Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אני טס לארה"ב. כחובב מושבע של טיפוח הרכב, אני לא יכול להרשות לעצמי לחזור בלי כמה מוצרים טובים שאין סיכוי להשיג כאן. אז לכל אלה שהתנסו במגוון רחב של מוצרים - אילו מוצרים כדאי לי לרכוש שם? דגש על מוצרים לשמירת הצבע, ואם אפשר גם חומר טוב ומוכח לניקוי ושמירה על סקאי ודמוי עור (הסלון אצלי ברכב הוא דמוי עור). חשוב להדגיש גם שעם כל הרצון להביא מזוודה מלאה :), זה לא יקרה, אז הדגש הוא על כ-4-5 מוצרים.

כל הפנאטים - התפקדו!

:-D

פורסם

נו ברצינות. אני מכיר מיליון אתרים אבל זה לא מה שביקשתי. ביקשתי מוצרים שאנשים השתמשו בהם ויכולים להמליץ, לא סתם לינק לאתר. maxizem, אני אהיה בבוסטון, ניו-יורק, ג'רזי וכו'.

פורסם
נו ברצינות. אני מכיר מיליון אתרים אבל זה לא מה שביקשתי. ביקשתי מוצרים שאנשים השתמשו בהם ויכולים להמליץ, לא סתם לינק לאתר. maxizem, אני אהיה בבוסטון, ניו-יורק, ג'רזי וכו'.

פלסטלינה - מגוויארס/Pinnacle

חומר לשטיפה וגם שימוש עם פלסטלינה - Optimum No Rinse - מוצר פשוט מעולה.

ווקס - Menzerna Power Lock , Chemical Guys 5050, Optimum Opti-seal

פולישים/קומפאונדים - Meguiars 105/205 - השילוב מושלם. Wolfgang Total Swirl Removal , Menzerna SI1500

לריפוי עור - יש מוצר מעולה של Sonax (לא זוכר את שמו.. אבל נראה לי ש להם רק אחד), כל מוצר של מגוויארס לעור בטוח יעשה את העבודה.

בגדול - מגוויארס, כל המוצרים שלה מוצלחים!

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ. ביום חמישי הזה אני על המטוס ואין מצב שאני חוזר בלי כמה מוצרים טובים!

בזמנכם החופשי - שוט!

• תוכן חדש...