Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה משפטית - נוסע לא חגור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה צעיר סיפר לי ששוטר תפס אותו, או ליתר דיוק את אבא שלו, לפני כמה זמן - האב נהג, והוא ישב לידו ולא היה חגור. השוטר שעצר אותם אמר שלפי החוק הוא צריך היה לתת דוח לאבא, אבל החליט להעניש את הבן כי הוא נהג חדש וצריך לחנך אותו, ולכן רשם את הדוח על שם הבן.

לאחר שהסתכלו על הדוח ראו שהשוטר רשם תאריך שגוי - של יום קודם לכן. באותו יום האבא והבן היו בחו"ל. לצערו, הוא חתם על הדוח...

השאלות הן:

1. האם החוק מאפשר לשוטר לבחור אם לתת דוח לנהג או לנוסע? אם באמת החוק מחייב לתת דוח לנהג, האם יש תוקף לדוח שניתן לבן?

2. האם התאריך השגוי הוא מסוג הטעויות שפוסלות דוח, או לא? האם הם יכולים לנצל את העובדה שבתאריך הרשום היו בחו"ל? (אני חושב שלא, ובטח שלא ינסו את זה לפני שופט...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
השאלות הן:

1. האם החוק מאפשר לשוטר לבחור אם לתת דוח לנהג או לנוסע? אם באמת החוק מחייב לתת דוח לנהג, האם יש תוקף לדוח שניתן לבן?

2. האם התאריך השגוי הוא מסוג הטעויות שפוסלות דוח, או לא? האם הם יכולים לנצל את העובדה שבתאריך הרשום היו בחו"ל? (אני חושב שלא, ובטח שלא ינסו את זה לפני שופט...)

(1)החוק מאפשר לתת דו"ח לכל אחד מהם.

(2)בודאי שזו עילה לביטול הדו"ח, די בהצגת החותמת ע"ג הדרכון גם בפני שופט.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אפשר לדעת איך השוטר ידע שלצעיר יש רשיון?

למה הצעיר לא חייב להראות לו רישיון פשוט....

אנשים רואים שוטר ומרגישים צורך לספר מה השם של הגננת שלהם רק כדי לצאת מזה בלי דו"ח...

זה היה בטח משהו כמו: כבוד השוטר, הבן שלי, נהג חדש, תעשה טובה...

ובקשר לביטול הדו"ח, אני לא חושב שבמשפט זה יעזור, השופט לא מטומטם, יש חתימה על הדו"ח, כל הפרטים של הנהג לא הונפצו באיזה תקרית קוסמית... זו טעות טכנית שולית וחסרת משמעות...

אם היה מדובר בדו"ח שהוצמד לרכב חונה... אז יש על מה לדבר...

במקרה הזה - מקבל הדו"ח היה נוכח, כל פרטיו מולאו - העניין סגור ל-ח-ל-ו-ט-י-ן-!-!-!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אפשר לדעת איך השוטר ידע שלצעיר יש רשיון?

למה הצעיר לא חייב להראות לו רישיון פשוט....

אנשים רואים שוטר ומרגישים צורך לספר מה השם של הגננת שלהם רק כדי לצאת מזה בלי דו"ח...

זה היה בטח משהו כמו: כבוד השוטר, הבן שלי, נהג חדש, תעשה טובה...

ובקשר לביטול הדו"ח, אני לא חושב שבמשפט זה יעזור, השופט לא מטומטם, יש חתימה על הדו"ח, כל הפרטים של הנהג לא הונפצו באיזה תקרית קוסמית... זו טעות טכנית שולית וחסרת משמעות...

אם היה מדובר בדו"ח שהוצמד לרכב חונה... אז יש על מה לדבר...

במקרה הזה - מקבל הדו"ח היה נוכח, כל פרטיו מולאו - העניין סגור ל-ח-ל-ו-ט-י-ן-!-!-!

לדעתי אם לא הייתם חותמים אולי היה אפשר לדבר.

זה שחתמתם, זה אומר שקראתם את הדוח ואתם מסכימים עם מה שכתוב.

לא תוכלו לומר שהייתם בחו"ל ובכל זאת יש חתימה על הדו"ח.

אם לא מדובר בעניין של נקודות אז כסף בא וכסף הולך, כפרה, בפעם הבאה תחגרו (גם מאחור, כך זה אצלי אם לא כולם חגורים אני לא נוסע).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למה אנשים לא חוגרים? למה זה כל כך קשה?

אני לא מסוגל לזוז מטר אם אני לא חגור, לא קשור לחוק - זה כבר נהיה הרגל.

הכרתי מספיק אנשים (2 האמת...) שעפו דרך השמשה הקדמית בתאונה ונהרגו, תאונה לא רצינית יחסית, נפתחו כריות, הנוסעים מקדימה היו בסדר - הנוסע באמצע מאחור לא חגר חגורה, עף ונהרג.

החוק היחיד שאני מסכים איתו פחות או יותר זה חובת חגירת חגורה. (עכשיו אני מבין על מדברים כל הילדים הקטנים פה בפורום כשהם אומרים "חחח" - הם כנראה מתכוונים לראשי תיבות של החוק ;))

מקווה בשבילכם שלא תצטרכו לשלם את הדו"ח, אבל בכל מקרה - תחגרו חגורה תמיד! (גם ליד הבית)

פורסם
למה אנשים לא חוגרים? למה זה כל כך קשה?

אני לא מסוגל לזוז מטר אם אני לא חגור, לא קשור לחוק - זה כבר נהיה הרגל.הכרתי מספיק אנשים (2 האמת...) שעפו דרך השמשה הקדמית בתאונה ונהרגו, תאונה לא רצינית יחסית, נפתחו כריות, הנוסעים מקדימה היו בסדר - הנוסע באמצע מאחור לא חגר חגורה, עף ונהרג.

החוק היחיד שאני מסכים איתו פחות או יותר זה חובת חגירת חגורה. (עכשיו אני מבין על מדברים כל הילדים הקטנים פה בפורום כשהם אומרים "אכן, מאוד משעשע" - הם כנראה מתכוונים לראשי תיבות של החוק ;))

מקווה בשבילכם שלא תצטרכו לשלם את הדו"ח, אבל בכל מקרה - תחגרו חגורה תמיד! (גם ליד הבית)

מוזר שאתה אומר את זה, אבל גם אצלי זה הפך להרגל! אני לא מסוגל לצאת עם האוטו מהחניה אם אני לא חגור! זה הגיוני שזה כ"כ חסר לי? אם אני בלי חגורה אני מרגיש לא מוגן, שכל פיפס קטן יכול להעיף אותי מהאוטו, כאשר אני חגור אני מרגיש הרבה יותר בטוח.

פורסם

עם איך שאני משתמש בבלמים, אין שום סיכוי שמשהו יעוף מהאוטו, אולי אם אני אכנס בקיר בטון (:

בכל מקרה, אצלי כולם חגורים, תמיד.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
עם איך שאני משתמש בבלמים, אין שום סיכוי שמשהו יעוף מהאוטו, אולי אם אני אכנס בקיר בטון (:

בכל מקרה, אצלי כולם חגורים, תמיד.

מכיר את הפתגם - "לי זה לא יקרה".

לא מדובר על נסיעה מנהלתית ובלימה נינוחה, מדובר כאן על בלימת פתע, כך שנוסע שאינו חגור יעוף בכל מקרה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הרבה תודה. השורה התחתונה, אני מבין - אם לא היה חותם היה על מה לדבר אבל במצב הנוכחי שישלם וזהו.

לגבי הפן החינוכי בעניין - אין צורך להכביר מילים, את דעתי על חגירת חגורה כבר אמרתי ל"עבריין" וגם אני מקפיד בזה בקיצוניות, אפילו כשאני יוצא מהתחנת דלק הביתה (100 מטר בדיוק, בתוך העיר) אני חוגר, וכנ"ל כל מי שאיתי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עמית, היו לי מספיק בלימות פתאומיות, בעיקר מכוונות. אבל אף אחת מהן לא הייתה מספיק חזקה כדי להעיף אנשים, אולי זה הבלמים הבכלל לא רגישים שלי, או איך שאני בולם..

ולא אמרתי שלי זה לא יקרה, אמרתי שאצלי זה יקרה אחרת (:

חרא של צלם

פורסם
עמית, היו לי מספיק בלימות פתאומיות, בעיקר מכוונות. אבל אף אחת מהן לא הייתה מספיק חזקה כדי להעיף אנשים, אולי זה הבלמים הבכלל לא רגישים שלי, או איך שאני בולם..

חכמולוג.

בוא אני אצטט לך (לא מדוייק , אבל רוח הדברים).מאחד מנהגי המירוצים (לא זוכר כבר מי):

"עמוד במרחק של 5 מ' מקיר בטון, והתחל ללכת. גם כשאתה מתקרב אל תעצור.

היכנס עם ראשך בבטון כשאתה ממשיך ללכת.

כואב , נכון?

הרגש את הכאב מתפזר בתוך ראשך כמו אלף פיצוצים קטנים.

בלתי נסבל , נכון?

עכשיו הכפל את זה ב-50 , במאה , באלף.

זו ההרגשה של תאונת מירוצים."

עכשיו , הם אמנם נוסעים במהירויות גבוההות בהרבה.

אבל מצד שני הם רתומים בצורה הכי טובה שאפשר.

תחשוב על עצמך באותה סיטואציה בלי חגורה. :idea:

פורסם

חכמולוג.

בוא אני אצטט לך (לא מדוייק , אבל רוח הדברים).מאחד מנהגי המירוצים (לא זוכר כבר מי):

"עמוד במרחק של 5 מ' מקיר בטון, והתחל ללכת. גם כשאתה מתקרב אל תעצור.

היכנס עם ראשך בבטון כשאתה ממשיך ללכת.

כואב , נכון?

הרגש את הכאב מתפזר בתוך ראשך כמו אלף פיצוצים קטנים.

בלתי נסבל , נכון?

עכשיו הכפל את זה ב-50 , במאה , באלף.

זו ההרגשה של תאונת מירוצים."

עכשיו , הם אמנם נוסעים במהירויות גבוההות בהרבה.

אבל מצד שני הם רתומים בצורה הכי טובה שאפשר.

תחשוב על עצמך באותה סיטואציה בלי חגורה. :idea:

תדמיין את הרכב נעצר ומתרסק בעמוד הבטון, ואתה ממשיך לנוע קדימה,

באותה מהירות שהיית לפני הכניסה. והדבר היחידי שבולם אותך זה העמוד והרכב המרוסק :cry::roll:

פורסם

כל מה שאמרתי זה שהבלמים אצלי לא רגישים במיוחד ואני בולם מתוך הרגל להפעלת הג'י המינמלי, ואתם תוקפים אותי. זה לא שאני נוסע לא חגור אומשו \:

הדבר היחידי שבולם אותך זה העמוד והרכב המרוסק

עמוד? איזה עמוד?

עמוד במרחק של 5 מ' מקיר בטון

העמוד הזה? זה עמוד, ציווי מלשון לעמוד. אבל כן, גם לי לקח רגע להבין את זה.. P:

וחוץ מזה, אני לא נוהג להתרסק לתוך עמודים, זה אבא שלי P:

חרא של צלם

פורסם

מילה במילה חיים קורפו. וזו לא מחמאה. אתה גם נותן קונטרה עם הידיים בהגה?

ואגב - מה הקטע בבלימות פתאומיות מכוונות? אתה בלונה פארק? :?

• תוכן חדש...