Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם מחירון יצחק לוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם את צניחות המחירים?

איך יכול להיות שרכב יאבד בשנה 30-40 אלף שקלים?

זה נראה שהוא עושה בנו כרצונו בלי שום הגיון

מה עושים?

אני איבדתי על הGTI שלי 37 אלף שקלים בשנה אחת, זה נראה לכם הגיוני?

אני הולך לחתוך את הורידים, ביי

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא לא יצחק לוי (ואולי כן).

הבעיה היא אנשים שלא מרוויחים מספיק בשביל ליסוע ברכב שבו הם נוסעים. בקיצור כמו שכתב פה מישהו (CAR4FUN אאל"ט) תתאפקו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המחירון של הרכב שלי צנח ב3000 שקל מאז שקניתי אותו (באפריל)

כשקניתי אותו המחירון היה 47 אלף, חודשיים אחרי, 44 אלף.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הבעיה היא שזה לא מדינה שיש בה מחירון רכב, אלה מחירון רכב שיש לו מדינה.

איך ייתכן שכאשר קונים רכב אתה מקבל דף מידע שבו יש קוד "יצחק לוי" למען עשיית ביטוח.

פורסם
הבעיה היא לא יצחק לוי (ואולי כן).

הבעיה היא אנשים שלא מרוויחים מספיק בשביל ליסוע ברכב שבו הם נוסעים. בקיצור כמו שכתב פה מישהו (CAR4FUN אאל"ט) תתאפקו.

אמיר,

אתה מנסה לחנך אותי?

חמוד... תודה, מאוד נחמד מצידך

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני לא מנסה לחנך אותך ולא אף אחד אחר לצורך העניין.

אני מסביר את זה באותה צורה שבה אנשים קונים קוטג' ב8 שקל. יקר אל תקנו, תנו להם להתייבש עם הסחורה והמחירים ירדו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם מדובר בשנה הראשונה של הרכב, לרכב שעולה באיזור ה 200 אלף, 20% ירידת ערך פירושה 40 אלף.

20% ירידת ערך בשנה הראשונה זה בסדר גמור.

emotion of motion

פורסם
אני לא מנסה לחנך אותך ולא אף אחד אחר לצורך העניין.

אני מסביר את זה באותה צורה שבה אנשים קונים קוטג' ב8 שקל. יקר אל תקנו, תנו להם להתייבש עם הסחורה והמחירים ירדו.

אמיר, הבעיה שאנשים קודם קונים, רק אח"כ מתעניינים באחזקה.

לפותח השרשור, כמו שאמרו לך ירידת ערך של רכב חדש היא בערך 15-20 אחוז בשנה. למי שיש פונטו שעולה 10 אלף, במחירון היא תירד ב-2000 שקל, ולמי שיש GTI שעולה 200 אלף, המחירון ירד ב-30-40 אלף. ממה אתה כול כך מופתע?

פורסם

ומה יגיד מי שקונה מזראטי חדשה, כמה מאבד בשנה רכב שעולה 900K? :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבעיה היא פסיכולוגית, לא אמיתית. רק בזמן האחרון השוק פה מתחיל, אולי, להתיישר עם המקובל בעולם הרחב בו מכוניות מאבדות מערכן באופן הרבה יותר משמעותי לעומת מה שהיה מקובל פה. כתוצאה מזה המחירים בסופו של דבר ירדו, והם כבר מתחילים (בעיקר הקטנות, אבל זו רק ההתחלה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עם לוי יצחק או בלעדיו, מכונית מאבדת ב 3 הראשונות קרוב לחצי מערכה, וזה טבעי לחלוטין.

בשל ההיצע העצום של יוצאות ציי רכב שמוצעות במחירי מבצע, קשה עד בלתי אפשרי למכור כיום מכונית משומשת, בייחוד בנות 3-4, ולכן בחודשיים האחרונים מורגשת ירידה בכמות המכוניות החדשות הנקנות.

אם תמשך המגמה הזו, רבים וטובים פשוט לא יחליפו את המכונית בתדירות גבוהה.

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להוציא 40-50K כל 3 שנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ראיתם את צניחות המחירים?

איך יכול להיות שרכב יאבד בשנה 30-40 אלף שקלים?

זה נראה שהוא עושה בנו כרצונו בלי שום הגיון

מה עושים?

אני איבדתי על הGTI שלי 37 אלף שקלים בשנה אחת, זה נראה לכם הגיוני?

אני הולך לחתוך את הורידים, ביי

לסלי

כשקנית את הרכב שלך, על השלט של הסוכנות היה כתוב "בנק פועלים"? "בנק דיסקונט"? "בנק מזרחי?".....

לא, היה כתוב שם צ'מפיון מוטורס.

בצ'מפיון, כמו בכל סוכנות רכב אחרת, קונים מכוניות - לא תוכנית חסכון\פנסיה.

פורסם
הבעיה היא פסיכולוגית, לא אמיתית. רק בזמן האחרון השוק פה מתחיל, אולי, להתיישר עם המקובל בעולם הרחב בו מכוניות מאבדות מערכן באופן הרבה יותר משמעותי לעומת מה שהיה מקובל פה. כתוצאה מזה המחירים בסופו של דבר ירדו, והם כבר מתחילים (בעיקר הקטנות, אבל זו רק ההתחלה).

הבעיה היא שבעולם הרחב שבו מכוניות מאבדות מערכן באופן הרבה יותר משמעותי מתקיימים שני דברים שלא מתקיימים כאן:

1. המכוניות זולות יותר לקניה.

2. אנשים מרוויחים יותר.

הבעיה שחלק גדול מאנשים חושבים שהם משלמים רק 1,000 בחודש ל-36 חודשים ואחר כך מתקדמים לרכב חדש.

בדיוק בשביל זה העליתי היום את השרשור הזה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...