Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון כשאני נוסע אחרי העבודה על איילון דרום בשעות 16:30-17:00, אני איש עומד על גשר ההלכה עם מצלמה מקצועית

וצופה על הפקקים.

מה נסגר איתו? הוא מחכה שתהיה תאונה שהוא יוכל לצלם או שיש לו פטיש לכבישים בשעות העומס?

מישהו גם שם לב? אין לי מושג מה הקטע שלו אבל תמיד יש לי חשק שמישהו ייתן לו איזו דחיפה קטנה..

פורסם

אני מאמין שמדובר על חבר פורום די נלהב בנושא של לוחיות רישוי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=236223

כדי לראות את ה"שלל" שלו מתחילת הדרך, תביט פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2338081&postcount=48

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם זה כן הוא אני חייב לומר שלבחור אין ממש חיים..

לבוא כמעט כל יום לגשר ההלכה בשעה קבועה עם מצלמה ולצלם לוחיות רישוי זה לדעתי פתטי, מילא לצלם לוחיות שנתקלים בהן ביומיום בזמן נהיגה או סתם ברחוב.

פורסם

קשה...

כמות הזמן שאני נחשף במחלף זה בערך 30 דקות. אני מסתכל על מצלמת תנועה ואז כשיש פקק ממש רציני אני יוצא בטווח ההשעה 16:00- 17:30 בשאיפה לתפוס קצת תאורת שמש על אלה שנוסעים דרומה :) כמובן כל זה קורה כשהמחשבים עובדים במקומי ולי אין מה לעשות חוץ מלהסתכל על הפרוגרס בר :)

נפתרה התעלומה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם זה כן הוא אני חייב לומר שלבחור אין ממש חיים..

לבוא כמעט כל יום לגשר ההלכה בשעה קבועה עם מצלמה ולצלם לוחיות רישוי זה לדעתי פתטי, מילא לצלם לוחיות שנתקלים בהן ביומיום בזמן נהיגה או סתם ברחוב.

זה ממש לא פתטי ואם הוא לא פוגע באף אחד, אז שימשיך לעשות זאת וייהנה.

פורסם

לכל אחד התחביבים שלו...

בתקופה האחרונה בשעות הפנאי שלי אני מוצא את עצמי יושב ושוקע במחשבות...מחשבה שהעסיקה אותי לאחרונה היא הגמל מקופסת הסיגריות של "כאמל".

הסיגריות האלו קיימים כבר כמה עשורים טובים -לא יכלו לצרף לו בת זוג עד היום? השאירו אותו ככה לבד עם הפרימידה הזו...

אם כבר סיגריות ,אתם יודעים למה מצוייר "כתר" ליד הפילטר על ה"נובלס" ? .

אם אינו מזיק לאיש אין להזיק לאיש!

• מצחיק 1

Gn'f'R

פורסם

לוחיות זיהוי זה דבר טוב. אני הכרתי מישהו שידע לזהות את נהג האוטובוס ומספר הרישוי שלו לפי תבנית הניקוב בכרטיסיה, ואם היית מציין את השעה הוא גם היה מציין באיזה קו מדובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה עם הבחור שהיה רוקד מתחת לגשר ההלכה? ועושה עמידת ראש באמצע הפקק זה לא מוזר? מוזר! אבל כל יום הייתי עובר שם וצופר לו והוא היה מנפנף לי עם היד, וכך גם עוד 1000 נהגים שעוברים שם עושים כמוני כל יום

אז בנאדם עם תחביב לצלם משהו לא כזה מוזר לדעתי

http://www.youtube.com/watch?v=RIyNUz6ycR8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לעמוד על גשר ולצלם לוחיות...כמה עצוב..

לפחות עמידת ראש מספקת בידור.

אבל אני בטוח שעוד כמה שנים הבחור יבין את זה ויתן לעצמו כף שטות :oops:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה עצוב בזה בדיוק?

אתה ראית את כמות הכניסות לשרשור הזה וכמה אנשים הוא סחף אחריו?

זה הקטע שלו, הוא נהנה מזה וזה עושה לו טוב.

אם נלך לפי התאוריה ההזויה שלך, אז כמה עצובים הם האנשים שמצלמים פרחים ושדות ואנשים ולא יודע מה.

ולפותח השרשור, אם אתה כל כך רוצה שמישהו ייתן לו דחיפה ויפיל אותו מהגשר, אז הייתי מציע לך ללכת לעשות קצת חשבון נפש,

תבדוק מה מביא אותך למחשבות קיצוניות כאלה.

אם כבר סיגריות ,אתם יודעים למה מצוייר "כתר" ליד הפילטר על ה"נובלס" ? .

כי מי שמצליח לעשן את הסיגריה ולהגיע לכתר הוא מלך?:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שמכורים לדברים הזויים. כנראה הבחור נמשך למתמטיקה והוא מנסה למצוא איזו חוקיות ברצף של לוחיות רישוי.

פרסום של המספר באינטרנט לא יכול לפגוע בבעל הרכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לעמוד על גשר ולצלם לוחיות...כמה עצוב..

לפחות עמידת ראש מספקת בידור.

אבל אני בטוח שעוד כמה שנים הבחור יבין את זה ויתן לעצמו כף שטות :oops:

צרות העין של אנשים זה המחלה הכי גדולה של המדינה הזאת... הרבה רעות חולות נובעות מזה.

תן לבן אדם לעשות מה שהוא רוצה ונהנה ממנו, מי אתה שתשפוט.

כל עוד זה לא פוגע באף אחד וחוקי שכל אחד יהנה מהתחביב שלו וזה ממש לא משנה מה הוא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כי מי שמצליח לעשן את הסיגריה ולהגיע לכתר הוא מלך?:-P

:mm_yeah: יפה ! עכשיו נמצא איזו נאקה ונסגור עיניין.

גם אחרי שהסתבר לפ"ה שהצלם הוא חבר פעיל בפורום הגיעה תגובה מס' 3...

Gn'f'R

• תוכן חדש...