Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם מחירון יצחק לוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי ספורט המחירון ממלא לא כל כך משנה.

בכללי המחירון נועד להחזיק את חברות הליסינג-השווי שלהן בבנק לפי השווי של הרכבים שלהן

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתם את צניחות המחירים?

איך יכול להיות שרכב יאבד בשנה 30-40 אלף שקלים?

זה נראה שהוא עושה בנו כרצונו בלי שום הגיון

מה עושים?

אני איבדתי על הGTI שלי 37 אלף שקלים בשנה אחת, זה נראה לכם הגיוני?

אני הולך לחתוך את הורידים, ביי

לסלי

לפני שאתה חותך, תן לי רק לעדכן אותך שהשוווי שוק האמיתי של הרכב שלך, הוא עוד 15-20 אלף למטה

עכשיו תחתוך, אם נשאר לך כסף לסכין..

דיברנו על זה רבות, רכב זה לא נכס, זה מוצר צריכה, ומה שבטוח משתלם הוא לא.

פורסם
בישראל התחזוק של הרכבים הוא חאפרי לגמרי. קומבינות בחשמל, קומבינות במערכת המיזוג, קומבינות במנוע.

כל בעלים מנסה לחסוך את העלויות, שהן באמת מוטרפות לפעמים.

סופו של דבר, הרכבים "מתעייפים", גם מהתחזוקה וגם מעייפות החומר. התנאים פה בארץ חמים וקשים לרכבים, הגומיות מתבלות וחוטי החשמל מתפוררים. אז כן, אין סיבה באמת לנסוע ברכב בן 15 כשאפשר לשלם 500-600 ש"ח בחודש ולנסוע על רכבים חדישים וטובים בהרבה - עם יותר אמינות ויותר בטיחות.

חשוב לדייק 500-600 שקל בחודש בנוסף לעלויות תחזוקה שוטפת של הרכב. זו לא הוצאה שכל אחד יכול לעמוד בה.

• תוכן חדש...