Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה יפה, ספר קצת על הכלים בהם השתמשת בתהליך, בעיקר לחילוץ המיסב והפין.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
עבודה יפה, ספר קצת על הכלים בהם השתמשת בתהליך, בעיקר לחילוץ המיסב והפין.

הכלים שהשתמשתי סט בוקסות ,מפתחות,את חילוץ המיסב עשיתי לו קומבינה ע"י הכנסתי מפתח בגודל המיסב ודפקתי עליו

ותוך כמה מכות הוא יצא.

פורסם
140 ש"ח

ואם הייתי מתייעץ עם הבן של zvir אייל יש מצב שהייתי מוצא יותר בזול,

אני שואל כי משאבה כזו מפירוק עולה בסביבות 100-150 ש"ח אבל ללא ספק זה שווה את ההנאה של השיפוץ לבד. :)

פורסם

אין כמו שיפוץ עצמי, זו גם תחושת סיפוק וגם אתה יודע שעשית את העבודה הטובה ביותר. כל הכבוד :mm_yeah:

עם כל הכבוד למשאבה מפירוק, כאן הוא קיבל משאבה חדשה לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני שואל כי משאבה כזו מפירוק עולה בסביבות 100-150 ש"ח אבל ללא ספק זה שווה את ההנאה של השיפוץ לבד. :)

זה לא רק ההנאה בשיפוץ(למרות שההנאה הייתה גבוהה)

שאתה קונה משאבה מפירוק אתה לא יודע כמה זמן היא תחזיק,אם בכלל

היה לי מקרה כזה שהחלפתי מסרק הגה מפירוק ואחרי שעתיים של התקנה גם בזה היה חופש,

עכשיו לך תבזבז עוד שעתיים של פרוק ,נסיעה,ועוד התקנה זה לא שווה.

פורסם
אין כמו שיפוץ עצמי, זו גם תחושת סיפוק וגם אתה יודע שעשית את העבודה הטובה ביותר. כל הכבוד :mm_yeah:

עם כל הכבוד למשאבה מפירוק, כאן הוא קיבל משאבה חדשה לחלוטין.

איתמר.

את האמת אני כל פעם פותח מכסה מנוע רק לראות ולהנות,

• תוכן חדש...