Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שמשיבת מיים איך שהו קשורה לטיימינג? אמרו לי במוסך שאם כבר מחליפים משיבה , אז צריך לפרק את רצוע, וכדאי על הדרך להחליף אותה, רכב עשה כמעת 160 אלף.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

יש מצב שהגישה לפירוק משאבת המיים אצלך היא דרך רצועת הטיימינג. אם לא ידוע לך מתי הוחלפה רצועת טיימינג עדיף להחליף. מה המחיר שהוצע לך?

פורסם

התקשרתי למוסך הוא אמר שזה חלופי אבל ב100% לא סיני, זה או איטלקי או ספרדי או קוריני.

פורסם

אם כך כלא רואה שום בעיה, המחיר יפה וסביר בהחלט. רק תסתכל במו עיניך שאכן החלקים ששמים לא סיניים. זה ייתן לך שלוות נפש לעוד הרבה שנים טובות ומוצלחות על היונדאי. וואיי, כמה אני אוהב את הרכב הזה, יש לי חבר עם אקסנט 97 שעבר מיזמן את ה 300 אלף קילומטר ותאמין או לא, הוא מעולם לא עשה בה טיימינג או משאבה ומיתעקש להמשיך ככה... :)

פורסם

זה מוסך שאני מתפל בו כבר שנתים, עד עכשיו, אף פעם לא הייה לי בעיה איתם, גם כאשר תקלה חזרה (פעם אחד) הם תיפלו בבעיה מיד ובלי להגיד זה כבר משהו אחר וצריך להוסיף כסף ( לצערי זה כבר קרה לי ברכב הקודם במוסך אחר)

פורסם
אם כך כלא רואה שום בעיה, המחיר יפה וסביר בהחלט. רק תסתכל במו עיניך שאכן החלקים ששמים לא סיניים. זה ייתן לך שלוות נפש לעוד הרבה שנים טובות ומוצלחות על היונדאי. וואיי, כמה אני אוהב את הרכב הזה, יש לי חבר עם אקסנט 97 שעבר מיזמן את ה 300 אלף קילומטר ותאמין או לא, הוא מעולם לא עשה בה טיימינג או משאבה ומיתעקש להמשיך ככה... :)

תגיד לחבר שלך שחבל לו להתעקש זה יכול להיקרע (רצועת טיימינג)ואני אומר מנסיון על כמה רכבים שהגיעו למוסך וממש לא נעים

פורסם

אני אומר לו כל הזמן, ולמען האמת כמה שזה יפתיע אבל פעם אחרונה שהיסתכלתי אצלו על הטיימינג הרצועה ניראית עם הרבה בשר ללא סדקים או חרכים או קרעים למיניהם שזה באמת מפתיע אבל בכל מיקרה אני אומר לו כל פעם תבוא אני יעשה לך את זה אבל הוא לא ממש מוצא זמן לזה ככל הניראה...

• תוכן חדש...