Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזמן האחרון זה נהיה בלתי נסבל,

אני משרת בצאלים, והקליטה בלתי נסבלת!

זה מגיע למצב, שהטלפון שלי שנחשב בעל סוללה חזקה (גלקסי NOTE II, החלפתי סוללה לחדשה ומקורית ע"מ לשלול תקלת סוללה), וברשתות אחרות היה מגיע לערב במקרה גרוע עם 50% סוללה, ולרוב עם 60-70% סוללה, מגיע לערב עם 20-30% סוללה במקרה הטוב.

הקליטה בחלקים מסוימים יורדת לאפס, יש הרבה הפרעות, לא תמיד מצליחים ליצור שיחה.

בבית ומחוצה לו במקומות אחרים, לרוב הקליטה טובה, אך אני מאוכזב מהאינטרנט.

בעבר הייתי בגולן טלקום. בבסיס הייתה קליטה טובה לרוב, ולא הייתה הבעיה עם הסוללה, אבל מהירות האינטרנט לא הייתה מוצלחת לרוב, ודווקא בבית היו לי הרבה הפרעות בשימוש, כי הפלאפון כל הזמן נדד מגולן טלקום לסלקום. משהו מעצבן. (עד אמצע 2013)

היו גם הרבה ניתוקים באיזור שכונה ט' בבאר שבע (כן, זה מפריע לי, אפילו שאני לא גר שם, כי אני עובר שם הרבה וצריך טלפון זמין תמיד)

בהוט מובייל גם הייתי, ואפילו במרכז היו בעיות, אבל זה היה ב2012. בבסיס זה היה נוראי. לא היה אפשר לגלוש בכלל. רק בשעות הלילה.

יש לי אפשרות לעבור לחבילה מדהימה באורנג' דרך העבודה של אבי, אבל משיחות עם חיילים ואנשי קבע שנמצאים באורנג', הקליטה בעייתית בבסיס. (החבילה כוללת שיחות וSMSים בלי הגבלה, אינטרנט של 5GB, ביטוח וכל זה תמורת 70 או 80₪)

לאן לעבור? מה כדאי?

כולם פחות או יותר עולים אותו דבר. לאורנג' יש יתרון של ביטוח (למרות שאני לא סומך עליהם, ועם המגן שיש לי, לא צריך ביטוח).

היות ואני לא כל הזמן בבסיס, אבל אני כן מעביר שם כמעט חצי מהיום, יש חשיבות לקליטה שם, אבל יש חשיבות שבשאר הארץ ובדגש על באר שבע ואיזור המרכז, תהיה קליטה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם פלאפון כבר המון שנים, גלקסי נוט מחזיק אצלי 14~16 יום על סוללה. (ארבע עשרה עד שש עשרה :twisted:)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני עם פלאפון כבר המון שנים, גלקסי נוט מחזיק אצלי 14~16 יום על סוללה. (ארבע עשרה עד שש עשרה :twisted:)

ועכשיו ברצינות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איכות הקליטה היא עניין נקודתי מאד. אני מניח שבמקום כמו צאלים תחנות הבסיס די דלילות כך שאפילו עם שימוש בתדר יחסית נמוך (850 מה"צ) הכיסוי אינו טוב.

לפלאפון חסורן נוסף לגבי גליש - הגבלת הירות של 1-4 מס"ש, למרות שהרשת מסוגלתליותר.

אישית אני מרוצה מאד מאורמג'\012, אבל אני והבנים שלי מסתובבים בעיקר באיזור חיפה, חוץ מבן אחד שנמצא מספר ימים בשבוע באיזור המרכז (וכמובן בדרכים). הגלישה בד"כ במהירות סביב 6 מס"ש, ויש נקודות שמגיעה עד 28 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש גם את הוט מובייל שעוברים בשלבים להתארח על הרשת של אורנג' בנוסף לרשת העצמאית שהם מקימים. מכיוון שההסכם שלהם עם פלאפון על התארחות על הרשת שלה עומד לפוג בסוף 2014 וכאמור אורנג' תוספת את מקומה של פלאפון בהדרגתיות. http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFAulpkppZcEzoaZDV&tmpl=pkt7&style=pkt7

פורסם

אני עם סלקום.אין שום בעיית קליטה או אינטרנט בצאלים.גם לא בשטח וגם לא בבסיסים עצמם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתה יכול להיות בגולן ולקבוע שאתה לו נודד לשום מקום. פשוט בוחר שתגלוש על רשת סלקום באופן קבוע וזהו. זה מה שאני עושה ואין שום בעיות קליטה אף פעם.

פורסם
אני עם סלקום.אין שום בעיית קליטה או אינטרנט בצאלים.גם לא בשטח וגם לא בבסיסים עצמם.

זו אופציה שחשבתי עליה, כי אמורה להיות פריסה טובה של אנטנות, כי אחרי הכול רוב אנשי קבע והקצינים בצבא משתמשים בסלקום. (למעט כאלו שבחרו לא לקחת מכשיר מהצבא)

אתה יכול להיות בגולן ולקבוע שאתה לו נודד לשום מקום. פשוט בוחר שתגלוש על רשת סלקום באופן קבוע וזהו. זה מה שאני עושה ואין שום בעיות קליטה אף פעם.

השאלה מה יקרה כשגולן יהיו עצמאים לגמרי?

פורסם

ראשית - לגולן הסכם נדידה לעוד למעלה מ-5 שנים.

שנית - נראה שגולן עושה מאמץ גדול להפוך ל-MVNO, או, לפחות, לצמצם את בניית הרשת שלה על ידי חבירה להקמת רשת משותפת עם סלקום ופלאפון.

הידיעה שהביא samg רומזת לכך שכנראה שלהוט הכיסוי הטוב ביותר - גם הרשתות המלאות של אורנג' ופלאפון וגם הרשת העצמאית שהיא פורשת די מהר (בניגוד לגולן).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו אופציה שחשבתי עליה, כי אמורה להיות פריסה טובה של אנטנות, כי אחרי הכול רוב אנשי קבע והקצינים בצבא משתמשים בסלקום. (למעט כאלו שבחרו לא לקחת מכשיר מהצבא)

השאלה מה יקרה כשגולן יהיו עצמאים לגמרי?

עד שגולן יהיו עצמאיים יש עוד המון זמן ואני דיי בטוח שעד אז יהיו מספיק אנטנות שלהם שפרוסות בכל רחבי הארץ

פורסם

כשהייתי עוד בגולן, במרכז יצא לי לראות לא מעט אנטנות עצמאיות, ואפילו בבאר שבע יש כמה (כולל אחת שנמצאת מאוד קרוב אליי בקו אווירי, וכן נקלטה במכשיר, ככל הנראה היא הגורמת להפרעות שחוויתי בבית)

אז מה ממליצים, לחזור לגולן?

פורסם (נערך)

כיון שנאמר שהכיסוי של סלקום באיזור צאלים טוב - נסה את home mobile (של הום סנטר) - מתארחת על רשת סלקום, אבל הרבה יותר זולה. אם תוציא כרטיס powercard תקבל איזה חודש חינם כך שההתנסות תהיה במחיר כרטיס סים (20 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...