Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב מיד שנייה והתחום הזה ממש חדש לי ! אני רוצה המלצה לאיזה רכבים טובים יש

עלות : 30 אלף

חסכוני בדלק

אמין

טיפולים זולים במוסך

שנת 2004 ומעללה

פחות מ100,000 קילומטר

גיר אוטומטי

ושיהיה משו לצעירים יותר !

תודה רבה המשך שבוע מצויין :-D

פורסם
אני מעוניין לקנות רכב מיד שנייה והתחום הזה ממש חדש לי ! אני רוצה המלצה לאיזה רכבים טובים יש

עלות : 30 אלף

חסכוני בדלק

אמין

טיפולים זולים במוסך

שנת 2004 ומעללה

פחות מ100,000 קילומטר

גיר אוטומטי

ושיהיה משו לצעירים יותר !

תודה רבה המשך שבוע מצויין :-D

אי אפשר להשיג הכל צריך להתפשר.

בכל אופן חפש איביזה ,קליאו,מיצובישי קולט,פיזו206,שברולט אופטרה 5 דל' (מאובזרת כולל סאנרוף,גנטים וגם שנת 2005-6)חיסרון יחיד שהיא שותה 1-9

פורסם

קודם כול אתה מחפש סופר מיני או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קודם כול אתה מחפש סופר מיני או משפחתית?

סופר מיני ..

וזב חייב להיות אוטומטי בשל הגבלות מסויימות

תודה רבה

פורסם

דיהטסו סיריון עונה על הדרישות שלך +- (5,6 אלף יחותר אולי בגלל הקילומטראז' הנמוך).

סובארו אימפרזה 2005 / 6 אמינה מאוד אולם פחות חסכונית. החזקה זולה ושרות טוב במוסכי השירות של סובארו.

לא לקנות דגם עם מנוע קטן מ-1600 (לא סוחב ואוכל יותר דלק).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

חוץ מהסריון,אתה יכול לבדוק פונטו ספייס,עדיפות לדגם DYNAMIC הוא בעל 80 כ"ס וגיר עדיף מאשר בגירסה הפחות מאובזרת CLUB,גם גטס יכולה לבוא בחשבון,פחות חסכונית מהפיאט אך די זריזה,לקנות החל מ2006,אז המנוע קיבל תוספת כח ונהיה יותר חסכוני,לעדיף דגמי GLI\GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...