Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בתופעה של התחממות רצינית באייפון 4, בעיקר בשימוש באפליקציות ניווט.

האייפון הגיע כבר למצב שהוא לא יכול לעבוד יותר ״ומבקש״ שאני אקרר אותו.

זה קורה לעוד אנשים?

תודה!

פורסם

לא יודע, אבל זה מזכיר לי קטע אדיר!

לא מזמן ישבנו בבר, חבר הראה לי שיש אפשרות לשלוח הודעות באיזשהי קומבינה מסוימת מהאייפון שלו והן יוצגו כהודעות מערכת באייפון המקבל עם אפשרות ללחוץ "אישור" בלבד.

אחיכם, כמו טרול אמיתי, פותח שיחה עם הבחורה שיושבת לידו- מפה לשם לוקח מספר טלפון שלה.

עושים סיבוב למקום קצת רחוק ממנה והצחוקים מתחילים...

זה התחיל מהודעות "אזהרה! מכשירך מראה סימני התחממות",

כשהיא לא הבינה מה אלה זה המשיך ל "מכשירך התחמם יתר על המידה! אנא כבה מידית!"

כשהיא כיבתה המשכנו לשלוח הודעות כדי שתקבל ברגע שהיא תדליק אותו, "מכשירך החתמם באופן קריטי. אנא הכנס למקפיא במיידי!" שלחנו לפחות 20 ככה שגם שהיא תאשר תקפוץ עוד אחת.

השיכורה המסכנה דפקה פרצוף שנראה בערך ככה :bugeyed: , התלחששה עם הברמן שהחזיר לה מבט כזה :conf: , לקח את המכשיר והכניס למקפיא:lol: :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתה מודע לכך שאתה לא יכול לכתוב דבר כזה מבלי לספר לנו איך עושים את זה, נכון? 8)

אני לא יודע אם זה אכן המצב, אבל כאשר משתמשים בתוכנות ניווט המכשיר בד"כ קרוב לחלון כלשהו. יכול להיות שזה הגורם להתחממות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ההודעות מערכת הללו זה דבר ענק! אחד הדברים המשעשעים.

בנוגע להתחממות המכשיר. זה טבעי וגם לי זה קרה פעמיים.

פעם אחת שהאייפון היה מחובר לזרוע על השמשה והקליט את הנסיעה.

רק לאחר מספר דקות שהמזגן עבד עליו, הוא חזר לעצמו.

תשתדל שלא יהיה מחובר למטען+חשוף לשמש.

עריכה

תוריד מהסידיה: iphonedelivery

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מאור, קטע ענק!! :lol: :lol:

אני לא מאמין שהיא אשכרה האמינה לזה :-)

מה השם של התוכנה? נסתלבט קצת על אנשים 8)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שאלה קשה לבחור שיכור.

ממה שאני זוכר זה מתוך ה iMessage או BiteSMS בתוספת רצף אותיות או מספרים בתחילת ההודעה... אני אבדוק ואחזור אליכם:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא היתה שטות כזאת גם לאנדרואיד פעם?

בהתחלה הינו משתמשים בזה כדי לכתוב הודעות שהמכשיר פרוץ וינעל בעוד X דקות אם לא יוכנס קוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ההודעות מערכת הללו זה דבר ענק! אחד הדברים המשעשעים.

בנוגע להתחממות המכשיר. זה טבעי וגם לי זה קרה פעמיים.

פעם אחת שהאייפון היה מחובר לזרוע על השמשה והקליט את הנסיעה.

רק לאחר מספר דקות שהמזגן עבד עליו, הוא חזר לעצמו.

תשתדל שלא יהיה מחובר למטען+חשוף לשמש.

עריכה

תוריד מהסידיה: iphonedelivery

ומה זה עושה?

פורסם
לא היתה שטות כזאת גם לאנדרואיד פעם?

בהתחלה הינו משתמשים בזה כדי לכתוב הודעות שהמכשיר פרוץ וינעל בעוד X דקות אם לא יוכנס קוד

הייתי שמח לקבל את השם לאפליקציה הזהה לאנדרואיד למי שיש .

תודה.

• תוכן חדש...