Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפל הפור- מחפש SL MK3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ככל הנראה התבייתתי על רכב האספנות הראשון שלי :-o

מחפש כמה שיותר מידע על SL דור 3. דגם אירופאי לעומת אמריקאי, ייבוא אישי, רכבים למכירה, רכבים בפורום וכו'....

אשמח לשמוע דעתכם על הבחירה.

---

פורסם

אני אישית חושב שהדגם האירופאי הרבה יותר מוצלח, ולו בשל הפגושים והפנסים האירופאיים, אני מניח גם שיש הבדל בין המנועים ששווקו בארה"ב ובאירופה, כאשר לרוב המנועים האירופאים נחשבים מוצלחים יותר. בגלל זה אני אישית מעדיף את הדגמים האירופאיים, אבל נחכה לתגובה מהחבר'ה שמבינים יותר .

1982mb380slcnvt.jpg

r107-3.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

הראשון שהמליץ צריך לקבל סיבוב. זה הנוהל.

וגם הד"ר אוסף הלוחיות שתמך בו. (וגם הרצל שדפק הקופה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב, יש 2 רכבים של חברי הפורום שאני מתכוון לראות במהלך שבוע הבא (בחו"ל עד אמצע השבוע).

אבל, אני עדיין מחפש קצת מידע מבעלי רככבים כאלה בהווה ובעבר.

מה לחפש ברכב ? מחלות ידועות ? רגישויות ?

איזה דגם מנוע מומלץ יותר (הכוונה, פחות בעייתי לתחזוקה/חלקים) ?

ובכלל - האם ה- SL היא הכלה האולטימטיבית לצרכיי (קרוז בסופ"ש, בלי כאבי ראש, בלי חלפים כל שני וחמישי, לתדלק ולנסוע).

---

פורסם

חוץ מזה שהSL אוכל 1 ל-5 נתוני יצרן(!) הכל בסדר. אמין יחסית לרכבים בני גילו והרבה בעלי מקצוע במרכז.

בדוק חלודה ברצפה, סדקים בתת שלדה של המנוע, גומיות יבשות בצריות(סיפור להחליף) .

פורסם

מזל טוב ובהצלחה בחיפוש.

לגבי המרק (מרק = מרצדס בשפת העולם) של זלטין.. אופס סליחה, של דני לוי, שם לב שיש לה את הגועל נפש שנקרא "פגושים פדראלים".

לכל האירופאיות יש פגושים נורמאליים, ז"א: אירופאים.

אם אתה קונה מרק "אמריקאית", וודא שיש לה פגושים (טמבונים) אירופאים, אם לא, דאג להתקזז במחיר, כך שהתוספת עבור ההסבה לפגוש נורמאלי (יענו אירפאי), תתבטא במחיר.

בהצלחה,

רק בשורות טובות, ותמנע מ"פח סובייטי" עתיר חלודה (בקצרה, כל אירופאית בין שנת 1976 לשנת 1986 :twisted: ).

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

רובן המוחלט של ה SL שישנן בארץ הגיעו מארצות הברית, שם היא היתה נפוצה מאד.

מחירן הזול, יחסית, ושרידותן הגבוהה עשו אותן פופולאריות ואטרקטיביות ליבוא.

בארה"ב היתה נפוצה במיוחד ה 450 עם מנוע V8, בעוד שבאירופה דגמי ה 280 וה 350 היו נפוצים יותר.

ההבדל בין הדגם האירופאי לאמריקאי לא מיסתכמים רק בפגושים המכוערים ובמרווח הגחון הגדול יותר, אלא מיתבטאים גם במנוע.

לדגם האירופאי מנוע שסיפק 218 כ"ס ואילו בדגם האמריקאי רק 182 כ"ס, וזה מורגש מאד בביצועים.

יחסית לציפיות, המכונית מרגישה "חנוקה" למדי והביצועים רחוקים מלהיות מלהיבים.

בשום מקרה לא מדובר במכונית ספורט אלא במכונית GT גדולה שמיועדת לשיוטים נינוחים.

לזכותה עומדת רמת אמינות גבוהה ואיכות ייצור גבוהה.

בכל מקרה, בדוק את מצב התחזוקה המכאני, בדוק שכל האיבזור מופעל הוואקום פועל (והכל עובד על וואקומים במכונית הזו) ושהמנוע עובד "עגול" ללא זיופים.

כמעט תמיד מוצעות כמה מכוניות כאלו למכירה, ולרוב מצבן טוב יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...