Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב כניסתי לעולם הרכב

ברצוני להביא מערכת לרכב (מיצובישי סופר לנסר 97 1600 סמ"ק ידני) + רדיו דיסק עם דיבורית בלוטוס עם יציאה למגבר וסאב

חשבתי על הרדיו דיסק הזה

autos-sound.co.il/pl_product~DEH-P4050UB~3~6.htm

אשמח לשמוע חוות דעת עליו או המלצות על רדיו דיסקים אחרים אשר יש להם את התכונות שאני מחפש

בקשר למערכת אני ממש לא מבין בהכל בסאב במגבר בהכל!

חשבתי על לקנות יד שניה עקב חוסר כסף די גדול (נער לקראת גיוס)

הסתכלתי וראיתי מודעה ביד שתים שנראה לי די מבטיחה אבל יכול להיות שזה סתם בלאי

במודעה נמכרים

מגבר פרימייר 3200W כבל דיגיטלי 2.0F סאבוופר 1500W קרוייזר השאלה אם הם בכלל מתאימים אחד לשני...

ב1100ש"ח לפני שמדברים

yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5797470 (המודעה)

מגבר חדש כזה מצאתי ב850 ואת הכבל הדיגטלי בכמעט 650

את הסאב לא מצאתי השאלה אם ההספקים הגבוהים נחוצים ובכלל טובים

הבנתי שהכבל שומר על המגבר ומעביר מתחים גבוהים לסאב ולמגבר עד היום לא ידעתי על קיומו

ktl.co.il/p/18001/%D7%A7%D7%91%D7%9C_%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99_AUDIOQUART_%D7%93%D7%92%D7%9D_2.0F

yam-m.co.il/181512/PA-854-premier-3200w

אני ממש זקוק לעזרה שלכם תודה רבה מראש!

פורסם

אני יודע שאני לא הכי ברור כי אני באמת לא מבין בזה אבל אני צריך אותכם!

מאז שהיתי ילד חלמתי על מערכת ברכב והנה היום הגיע ואין לי מושג מה לעשות ...

תודה לעוזרים!

פורסם

אממממ הכי הרבה שאני יוכל להשקיע זה 4-5 כולל הרדיו דיסק כולל הכל

השאלה אם יש צורך להשקיע כזה סכום או אפשר להביא משהו יותר מתון...

פורסם

ניסית לחפש? אתה נמצא בנקודת מוצא די סטנדרטית. אני מציע לא להכנס לאטרף וללכת למתקין שישכנע אותך וידחוף לך דברים. שב, תקרא, תשקיע ורק תרוויח מזה. לצורך העניין רדיו דיסק מיד שנייה, או אפילו ראשונה, מגבר 4 ערוצים סביר מיד שנייה וסט קומפ' נורמלי יגיעו לך לאיזור השלוש, שלוש וקצת. אפשר בשביל עוד 400 ש"ח גם למצוא כבר סאב, המחירים האלו ליד שנייה בעיקר. אם יש לך מי שיכול להביא במזוודה רכיבים מחו"ל אתה גם יכול לחסוך כי המחירים מופקעים בארץ (יחסית, כן?).

הכל חדש? אני מניח שאתה יכול "להתארגן" על מערכת באיזור ה4 לא כולל התקנה.

דוגמאות לחיפוש של "מערכת 4000"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398575&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+4000

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417576&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+4000

פה אפשר לראות איזה תרגיל ניסו לעשות לבן אדם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=389735&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+4000

שה"כ? אל תמהר. לך למפגשים ותדבר אם אנשים, אני כמעט בטוח שהם לא נושכים. מה שכן, יש מצב לדימום מהאוזניים לפי המערכות ששמו שם בזמן האחרון. אבל יותר מהכל, כמעט כולם התחילו פלוס מינוס מהמקום שלך, והרוב, אם לא כולם ישמחו לעזור לך ולהשמיע לך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש לך עצה כלשהי אני מאמין שאתה צודק בגדול אני לא מבין בזה

אשמח לעזרה בכל מקרה התקציב הוא 5 אלף כולל התקנה כולל הכל נקווה שנצליח להוציא משהו איכותי מזה.

פורסם

יש הרבה נושאים בפורום בתקציב 4-5K. בגדול סכום מאוד יפה למערכת. ההמלצות הם סטנדרטיות, רמקולים - היי אנרג'/מורל דוטק/פוקל, רדיודיסק יד שניה /חדש - קלריון או אלפיין, מגבר 4 ערוצים או 2 ערוציחם + מונו מיד שניה וסאב.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...