Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו 2003. האוטו נוסע יחסית מעט (300-500 ק"מ בחודש) ולא כל יום. כשהוא נוסע זה בעיקר בתוך העיר.

לאחרונה התחילה להופיע תקלה. מידי פעם האוטו לא מניע (המנוע מסתובב אך האוטו לא מניע) לא משנה כמה מנסים.

כשזה קורה אני מצליח להניע ע"י שפריץ קטן של ספרי קרבורטור לפתח המצערת (המנוע מניע תוך שניה).

בבדיקה במחשב במוסך הופיעה התקלה הבאה:

random\multiple cylinder misfire detected

הם בדקו את האוטו ולא הצליחו למצוא שום דבר תקול. אמרו לי לחזור כשזה מחמיר.

 

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

 

תודה.

פורסם

לא להאמין שמוסך מורשה בעיר גדולה שולח אותך לדרכך כדי שתחזור אליו על גרר לתיקון גדול, ועוד על תקלה כ"כ גנרית כמו מה שתארת.

לא שזה על בטוח עניין פשוט, אבל באמת.. מוסך מורשה שלא יודע למה רכב לא מניע ? תתייעץ עם רון ממוסך רון, הוא בטח יוכל לעזור לך.

פורסם

לא שמתי לב לקוד תקלה, סליחה.

 

זה לא מסובך לבדוק מיספייר, וברכב כמו שלך שאם איני טועה יש סליל הצתה לכל צילנדר כמו מנועי BBY(אם איני טועה זה הדגם מנוע שלך אם התיבה אוטומטית).

תגלה את הקווילים, תוציא כל פעם קוויל אחד כשהרכב מונע ותבדוק באיזה צילנדר יש מיס-פייר, לאחר מכן תעביר את הקוויל הבעייתי לצילנדר תקין ותבדוק אם הבעיה עברה עם הקוויל, אם כן אז הקוויל פגום(לרוב כשהם הולכים אז תהייה מוכן לכך שכל הארבעה ילכו לעולמם) אם התקלה לא עברה תבדוק את הפלאג בצילנדר המזייף.

קובי

פורסם

לא יודע אם זה משנה אבל התיבה ידנית.

לגבי ההצעה שלך, אם יש בעייה עם הקוויל/פלג, האוטו לא היה עושה בעיות גם בנסיעה?

אולי אני אנסה לבדוק בכל זאת בסופש

×
×
  • תוכן חדש...