Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום בסוכנות "זני" ברחובות והבחור שם הציע לי שני רכבים:

1. טויוטה קורולה 2008 60 אלף ק"מ גיר רובוטי דגם sun ב57K

2. סקודה רומסטר 2009 עם 50 אלף ק"מ ב60K

הרכבים -/+ בתקציב שלי אך אני לא בטוח לגבי מספר דברים:

א. האם התיבה הרובוטית של הקורולה אמינה?? יש איתה בעיות מסויימות שצריך להכיר?

ב. איך הסקודה מבחינת חלפים??

אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה

פורסם

מפשפושים כאן בפורום , אני מסיק שחברות הליסינג מוכרות את המכוניות הטובות שלהן בעצמן.

מה שנשאר (ה"בררה" בפי העם, או ה"זבלבלייה") עובר לסוחרי רכב.

מה היא אותה "בררה" , "זבלבלייה" ?

רכב שעבר תאונה קשה , רכב עם קילומטרז' גבוה.

(רכב מליסינג 2008 עם 60 אלף קילומטר נראה לי לא סביר. כנ"ל לגבי 2009 עם 50K , ואם הקילומטרז' אמיתי , למה חברת הליסינג לא מוכרת את הרכב בעצמה???)

בדוק את שני הרכבים במכון בדיקה שאתה הובלת אליו , ולא הסוחר.

אפילו סע מרחובות לעיר אחרת , כדי להימנע מקומבינות.

תשובות לשאלותיך בנוגע לגיר , אמינות , וחלפים , יתנו מומחי הרכב בפורום.

ניר

פורסם

את הקורולה הרובוטית אם תפשפש ותחפש,תוכל למצא סביב ה 40 אלף, השוק שלה מת לגמרי.

אכן קורולה 2008 ליסינג עם 60 אלף ק"מ , נשמע לך הגיוני?! יש ספר טיפולים מלא במורשה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הבעיות של הקורולה הרובוטית לא קשורות לאמינות של תיבת ההילוכים. התיבה הזאת לא סובלת מתקלות חריגות, למעט החלפת מצמדים שזאת לא תקלה חריגה אבל כן תקלה שלא תמצא בגיר אוטומטי "רגיל" (כי אין בו מצמדים). הקורולה הזאת פחות מבוקשת בשוק כי אנשים לא אוהבים את הצורה שבה היא מחליפה הילוכים, זה הכל.

המחיר שצויין כאן, אינני יודע לאיזה חודש עלייה לכביש ולאיזה קילומטראז' הוא מתייחס. לרוב המחירים של קורולה רובוטית גבוהים מעט יותר, במיוחד כשמדובר על רכבים עם 50 ו-60 אלף קילומטרים.

מבחינת עלויות אחזקה אתה יכול להניח שהסקודה תהיה קצת יותר יקרה, אבל לא בצורה מאוד משמעותית.

כל חברות הליסינג שומרות תיעוד מסודר של היסטוריית הטיפולים ברכב. ההיסטוריה הזאת אמורה להגיע גם לסוכנות שמוכרת את הרכב ובהחלט מקובל שאתה, כלקוח, תבקש לראות אותה. גם אנחנו מוכרים בין היתר רכבים של חברות ליסינג (שהם ממש לא "הבררה"!!) ואנחנו תמיד מעבירים את היסטוריית הטיפולים לבקשת הלקוח. יש חברות ליסינג שמטפלות במוסכים מורשים ויש כאלו שמטפלות במוסכי הסדר שלהם. אתה צריך לבדוק מול סוכנות המכירה באיזו חברה היה הרכב והיכן טופל.

פורסם

א.זני ליסינג מציעים ליסינג תפעולי-יכול להיות זה הרכבים שלהם.

יש אנשים שמקבלים רכב מהעבודה וגרים ליד ולכן הנסועה לא גבוהה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מפשפושים כאן בפורום , אני מסיק שחברות הליסינג מוכרות את המכוניות הטובות שלהן בעצמן.

מה שנשאר (ה"בררה" בפי העם, או ה"זבלבלייה") עובר לסוחרי רכב.

מה היא אותה "בררה" , "זבלבלייה" ?

רכב שעבר תאונה קשה , רכב עם קילומטרז' גבוה.

(רכב מליסינג 2008 עם 60 אלף קילומטר נראה לי לא סביר. כנ"ל לגבי 2009 עם 50K , ואם הקילומטרז' אמיתי , למה חברת הליסינג לא מוכרת את הרכב בעצמה???)

בדוק את שני הרכבים במכון בדיקה שאתה הובלת אליו , ולא הסוחר.

אפילו סע מרחובות לעיר אחרת , כדי להימנע מקומבינות.

תשובות לשאלותיך בנוגע לגיר , אמינות , וחלפים , יתנו מומחי הרכב בפורום.

ניר

זני סוכנות רכב הוא מוסך/סוכנות מורשים של טויוטה.לא ברור מאיפה כל הקשקושים שהעלית.לפותח השרשור,זה אמנם לא מבטיח 100% אמינות אבל עם זבל הם לא יתעסקו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...