Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

הגיע הזמן להתחדש ברכב. עכשיו מכיוון שהאחים כבר כמעט שלא בבית, ונשארה האמא ואותי מדי פעם חשבנו להשתדרג למשהו ספורטיבי וקטן.

בכל מקרה, מטעמי נוחות התיבה צריכה להיות אוטומטית, הגימור איכותי ולא משנה אם תהיה יד שנייה. החלק החשוב זה שהתחושה ברכב תהיה איכותית ככל שניתן, הביצועים ספורטיביים וצריכת הדלק לא בשמיים. אה כן, ושהרכב יראה טוב... קצת פוזה לא תזיק.

אין לנו בעיה להתגמש ברכב עד שנת 09. מה אתם ממליצים?

חשבנו על מגאן קופה, שירוקו, DS3, מיני, 500 ומיטו. יש לכם עוד רעיונות?

פורסם

שירוקו יד שנייה עם המנוע 1.4 תתן לך את מה שאתה מחפש, אך שוב תבדוק עם אמא שלך שזה אכן מה שאתם מחפשים מכיוון שאני מאמין שרוב הכסף אם לא כולו מגיע ממנה, תתחשב גם בצרכיה ולא רק ברצונות שלך.

בהצלחה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לתשומת לבך, DS3 מוצעת כחדשה לגמרי עם 0 קילומטרים אך כיד שניה בקל אוטו, שווה לבדוק מה גובה ההנחה.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי פוסל את היונדאי וולוסטר, במיוחד שכללת ברשימתך את ה-500 והמיני. ( שהביצועים הם לא הצד החזק של הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אהלן חברים.

הגיע הזמן להתחדש ברכב. עכשיו מכיוון שהאחים כבר כמעט שלא בבית, ונשארה האמא ואותי מדי פעם חשבנו להשתדרג למשהו ספורטיבי וקטן.

בכל מקרה, מטעמי נוחות התיבה צריכה להיות אוטומטית, הגימור איכותי ולא משנה אם תהיה יד שנייה. החלק החשוב זה שהתחושה ברכב תהיה איכותית ככל שניתן, הביצועים ספורטיביים וצריכת הדלק לא בשמיים. אה כן, ושהרכב יראה טוב... קצת פוזה לא תזיק.

אין לנו בעיה להתגמש ברכב עד שנת 09. מה אתם ממליצים?

חשבנו על מגאן קופה, שירוקו, DS3, מיני, 500 ומיטו. יש לכם עוד רעיונות?

זרקת כאן הרבה שמות לאויר שגרמו אצלי לבלבול.

המיני אומנם מהנה לנהיגה אבל לא ביצועיסטית כמו המוגדשות. כנ"ל לגבי ה-500 (מלבד האבארט' שהיא אחלה קארטינג).

מגאן קופה - לטעמי רכב דיי עצל ולא איכותי במיוחד שנמכר במחיר לא ריאלי(אפילו זה של המבצע).

ה-DS3 מאד איכותית, נותנת תחושה של "פרימיום". המנוע המוגדש נחמד, גם האטמוספרי לא רע אבל הרכב לא ספורטיבי במיוחד.

המיטו גם מציגה תא נוסעים איכותי ונאה. ביצועים טובים בגרסאות המולטי אייר. באופן אישי מצאתי את הרכב לדיי משעמם לנהיגה.

השירוקו גם איכותית מאד, הכל מוצק כיאה לגרמניה, הכי ביצועיסטית משאר המכוניות שהזכרת. חסרון גדול בתחום האמינות, באופן אישי לא הייתי נוגע במנוע ה-1.4 טווין טורבו, בייחוד כאשר הוא משודך לגיר אוטומטי(DSG).

אולי שווה לבדוק את האסטרה GTC. אני לא נהגתי ברכב, אבל שווה בדיקה.

כנ"ל לגבי יונדאי ולוסטר. רוצים אוטומט ו"יוקרה"? תבדקו את גרסת ה-ELITE (ריפודי עור וכו'). רק אל תצפה לביצועים ספורטיביים.

פורסם

שירוקו נורמלית בתקציב שלך תכנס רק 1.4, וכמו שדניאל הזכיר מומלץ להתרחק מהן. לא אמינות מי יודע מה.

כן הייתי שוקל למתוח מעט את התקציב או להגיע לפשרה עם היבואן לגבי האסטרה GTC (אני אישית הייתי שוקל אותה מול הולוסטר לו הייתה מגיעה לארץ לפני כחצי שנה). באמת נראת אופציה מעניינת מאוד שאמורה להיות גם איכותית (על המראה אין מה לדבר, היא פצצה לטעמי).

לגבי הולוסטר יש את הדגם המאובזר ביותר ביד2 למכירה כבר, באם תחפוץ באחת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם די חושש מהוולוסטר. אני לא רוצה שאחרי 3 שנים תא הנוסעים יראה כמו אחרי קרב, ואני חושש שעם כל הציעצוע של תא הנוסעים אני עלול להיתקל בזה...

מה דעתכם על A1 ? היא מרגישה עצלה ?

האסטרה רעיון די מעניין. מה לגבי צריכת הדלק? האם מנוע הטורבו יעיל מבחינה זו?

פורסם
אני גם די חושש מהוולוסטר. אני לא רוצה שאחרי 3 שנים תא הנוסעים יראה כמו אחרי קרב, ואני חושש שעם כל הציעצוע של תא הנוסעים אני עלול להיתקל בזה...

מה דעתכם על A1 ? היא מרגישה עצלה ?

האסטרה רעיון די מעניין. מה לגבי צריכת הדלק? האם מנוע הטורבו יעיל מבחינה זו?

מנוע מנוע קטן בסיוע מגדש טורבו בדיוק נועד למטרה של ביצועים טובים לצד חסכון בדלק.

ה-A1 לא תרגיש עצלה, לצורך העניין חזקה יותר מהולוסטר, אבל לא ספורטיבית.

לא הבנתי את החשש מתא הנוסעים של הולוסטר.

פורסם

אני אישית אוהב את השירוקו, ואם התקציב מאפשר טיפה להתגמש ולנסות למצוא את המנוע 2.0T זו תהיה אחלה אופצייה.

מנגד יש את האופל שגם היא אופצייה לא רעה בכלל וגם חדשה.

229897_435093669847498_2103792522_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אלפא GT 2.0 סלספיד (הייתי מאוד, מאוד ממליץ על ה3.2V6 אבל היא נמכרה כאן רק בגרסה ידנית). אני אישית נהנה מכל רגע.

אחיזה מדהימה, אבזור עשיר יחסית למכונית קופה, מערכת שלא מביישת גם מכוניות יוקרה, צריכת דלק לא בשמיים, יפיפיה אמיתית, צליל מנוע משכר.

שלוש הבעיות העיקריות - הביטוח, הטיפולים והסלספיד.

הבטוח יקר להחריד, אבל לא רחוק ממכוניות מסוגה.

הטיפולים - האוטו דורש תשומת לב מלאה בכל דבר - אבל זאת אלפא.

הסלספיד - רק עניין של התרגלות.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
אולי קודם תלך לראות את הרכבים בפועל, תנהג בהם, תראה איזה מוצא חן בעינייך ותצמצם את האופציות?

+1. לך תתרשם מהרכבים בפועל, ואח"כ תצמצם אפשרויות. עלויות אחזקה אני מניח שהיונדאי תהיה הכי זולה לאחזקה, ואולי גם הכי אמינה (בדגש על אולי, משום שזה דגם חדש וגם כי יש לה גיר כפול מצמדים חדש והוא הראשון של יונדאי ברכב סדרתי).

מאוד מסקרן אותי להעמיד את הולוסטר שלי ליד האופל GTC ולראות איזו מהן הייתי מעדיף מבחינה חיצונית :oops:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...