Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן אחרי שנה ו10,000 קמ להכניס את הרכב לטיפול ראשון.

אני מתלבט אם לגשת למוסך החדש של סקודה בקריית ארייה או לאוטובדק כמו שכולם ממליצים.

הבעיה עם המוסך המרכזי היא שניגשתי אליהם כבר פעם אחת והודעתי להם במסגרת האחריות על תקלה שהם לא הצליחו לגלות/לתקן (רעשים של חיכוך מגלגל שמאלי קדמי... במהירות נמוכה החיכוך נשמע בקצב איטי... במהירות גבוהה החיכוך נשמע מהיר... עד שאי אפשר לשמוע אותו בגלל הרוח... הכוונה שזה לא חיכוך עם רעש רציף אלא שיש נק' מסוימת בגלגל שכל פעם שהוא מגיע אליה נשמע החיכוך וזה פשוט מציק ואין לי מושג מה הבעיה עם זה...) כמובן שהבוחן לקח את האוטו לבדיקה במשטח יעודי (לטענת הנציג) ולא גילה אף תקלה... אני רק גיליתי שטחנו לי את האוטו כי המד הדיגיטלי הראה על כמות קילומטרים נמוכה בצורה דרסטית שנשארה לי לנסוע מאשר זה שהגעתי איתה... וכמובן שכל הטיפול הזה לקח כמעט 4 שעות (ותסמכו עלי אין איפה להסתובב שם... חוץ מחנות המפעל של יעקובי)...

• תוכן חדש...