Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דייהטסו שרייד אוט' שת 98.

אני מתכננת טיסה לחו"ל לפרק זמן של חצי שנה. במידה ואין לי מישהו שאני יכולה להשאיל לו את הרכב שלי, איך אני אמורה לשמור עליו? שמעתי שאפשר לנתק את המצבר והכל יהיה בסדר, אבל מישהו אחר אמר לי שהמנוע שלי ילך אם אף אחד לא יתניע אותו...

האם כל זה נכון?

תודה מראש

פורסם

האידיאל הוא לתת למישהו להניע את הרכב גם אם הוא לא משאיל אותו לנסיעות יומיומיות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כל כך קשה למצוא מישהו שאפשר לסמוך עליו שיניע\יתנייד איתה?

חייב ליהיות איזה בן-דוד או קרוב משפחה צעיר שצריך רכב אפילו לכמה ק"מ ספורים בשבוע.

זה רכב ישן, לא חייב לדאוג כל כך, פשוט לתת לבנאדם שאפשר לסמוך עליו ונגמר הסיפור.

כל מקרה, מומלץ מאוד להניע אותה כל שבוע-שבועיים (מקסימום שבועיים), חבל שיתחילו בעיות.

הנעה של 10 דקות פעם בשבוע תשמור עליה כמו שצריך.

פורסם

מוכן לקחת את הרכב אלי ,בחנייה ,נסיעה פעמיים בשבוע מנתניה עד חדרה ושטיפה פעם בשבוע.:-)

פורסם

אפשר ורצוי לנתק את המצבר זה נכון, הייתי ממליץ לשים גם על בלוקים (לא יותר מדי גבוה, שהגלגלים יהיו טיפה באוויר) כדי להוריד משקל מהבולמים וכריות הבולמים ומאחסן את הרכב בחנייה מקורה.

• תוכן חדש...