סבור ב 99 אחוז שהם יסכימו ככה גם יהייה לך יותר קל להיפטר מהרכב בעוד 3 שנים בגלל הקילומטרז' וכבר

כביכול יד 2

פורסם

לפי דעתי : שלם קנס ושכח מהפוקוס החדש שלך. רכב מצויין, אך לא לבעלות פרטית במחיר מלא. רכב קלאסי לקחת מעבודה, וזהו. בשביל להפסיד פחות (ואתה ציינת שתקציבך אינו בלתי מוגבל), עדיף למצוא רכב שכבר הפסיד חצי מערכו תוך שנתיים/שנתיים וחצי, כגון לנסר או פוקוס מהדור הישן.

פורסם

לא מבין את החישוב שלך.

הרי בבעלויות קודמות יופיע שהיה בליסינג.

אתה הולך לשלם 110+8. ובנוסף את עודף האובדן בערך בגלל הבעלות.

חדשה עולה 123-125?

מה בדיוק הרווח? תנסה להוריד מהם עוד 5-10, תפעיל כל מנוף אפשרי.

תנסה לדבר על לב המעסיק שינסה לצמצם את ה 8. לכל מעסיק גדול יש הסכם על פטור מקנסות על חלק מהחזרי המכוניות לפני סוף תקופה. שלא יעבדו עליך. חוץ מזה, אולי יתנו את הרכב שלך לעובד אחר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא, הלוואי - ניסיתי. יש עובד שעומד לסיים חוזה ליסינג, עם מיצובישי, והוא מעדיף אותה על הפוקוס החדשה... לך תבין אנשים...

מענק של אלפיים שקל במזומן (או כל סכום אחר שיראה לך) עשוי לחולל פלאים במערכת קבלת ההחלטות שלו :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא קונה את הרכב אין קנס וממש לא לכל חברה יש פטור מקנסות זה המון המון תלוי בחברה עצמה ובהסכם שלה

מול חברת הליסינג

פורסם
אולי תקבל רכב גם בתפקיד הבא למה לרוץ לקנות??

חפש משרה עם רכב!

כבר מצאתי עבודה, בלי רכב... לא נורא - רכב מהעבודה זה שחיטה.. ככה הנטו גדל לי ב 3000-3300 (בגלל שוויתרתי על הרכב) + קיבלתי האלעה מהמקום החדש.. :-P

• תוכן חדש...