Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצרות שלי עם הנתיב המהיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בן זוגי נהג ברכב באותה העת ואיש מאיתנו לא ראה שילוט שמציין עלות של 62 ש"ח לפני מע"מ ל-10 ק"מ.

אפילו נציגת השירות הטלפוני של הנתיב המהיר, איתה שוחחתי היום, אמרה שאין תעריף קבוע (אלא כזה שמשתנה ע"פ עומסי התנועה ברגע הנתון) ולכן גובה האגרה לא מופיע בשילוט. עכשיו תארו לכם שאותה ה"לוגיקה" היתה פועלת במכונת משקאות, כך שעלות הפחית שאתם קונים היתה משתנה בין 7 ל70 ש"ח לפי הטמפרטורה בחוץ. במחיר כזה לשליש ליטר, כבר עדיף להתייבש ולקבל עירוי ממד"א.

על הנתיב המהיר עלינו בבית דגן (כנראה תחילתו) לאחר שה-GPS איבד קליטה ובלבל אותנו, והבנו שניאלץ לעשות סיבוב כדי לחזור לנתיב ה"רגיל" של כביש 1. עם זאת, לו היינו רואים אינדיקציה כלשהיא לגובה האגרה הזה, מן הסתם היינו נמנעים משימוש בנתיב.

עם כל הכבוד, אנלוגי, כשאתה נמצא בנסיעה על כביש בין עירוני וקולט שלקחת פניה לא נכונה, אין לך בד"כ זמן להתחיל לעשות טלפונים או לבדוק באינטרנט תעריפי שימוש בתשתיות תחבורה. מעולם לא השתמשנו בשירותי הנתיב המהיר לפני כן והנחנו, על סמך נסיוננו עם כביש 6 שאכן ישנה מערכת בקרה אוטומטית ושעניין הרישום פשוט מוזיל בעלויות למי שבוחר להשתמש בשירות הנתיב לעתים קרובות. כאמור, שום אינדיקציה לגובה אגרה של עשרות שקלים או לקנס צפוי ל"עבריינים".

אז למי פונים כדי לבטל את רוע הגזרה ואלו עובדות חשוב להדגיש?

לפני עלייה לכביש יש שלט אלקטרוני שמציין את המחיר העדכני לכביש

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

אשמח לקבל עותק מהמיכתב לועדת הערעורים של הנתיב המהיר,

אני בדיוק באותו עניין (אפילו הסכומים דומים)

מסתבר אני לא יכול לפרסם את המייל שלי הפורום (יש לי פחות מ 20 הודעות....) אז אין לי ברירה אלה לקוות שתוכל לשלוח את המיכתב ל pumo7375 ב ג'ימייל...

שוב תודה עבור הנכונות,

מור

פורסם
על פי מה שקרה לי זה לדעתי היה אמור להיפתר ככה או בעמק השווה של שני הקנסות.

מי שמעוניין שאשלח לו את תוכן המכתב שלי, שישלח לי הודעה בפרטי עם המייל שלו.

היי,

אשמח לקבל עותק של מיכתב הערעור,

אני pumo7375 בג'ימייל.

תודה רבה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יאללה עוד קצת צרות,

אני אקדים ואומר שאין לי בעיה לשלם 7 שקל לנתיב המהיר כל עוד הוא עושה את העבודה שלו נאמנה.

אתמול נסעתי בכביש 1 בשעה 14:00 לערך, ובכניסה לכביש היה רשום 7 שקלים לכניסה ועומס משפירים עד לקיבוץ גלויות.

אדם משכיל ומושכל שממהר באותו הרגע, כמובן שנכנס לנתיב. אך לצערי יצאתי ממנו "טיפש" במקצת וזה מכמה סיבות פשוטות:

1) "עומס" לא היה, אפילו לא לכמה מטרים, לא שפירים ולא גרביים, התנועה זרמה חלק בכל איילון

2) הייתי היחידי בנתיב

עד כמה הם יכולים להיות חוצפנים? פשוט הונאה!

התקשרתי אתמול והיום לקו של הנתיב המהיר, ובשני המקרים, קיבלתי את אותו התשובה: "הנציגים שלנו עסוקים כרגע בפניות קודמות"

מממ... מעניין למה..

Polo 2012

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן, ידידי.

נתקלתי בהודעתך לגבי הנתיב המהיר והעוול שנגרם לך. לדאבוני, אותו אי צדק נגרם גם לי.

כל הטענות שלך- הן בעניין חוסר הבהירות הנובע מהודעת ה"למנויים בלבד", הן בעניין הקנס, הן בעניין המחיר המופקע והמשתנה בהתאם לעומסי התנועה..

קיצור, האם תוכל לעזור לי, בבקשה?

מעריך,

אלון.

פורסם
אהלן, ידידי.

נתקלתי בהודעתך לגבי הנתיב המהיר והעוול שנגרם לך. לדאבוני, אותו אי צדק נגרם גם לי.

כל הטענות שלך- הן בעניין חוסר הבהירות הנובע מהודעת ה"למנויים בלבד", הן בעניין הקנס, הן בעניין המחיר המופקע והמשתנה בהתאם לעומסי התנועה..

קיצור, האם תוכל לעזור לי, בבקשה?

מעריך,

אלון.

כל מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית עם המייל שלו ואשלח לו לשם את המכתב שאני כתבתי.

Polo 2012

פורסם

גם אני ועוד רבים כמוני נפלו למסחטה הזאת!

זה נעשה במכוון כל כך,שילוט שאולי רק תושבי גוש דן מכירים ומבינים אותו,אני בטוח שמישהו גוזר על זה את החבילה שלו.

תחפשו בגוגל ותראו כמה "נפלו" בנתיב הדבילי והלא ברור הזה,העיקר שבסוף תשלם להם את הכמה גרושים האלה.

והרי כתוב שם "למשלמים במזומן,או למנויים" נו אז מה מבינים מהמשפט הפשוט הזה שיש לך שניה וחצי לקרוא אותו ואתה על 120 קמ"ש?

ביזיון...

פורסם

או שרשום:

3+ 4+

איך אני אמור להבין בדיוק שמדובר במספר נוסעים?

היה כל כך קשה להוסיף את המילה נוסעים? או שפה בדיוק נגמר התקציב?

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא לקחו נתיב, הוסיפו נתיב.

אגב, אם תסתכל על החניון של הנתיב המהיר, תווכח שהוא כמעט מלא (בימי א'-ה' בשעות היום), לכן הנתיב הזה מוריד אלפי מכוניות מכבישי תל-אביב, ומפחית את העומס. פרוייקט מבורך.

מתנדב בארגון ידידים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא לקחו נתיב, הוסיפו נתיב.

אגב, אם תסתכל על החניון של הנתיב המהיר, תווכח שהוא כמעט מלא (בימי א'-ה' בשעות היום), לכן הנתיב הזה מוריד אלפי מכוניות מכבישי תל-אביב, ומפחית את העומס. פרוייקט מבורך.

לגבי החניון והשאטלים - אכן מבורך.

לגבי לא לקחו נתיב - בפירוש לא נכון.

ב200 מטר האחרונים גנבו נתיב מהכביש הציבורי. יש צוואר בקבוק ברוחב 2 נתיבים בלבד כשבמקור היו 3.

ראה שרשור אחר בפורום שכותרתו 'הנתיב המהיר מצמצם לך את הנתיב'.

איך נתנו לזה לקרות (כשהתקנות מתירות את זה רק באישור מיוחד שלא ניתן)? - רפובליקת בננות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני קורא לזה חינוך לתחבורה ציבורית. המדינה שלנו צועדת אל עבר אסון תחבורתי. העומס בכבישים בלתי נסבל. אם לא יתחילו להעביר את האוכלוסיה לתחבורה ציבורית עד סוף העשור גוש דן יהפוך לפקק אחד גדול.

• תוכן חדש...