Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ריפודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סנו לניקוי שטיחים.

יש להם תרסיס שעושה את העבודה היטב, רק תצמד להוראות השימוש כולל בדיקת החומר בפינה נסתרת (זה סתם כיסוי תחת, כיוון שהחומר שם הוא בלתי מזיק ).

בהצלחה.

פורסם

הסנו עזר בכתם שמן על ריפוד של הבגז'.

גם החומר הזה ממולץ:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-STP

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה דווקא ביתי? אני משתמש בכל הרכבים ב tuff stuff של STP.

החומר יחסית זול ( כ 30 ש"ח) והספריי לא קטן, עושה מצויין את העבודה.

פורסם

תאמינו לי שכל החומרים המקציפים לריפוד זהים בהרכב שלהם חוץ מהבושם כמובן.

חומרים ביתיים בדרך כלל יותר זולים מחומרים "מיוחדים" ויעודיים לרכב.

לכן, כל חומר לניקוי שטיחים גם סנו שהזכרתי, וגם כימגת וגם סאסא יעשו את אותה העבודה.

בהצלחה.

פורסם

יש חומר מיוחד לבד ואחר לסקאי או עור.

לעבודה של גג גם שונה,עם ריקוז מים יותר,שהגג לא יפול

ולשאיר חלונות פתוחים מינימום 24 שעות.

תמונות לפני ואחרי על עור ובד מצרף.

בהצלחה.

Picture 129.jpg

Picture 130.jpg

Picture 147.jpg

Picture 148.jpg

פורסם

מצטרף לשאלה על החומרים. לא צריך לשאוב את הסנו שטיחים או הSTP?

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני השתמשתי יחסית בהרבה סוגים של מנקי ריפודים, מתכשירים ביתיים הכי זולים למה שיש בערכות ובמדפים בחנויות

לאביזרים לרכב.

לדעתי הכי כדאי לקנות משהו יחסית ברמה שייעודי לרכב, מהחנויות לאביזרי רכב.

השתמשתי בסנו שטיחים וגם בכימגת פעם או פעמיים, לא ניקה את הריפוד מי יודע מה, בהשוואה לturtle wax הם ממש

לא ברמה, משאירים את הריפוד יבש ולא נעים, על הכימגת בכלל אין מה לדבר ממה שראיתי, עולה 10 שקל ולא עושה כלום.

הסנו גם לא משהו בכלל.

הכי כדאי tutrle לדעתי, ובהפרש ניכר.

פורסם

היה לי טרטל לא ראיתי שהוא עשה מי יודע מה. היה לי כתם של שמן קטן על רצפת הרכב (השטיח לבד הזה) והוא לא הוריד לי את הכתם, רק טשטש מעט.

האם הSTP יותר טוב מהטרטל או מסנו שטיחים?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני השתמשתי יחסית בהרבה סוגים של מנקי ריפודים, מתכשירים ביתיים הכי זולים למה שיש בערכות ובמדפים בחנויות

לאביזרים לרכב.

לדעתי הכי כדאי לקנות משהו יחסית ברמה שייעודי לרכב, מהחנויות לאביזרי רכב.

השתמשתי בסנו שטיחים וגם בכימגת פעם או פעמיים, לא ניקה את הריפוד מי יודע מה, בהשוואה לturtle wax הם ממש

לא ברמה, משאירים את הריפוד יבש ולא נעים, על הכימגת בכלל אין מה לדבר ממה שראיתי, עולה 10 שקל ולא עושה כלום.

הסנו גם לא משהו בכלל.

הכי כדאי tutrle לדעתי, ובהפרש ניכר.

אני מתחייב בפניך שהחומרים הפעילים בסנו שטיחים וכימגת לשטיחים, זהים לחומרים הפעילים שנמצאים בחומר לריפוד יעודי של turtle wax או כל חברה אחרת שמתמחה ברכב, כולם משתמשים באותם הדטרגנטים, וחלק גדול מהם גם מאותם הספקים (היום הרוב מגיע מסין ולרוב העולם), השוני באיכות הניקוי נובע בגלל כמות החומר הפעיל השונה בניהם, ויש בכך גם סיכון, יותר חומר פעיל יותר נזק-במידה ונוצר.

פורסם
מצטרף לשאלה על החומרים. לא צריך לשאוב את הסנו שטיחים או הSTP?

תודה.

תסתכל מה כתוב בהוראות, התשובה היא כן להשתמש השואב אבק לאחר הריסוס וההברשה.

פורסם
תסתכל מה כתוב בהוראות, התשובה היא כן להשתמש השואב אבק לאחר הריסוס וההברשה.

תודה אני אבדוק

• תוכן חדש...