Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הינו פולקסווגן פולו קלאסיק 2001, מנוע דיזל SDI, גיר ידני.

עקרונית הרכב במצב מכני טוב ומטופל בזמן, אולם אני חושב לגבי שיפורים.

מבחינת כוח - יש אפשרות לצ'יפ (ככה הבנתי) שמוסיף כ-10 כ"ס, האם כדאי? מה לגבי בלאי?

מבחינת אחיזה ונוחות נסיעה - קפיצים/מתלים/בולמים.

האם מומלץ להחליפם לרכיבים מתקדמים יותר?

עד כמה זה יכול לשפר את נוחות הנסיעה?

מהי עלותם בערך? עלות הרכבה?

להצעות נוספות אשמח.

נ.ב. החלפת הרכב אינה רלוונטית כרגע, השוק במצב רע ואני כבר מספר חודשים לא מוצא רכב מתאים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מבחינת מנוע אין שום סיכוי לשפר, מדובר ברכב ללא טורבו ומנוע חלש ביותר.

אני ממליץ להשאיר את הרכב בתחזוקה טובה ולרדת מעניין השיפורים

פורסם

קפיצים ובולמים כניראה ישפרו את האחיזה אבל לא את הנוחות. אני ראיתי באינטרנט:

http://www.solware.co.uk/car-performance-chips/vw-performance-module.shtml

הם רושמים שפולו SDI בעל 64 סוסים היחידה שלהם נותנת תוספת עד 72 סוסים. אבל אני לא חושב שזה שווה, חבל על הכסף, כי השיפור לא דרמטי וגם עם צ'יפ זה לא יתקרב לTDI הבסיסית עם 90 סוסים והרבה מומנט.

אני מבין שבסוף ויתרת על TDI?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתלים משופרים לא אמורים לגרום לרכב להיות "קשה יותר" על הכביש?

לא ויתרתי על ה-TDI, אני פשוט לא מצליח למצוא אחת שמורה (ממישהו שסתם רוצה להשתדרג ולא כי הרכב "עשה את שלו").

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מתלים משופרים לא אמורים לגרום לרכב להיות "קשה יותר" על הכביש?

אכן, זאת בדיוק הבעייה. יש כאלה שקשיחות לא מטרידה אותם, אבל אותי אישית למשל כן, לכן מעדיף מתלים רכים יותר (אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל למשל אהבתי יותר מתלים של אוקטביה דור ראשון מאשר בפסאט).

אני חושב שבמקום להשקיע ולשפר רכב שלך, שמור אליו במצב מכני טוב וחפש אוקטביה TDI שמור (זה עולם אחר מבחינת כוח מנוע גם בלי שיפורים וגם מבחינת הנוחות והמרחב באוקטביה זה שדרוג משמעותי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט איביזה sdi 2003

הספק מקורי 64 אחרי ציפ של גיא פרילינג 71 כוחות סוס.

ההרגשה זה זז טיפה יותר מהיר אבל עזוב אותך משטויות עדיין אתה נמצא במאסף ותמיד תהיה בסוף התור בכביש .

זה לא מנוע עם טורבו וגם ציפ לא יחולל פלאים.

תהנה מצריכת הדלק הטובה של הרכב

ואל תחפש איך להגיע יותר מהר לתחנת דלק.

פורסם
שלום

ברשותי סיאט איביזה sdi 2003

הספק מקורי 64 אחרי ציפ של גיא פרילינג 71 כוחות סוס.

ההרגשה זה זז טיפה יותר מהיר אבל עזוב אותך משטויות עדיין אתה נמצא במאסף ותמיד תהיה בסוף התור בכביש .

זה לא מנוע עם טורבו וגם ציפ לא יחולל פלאים.

תהנה מצריכת הדלק הטובה של הרכב

ואל תחפש איך להגיע יותר מהר לתחנת דלק.

כל מילה בסלע.

למי שסובל מרגל ימין כבדה, אני ממליץ להתגלגל עם המנוע הזה במשך שבוע, כל נטיה ללחיצות בריאות על הגז נעלמות!

מניסיון :-D

• תוכן חדש...