Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

בשעה טובה מכרתי את הרכב שלי :) .

התקשרתי לסוכנת ביטוח שתבטל/תקפיא לי את הביטוח והיא ביקשה שאני אבוא ויביא לה את הפוליסה הישנה אחרת היא לא תוכל לבטל,כאן מתחילה הבעיה,אני לא מוצא את החתיכת דף המסר*חה הזאת.

יש אמת בדברי הסוכנת? או שלהתחיל לחמם את הווריד במצח?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לכעוס? רק על עצמך. אתה זה שצריך לשמור על המסמכים.

אינך זקוק למסמכים לצורך ביטול המקיף או צד ג'. מה שצריך להחזיר לחברת הביטוח הוא תעודת ביטוח החובה (לא הפוליסה). אם היא אבדה - בדוק את עצמך. אני הייתי מנחש שהיא נשארה בנרתיק עם מסמכי הרכב. התקשר לקונה ובקש ממנו לבדוק.

והערה קטנה - כאן לא פלוגה ג', בבקשה כתוב בלשון המכבדת את בעליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לגבי תעודת החובה לא בהכרח חייבים להחזירה.

חבר שמכר מכונית ולא מצא את תעודת החובה המקורית (נסע עם צילום), התבקש לשלוח עותק של העברת הבעלות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ביטול פוליסות ביטוח אינן מותנות בהחזרת הספחים. אם הביטוח חובה נאבד, אתה צריך להצהיר בחברת הביטוח כי המקור אינו ברשותך. כמו כן יש לעדכן את הבעלים החדשים (עדיף בפקס או SMS ושיחת טלפון ולשמור תיעוד), כי אתה מבטל את הביטוח.

חבר שמכר מכונית ולא מצא את תעודת החובה המקורית (נסע עם צילום), התבקש לשלוח עותק של העברת הבעלות.

נו, ועל מה זה משפיע? זה לא משפיע על כלום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

1. הוא כבר הודיע קודם לכן שמכר את הרכב ולבטל את הביטוח.

2. הוא התבקש להחזיר את תעודת החובה.

3. לא היה ברשותו תעודת החובה - ביקשו ממנו לשלוח העברת בעלות כהוכחה.

מה זה מוכיח ? שכשחברת ביטוח מחפשת להערים קשיים - זה קל מאוד.

כשרוצים לסייע, מסתפקים באלטרנטיבות סבירות.

כבר שמעתי על חברת ביטוח שכשלקוח ביקש לבטל וטען שהתעודה אבדה, אמרו לו שיזמין כפל, ישלם עבורו ואח"כ יבטל ויחזיר את הכפל.

כאן זה לא הדיון אם הקונה יכול להשתמש בביטוח החובה של המוכר, או לא. הדיון על זה כבר קיים מספר פעמים בפורום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז איפה הבעיה? איני רואה כל בעיה, אם הוא הודיע על הפסקת הפוליסה. אולי הבעיה היא פה:

אני אבוא ויביא לה את הפוליסה הישנה אחרת היא לא תוכל לבטל

אז שיגיד לגב' יפה שתחפש מישהו אחר להציק לו והוא ממתין להחזר הפרשי הפרמיה, שתגיד לו מתי יקבל את הצ'ק. כמובן כל ההתכתבות בפקס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות.

הפוליסה נמצאה :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...