Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכן לרכוש מחר סאב של קנווד 1000 וואט kfc-w12, ומגבר logic plx44 ארבע ערוצים.

עכשיו הבעיה שאני קונה אותם בלי כבלים בלי כלום רק סאב ומגבר ורציתי לדעת איזה כבלים אני צריך כדי לחבר אותם לרדיו דיסק והבנתי שזה מתחבר גם למצבר (לפי מה שהבנתי קוראים לזה קיט ) וכמה זה יעלה לי?

פורסם

קיט מתח למגבר שזה מעביר + מהמצבר למגבר, - מהמגבר לשלדת הרכב ורימוט מהרדיו דיסק למגבר (מה שמדליק את המגבר כשאתה מדליק את הרדיו דיסק.

RCA (כבלים עם סופית בננה) מהרדיו דיסק למגבר שבעצם מעביר את האות.

וכבל דו גידי שמעביר +,- מהמגבר לרמקולים/סאב.

תלוי לפי כמות הרכיבים שאתה שם כך גם משתנה כמות החיווט שתצטרך.

פורסם
קיט מתח למגבר שזה מעביר + מהמצבר למגבר, - מהמגבר לשלדת הרכב ורימוט מהרדיו דיסק למגבר (מה שמדליק את המגבר כשאתה מדליק את הרדיו דיסק.

RCA (כבלים עם סופית בננה) מהרדיו דיסק למגבר שבעצם מעביר את האות.

וכבל דו גידי שמעביר +,- מהמגבר לרמקולים/סאב.

תלוי לפי כמות הרכיבים שאתה שם כך גם משתנה כמות החיווט שתצטרך.

רשמתי את מה שאני רוצה לחבר כמה אתה מעריך שזה יעלה כולל התקנה?

פורסם

מה עם רמקולים? אתה לא מחבר?

ומצטער אין לי יותר מידי מידע על מחירים כי רוב מה שרכשתי היה מחו״ל או יד שנייה ככה ששאר חברי הפורום יעזרו לך בנושא זה.

פורסם

לאיזה רכב זה מתחבר ?

קח בחשבון שכדאי ורצוי או שיעזור לך מישהו שכבר התקין פעם מגבר לבד , או שממש תחפור פה בפורום וביו טיוב על איך עושים את זה נכון (זה לא סיבה להלחלץ מההתקנה , וקח בחשבון שיש הרבה עבודה)

תעבור על זה ,יש הסברים על ההתקנה של מגבר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209428

בגדול אתה צריך כבלים RCA ,לזוג רמקולים כבל אחד (2 בננות RCA מכל צד)

לסאב צריך עוד RCA

חיווט לרמקולים הקדמיים מהמגבר 5 מטר כבל דו גידי לכל רמקול (זה לא יקר)

חיווט 8 גייג 6 מטר - עדיף שתיקח 7 (או שתיקח 6 ועוד מטר בצבע אחר )

חוט לרימוט - גיד אחד כמו של רמקול יספיק לך (5 מטר)

פיוז ובית פיוז

לפני שאתה מתחיל לפרק תקרא טוב את מה שיש בלינק המצורף

SCANSPEAK

• תוכן חדש...