Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מחפש בנרות עבור מקום העבודה שלי צמיגים חדשים (במחיר כמה שיותר זול) לרכב שטח (ייבוא אישי, דגם שלא נמכר בישראל) טויוטה לנד קרוזר LX שנת ייצור 2009. המידה היא 750/16 ובנוסף רשום על הצמיג משהו שלא ברור לי 112/110

מישהו מכיר במרכז (אזור תל אביב בלבד) מקום שמוכר ומרכיב צמיגים כאלה?

תודה על כל סיוע.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
חברים אני מחפש בנרות עבור מקום העבודה שלי צמיגים חדשים (במחיר כמה שיותר זול) לרכב שטח (ייבוא אישי, דגם שלא נמכר בישראל) טויוטה לנד קרוזר LX שנת ייצור 2009. המידה היא 750/16 ובנוסף רשום על הצמיג משהו שלא ברור לי 112/110

מישהו מכיר במרכז (אזור תל אביב בלבד) מקום שמוכר ומרכיב צמיגים כאלה?

תודה על כל סיוע.

איזה מידה רשומה ברישיון רכב ?

פורסם
איזה מידה רשומה ברישיון רכב ?

מדובר ברכב עם מספר רישוי מקומי של גנבה ורשיון רכב של שוויץ. ברשיון לא רשום מידת הצמיג.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הנה מצרף צילום של הצמיג.

רשום לך שם 7.50/16 אבל אלו מידות באינצ'ים ולא מידה מטרית

כנס למוסך טויוטה ובקש מהם את מידות הצמיגים שמותר להתקין ברכב שלך

פורסם

הלנדרובר דיפנדר - בא במקור עם המידה הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
7.5/16= 215/85r16

מצאתי... מצאתי...

הציטוט: "לנדרוברים: לנדרובר דיפנדר מגיע במקור עם צמיגים צרים בקוטר 32 אינץ'. המידה הצבאית המקורית היתה 7.50R16, אשר לה נמצאה מידה מילימטרית מקבילה- 235/85R16. מידות אלו הם המידות הסטנדרטיות ברוב כלי הרכב הצבאיים הקלים באירופה- ויש מבחר עצום של צמיגים במידה זו- מצמיגי טרקטור, דרך צמיגי שטח צבאיים קשים מבטון, המתאימים גם לחציית הסהרה או למסע מאנגליה לסין על אותו סט צמיגים- ועד צמיגי כביש דקי דופן. עם השנים נוספה מידה "רחבה" של 265/75R16 – אותו הקוטר (32" בדיוק) אבל מעט יותר רחב. בסוף שנות ה90 ותחילת האלף הנוכחי- זו גם היתה מידה מאוד נפוצה לרכבי פנאי-שטח יפניים, ולכן יש מבחר גדול של צמיגים איכותיים גם במידה זו."

המקור והזכויות: http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1407

אוטולוקס טיירס ישראל בע"מ

המלאכה 25 ראש העין

טלפון: 03-9029696

מס' קטלוגי של הצמיג(הנקוק): 12927

ארז רונן

פורסם
מצאתי... מצאתי...

הציטוט: "לנדרוברים: לנדרובר דיפנדר מגיע במקור עם צמיגים צרים בקוטר 32 אינץ'. המידה הצבאית המקורית היתה 7.50R16, אשר לה נמצאה מידה מילימטרית מקבילה- 235/85R16. מידות אלו הם המידות הסטנדרטיות ברוב כלי הרכב הצבאיים הקלים באירופה- ויש מבחר עצום של צמיגים במידה זו- מצמיגי טרקטור, דרך צמיגי שטח צבאיים קשים מבטון, המתאימים גם לחציית הסהרה או למסע מאנגליה לסין על אותו סט צמיגים- ועד צמיגי כביש דקי דופן. עם השנים נוספה מידה "רחבה" של 265/75R16 – אותו הקוטר (32" בדיוק) אבל מעט יותר רחב. בסוף שנות ה90 ותחילת האלף הנוכחי- זו גם היתה מידה מאוד נפוצה לרכבי פנאי-שטח יפניים, ולכן יש מבחר גדול של צמיגים איכותיים גם במידה זו."

המקור והזכויות: http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1407

אוטולוקס טיירס ישראל בע"מ

המלאכה 25 ראש העין

טלפון: 03-9029696

מס' קטלוגי של הצמיג(הנקוק): 12927

תודה!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...