Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באורנג' חבילה אאל"ט של 10GB, המחיר לא זול.

לי אגב היה פעם מודם סלולרי (בלשון העם נטסטיק) של אורנג' עם חבילה של 20GB, לא ויתרתי עליו כ"כ מהר כי החבילה פשוט לא הייתה יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני,אני לא חושב ש"קשה" להם.

לדעתי הם פשוט מסתכלים על עסקים שהם ספקי אינטרנט נטו (012,בב"ל וכו') שנותנים אינטרנט "חופשי" (כביכול) בעבור 20-30ש"ח לחודש (לא מדבר כרגע על הגבלות בחוזה,משחקים בתעבורה,וכו') ולא נאה להם הכנסה זעומה שכזו.

הם מעדיפים להגביל לקוחות עם חבילות של גיגות בודדות (כנראה עניין כלכלי שלהם או משהו,אנערף)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
רשום שגם לקוחות 012 מוזמנים ליהנות :).

בינתיים אין ב-012. רק באורנג׳.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אישתי ואני ב012.

אצלי כתוב שהמפיעלה היא 012 ולאישתי אורנג'.

אצלה יש בהגדרות "הפעל שירותי דור4" ואצלי אין.

מעניין מה הקטע.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אתה צריך לבדוק אם מכשירך תומך.

אם כן הם מעבירים את כולם באופן הדרגתי (מצ"ב תמונה מהאתר),או שבקרוב תוכל להרשם ואז יעבירו אותך.

Untitled.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אתה צריך לבדוק אם מכשירך תומך.

אם כן הם מעבירים את כולם באופן הדרגתי (מצ"ב תמונה מהאתר),או שבקרוב תוכל להרשם ואז יעבירו אותך.

[ATTACH=CONFIG]388933[/ATTACH]

תומך (אייפון 5S).

תודה.

פורסם

אפשר לעלות מול הצ'אט של 012 והם מבצעים את ההגדרה ל LTE במקום. המכשיר סרב להסתנכרן בכל תוקף לרשת עד שעליתי מולם, אע"פי שהאופציה היתה קיימת.

מי היה מאמין שיגיע היום בו העלאת קבצים בסלולר תהיה גבוהה יותר מאשר באינטרנט הביתי (הוא יכל גם שלא להגיע, אילו בזק והוט לא היו עושות כל שביכולתן לחנוק את המגזר הפרטי לטובת הפתרונות היקרים שמסופקים לעסקים, אבל זה לשרשור נפרד).

Screenshot_2014-07-17-08-16-11.jpg

פורסם

אלפא, תודה.

אכן עליתי מול הצ'אט שלהם ועדכנתי. אחרי כמה דקות קיבלתי הודעה המאשרת את ההצטרפות לדור הרביעי.

משום מה עדיין לא הופיעה לי האופציה להפעיל שירותי דור רביעי. (רק שלישי).

חיברתי את האייפון לאייטיונס ואז קפצה הודעה על עדכון של המפעילה.

עדכנתי ועכשיו יש אפשרות להפעלת דור רביעי.

עודד.

פורסם

רק נקודה נוספת שחשוב לציין - כשעולים מול הצ'אט, יש להתעקש בכל תוקף שהמכשיר שלכם תומך (בהנחה ואתם יודעים זאת בוודאות - המכשיר צריך לתמוך ב 1800Mhz LTE).

הנציגים מתפקידם לוודא בכדי שלא תבואו אליהם (או יותר נכון, לחברה) אח"כ בטענות, אך נקודת המוצא שלהם היא שלא משנה איזה מכשיר יש לכם, הוא לא תומך.

בתמהיל השיחה שלי עם הנציגה היא החליטה שברשותי ה D820 (נקסוס 5), שאכן לא מותאם לתדר ה LTE שפועל בישראל (ה D821 כן מותאם). אמרתי לה שברשותי מכשיר תומך ושתבצע בכל מקרה את ההגדרה.

• תוכן חדש...