Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהר מאוד המבצע הזה יעוף לפח האשפה, קהל הקופונים זה לא מסוג הקהלים שאפשר להשחיל להם אלמנט אלא אם המכונאי יעשה נזק במזיד שימנע מאותם אנשים לצאת מהמוסך.

שקל לא רואים מהאנשים האלה שקל! לפחות ככה זה בתחום המזון (אנשים הביאו שתיה מהבית למסעדה)

אתה צודק,קהל הקופונים עדיף שיטפל במוסך השכן.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

כבר הרבה פעמים השתמשתי בקופונים, זה יותר זול, ואתה מקבל בדיוק אותו המוצר/שרות אותו היית מקבל במחיר מלא ללא הקופון.

אחד המוצרים שקניתי הייה מזון לחתולים, העלות שלו הייתה חצי מהמחיר בחנויות, וכששאלתי את המוכר על ההיגיון של הקופון והרווח שלו בעניין, הוא הסביר לי שהוא חדש בעסק, והוא יוצא בהפסד על כל קופון, אבל זה משתלם לו לתווך הארוך, כי זו פרסומת לחנןת שלו, ובגלל זה הוא יתן יחס הוגן והולם לכל לקוח בין אם קנה קופון או ישירות מהחנות.

וקצת מידע לגביי טיפולים זולים, מזה כ-7 שנים אני מטפל ברכב שלי ושל אבי ושל חמי ועוד כ-4 חברים, במוסך באזור השפלה (למעוניינים אוכל לשלוח פרטים בה"פ) הטיפול כולל :

שמן חצי סינטטי

פילטר שמן

פילטר אוויר

ופלגים

אני משלם 200 שקל לטיפול! האוטו של אבא שלי כבר כל 7 השנים האחרונות מטפל שם, וכל שאר הרכבים מי שנה ומי כמה שנים, והאוטו של אבא שלי (כריזמה 98) עברה 335,000 ק"מ! והנה ההוכחה לכך שלא כל מה שזול יוצא בסוף יקר, ולדעתי אם מקפידים לבצע טיפול כל שנה או כל 10,000 ק"מ, אז זה לא כל כך משנה איזה פילטר או שמן יש לך באוטו, כל החלקים חדשים, ולדעתי הם יעשו את העבודה בשימוש סביר ברכב (לא רכב ספורט ונסיע רגוע).

לגביי שמות החברות של החלפים אני לא זוכר, רק אני זוכר שהשמן שהוא עובד איתו היה עד לפני שנה "אמריקן איגל" והיום הוא שם "פרסטון".

אז לדעתי הקופון הזה בהחלט שווה.

(מצתער על החפירה הארוכה:oops::-))

פורסם

אני מלא התפעלות מיכולת השרידה של הכריזמה:wink:

בתכלס, אין מצב בו תקבל טיפול איכותי עם חלקי חילוף ושמנים תת-סטנדרטיים, יכול להיות שהיה לכם מזל עם הרכב אך זה אינו מייצג. מי שמשתמש ב"אמריקן איגל" וחלקים סיניים (לפי תיאורך) חוסך לך את ה 100 ש"ח לשנה/טיפול אך לאחר מספר שנים תגלה את הנזקים המצטברים ועלותם. אני לא פנאט של חלפים מקוריים עם לוגו היצרן (אני משתמש בחלפי OEM לרכבים שלי) אבל חלקים סיניים? זה כבר ממש לא מקובל עלי.

ד"א, ברכב שלך מבוצע הטיפול המלא לפי הספר? (פירוק גלגלים לבדיקת בלמים, סריקה מלאה עם מחשב, בדיקה וויזואלית וכו')

פורסם
אני מלא התפעלות מיכולת השרידה של הכריזמה:wink:

בתכלס, אין מצב בו תקבל טיפול איכותי עם חלקי חילוף ושמנים תת-סטנדרטיים, יכול להיות שהיה לכם מזל עם הרכב אך זה אינו מייצג. מי שמשתמש ב"אמריקן איגל" וחלקים סיניים (לפי תיאורך) חוסך לך את ה 100 ש"ח לשנה/טיפול אך לאחר מספר שנים תגלה את הנזקים המצטברים ועלותם. אני לא פנאט של חלפים מקוריים עם לוגו היצרן (אני משתמש בחלפי OEM לרכבים שלי) אבל חלקים סיניים? זה כבר ממש לא מקובל עלי.

ד"א, ברכב שלך מבוצע הטיפול המלא לפי הספר? (פירוק גלגלים לבדיקת בלמים, סריקה מלאה עם מחשב, בדיקה וויזואלית וכו')

פירוק הגלגלים כן, כי יש למוסך כמובן את האינטרס להחליף לך גם בלמים.

חיבור למחשב? אף פעם לא ראיתי שמוסך מתחבר למחשב כדי לחפש תקלות בזמן הטיפול התקופתי.

ולגביי הספר אז לא, אין ספר, יש רק את הזיכרון של אבא שלי :wink:

ולגביי חלקים מקוריים או לא, לדעתי זה גם קשור לסוג הרכב, שלדעתי רכבים יפניים וקוריאניים לא חדשים, בהחלט יכולים "לספוג" חלקים לא אורגינליים, הרי ידוע שלמשל שאלפות או צרפתיות לא יסבלו יחס כזה וישר יראו לך שהן לא אוהבות חלקים לא מקוריים.

פורסם

המחיר הזה באמת מוגזם. רק שמן עולה מעל 150. מה עם עבודה, חלקים אחרים?

אני לא מאמין שאנשים יקחו את הדיל ויחזרו לשם רק בגלל הטיפול הספציפי הזה.

פורסם
המחיר הזה באמת מוגזם. רק שמן עולה מעל 150. מה עם עבודה, חלקים אחרים?

אני לא מאמין שאנשים יקחו את הדיל ויחזרו לשם רק בגלל הטיפול הספציפי הזה.

השמן עולה לך 150 שקל, אבל לבעל המוסך? חצי ....

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מיכל שמן ישראלי 10/40 חצי סינטטי - 40 ש"ח

פילטר שמן - 20 ש"ח

פילטר אוויר - 30 ש"ח

עבודה - 100 ש"ח

פרסומת - חינם.

נשמע שזה דיל לא רע גם עבור המוסך.

פורסם
ובנוסף, בעל המוסך צריך לשלם עמלה לגרופון, כך שבמקרה טוב הוא נשאר עם 160 ש"ח לערך.

ברור שהלקוח לא יקבל שמן איכותי ומסננים מקוריים, אלא את המוצרים הזולים ביותר שאיכותם בהתאם.

שלום לחבר.

אני מטפל במוסך מורשה ומקבל שמן סונול ומשלם להם 600 שקל.

מה כבר יכול להיות גרוע? שמן ישן של חתוכה?

• תוכן חדש...