Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני חושב שלהושיב אחד כזה בפרארי זה כמו להלביש חליפת עסקים על חזיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לקרוא את מה שכתבת ולא להאמין.. הסתה וגזענות

דווח למנהלי הפורום

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם

לא קשור לגזענות. אם הוא היה לבן, הייתי אומר את אותו הדבר.

כנ"ל אם היו מושיבים את ג'סטין ביבר בפרארי.

כל התרבות הR&B הזאת זה תת רמה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קשור לגזענות. אם הוא היה לבן, הייתי אומר את אותו הדבר.

כנ"ל אם היו מושיבים את ג'סטין ביבר בפרארי.

כל התרבות הR&B הזאת זה תת רמה

קשור ועוד איך לגזענות, לומר משפט כמו "רק אני חושב שלהושיב אחד כזה בפרארי זה כמו להלביש חליפת עסקים על חזיר"

זה גזענות וביריונות. את רשאי לא לאהוב ז'אנר מסוים של מוזיקה אבל לא להכפיש ולעלוב כאן בדפי הפורום.

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם

ואם במקום חזיר הוא היה כותב קוף, זאת כבר לא היתה הסתה לגזענות וביריונות?

מה קרה, אם מישהו אמר משהו בגנות הז'אנר המוזיקלי החביב עליך זה אוטומטית הופך את הדברים שלו להסתה?

אני חושב שמוזיקה ים תיכונית זה זבל עופות שלא שווה זמן שידור ברדיו. אתה מוזמן גם לתבוע אותי על הסתה לגזענות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עם היה לי את הסכומי כסף שיש לו בבנק שהוא יכול להרשות לעצמו מכוניות כאלו אני מוכן להתחלף איתו ולהראות כמוהו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה קרה, אם מישהו אמר משהו בגנות הז'אנר המוזיקלי החביב עליך זה אוטומטית הופך את הדברים שלו להסתה?

אני חושב שמוזיקה ים תיכונית זה זבל עופות שלא שווה זמן שידור ברדיו. אתה מוזמן גם לתבוע אותי על הסתה לגזענות.

:lol: +1

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לראות אנשים שגדלו בשכונות והתחילו את חייהם בתור סוחרי סמים, נוהגים עכשיו במכוניות מפוארות, גורמים לי לתחושת הערצה.

אני לא מתייחס בהכרח לאנשים בוידאו הנ"ל, אלא לכל אותם אפרו אמריקאים שעשו זאת ובגדול.

פורסם

אפרו אמריקאי שגדל בשכונת מצוקה, למד, ונהיה דוקטור מעורר בי הרבה יותר הערצה

• תוכן חדש...