Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי אני מכיר את המגבר על יתרונותיו וחסרונותיו היה לי אותו תקופה לא קצרה (גם כאשר הוא לא היה מורכב על הרכב שלי אלא על הרכב של אחותי) אני יודע למה המגבר הזה מסוגל תאמין לי שמאוד כאב לי למכור אותו אבל 2000 ואט הוא לא מוציא! ועם כל הכבוד לזה שהוא אנדרייטד...

ואדי עם אפשר שתרשום רק שאתה עושה עריכה לתגובה שלך כי זה יכול לבלבל אנשים..

ניר צודק טעות בחישוב שלי משום מה חישבתי לא טוב, אפשר לראות איזה מסמך או משהו שמגבה את התגובה שלך (כאמור על מגבר מהסדרה הישנה כמו שקיים עכשיו אצל נדב)?

שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד אוהב את המגבר הזה והיה לי מאוד קשה להיפרד ממנו אבל צריך להיות מציאותי...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן,

אני לא זוכר שאמרתי שהוא מוציא 2K וואט :?

אני זוכר שאמרתי שהוא אנדרייטד

אני זוכר שאמרתי שגם אם הוא מוציא רק 1.8K וואט אין מה להיות קטנוניים כאן על 200 וואט יותר או פחות

ומה לכל הרוחות יש לאחותך לעשות עם מגבר כזה? שאפו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי ההבדל בין 1700 ל1900 כלכך מורגש?

כמה זה באחוזים? 5 אחוז הפרש?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

והכי מדהים לדעתי - הם שומעים את הכמות עם האזניים.

היחידי שכנראה עשה כאן מדידות כאלו הוא דיוויד. איך האחרים בכלל יודעים כמה המגבר הזה באמת מוציא זו חידה בעיניי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתגובתי התחייסתי למגבר הנוכחי והוא הוורסיה ה2.

ועוד דבר, לגבי מה שאורן כתב לי, אז כן, מי שקונהסאב של 3 קילווואט, ומחבר אותו על מגבר של 1.5-2 קילווואט על אלטרנטור מקורי ומצבר אומלל, לא מבין כלום בspl.

וזה שקונים ציוד כזה או אחר לא הופך אף אחד למומחה.

שמעתי מערכות בעשרות אלפי שקלים שנשמעות בית שימוש, וראיתי גם חיות spl,שמנוצלות אולי ב10 אחוז.

אבל התגובה שלי נבעה בראש ובראשונה מהמגמתיות ההולכת בפורום לאחרונה.

ומילא היה מגיע מאנשים כמו אלי, ישראל או דיוויד שמבינים מה הם עושים, הייתי מניח לזה.

אבל נהיה כאן אופנתי כל עניין הdc, תוך כדי סילוף כל הדברים האחרים.

פתאום מוצרים נהיים זבלים, חלשים, וגם אם משווים על 2 סאבים כמעט זהים, פתאום הdc נהיה "אהוד".

אני תמיד שמח שנכנסים מותגים חדשים ומבחר חדש, אבל לא על חשבון הפורום, ובטח שלא ע"י פמפום של שטויות מאנשים שאין להם קצה ירוק של מושג באודיו בכלל ובspl בפרט.

under construction..

פורסם

ניר זה לא רק ה SPL כאן,תסתכל כמה ציוד מעולה יש לך למכירה בפורום במחירים זנותיים ואנשים עדיין הולכים לפי שמועות ומה שאחרים אומרים.

איפה לפני שנתיים,שלוש כל הציוד הזה היה נשאר למכירה? היו חוטפים אותו,עכשיו? ........:?

Scan Speak

פורסם

זה לא חדש. שמגיע ציוד חדש. הישן פחות טוב.

חלש יותר. זבל ועוד.

למי שכתב שהוא היה צריך מגבר של 10K. הוא מפגר. פשוט כך.

ולמען הדורות הבאים.

תעברו על הפורום. תלמדו קצת על נצילות. על חשמל. על אקוסטיקה. ועל בנית תיבות.

ותבינו שמגבר של 10K. על תשתית זבל.

לא יתן רבע!! ממגבר טוב של 1000W על סאב נציל ותיבה טובה.

ואת זה הוכחתי אני ואחרים עם סאבים טובים ומגברים של 1000W שהוציאו תוצאות מצויינות ברכבים שונים.

ולדוגמא. תמיר.א התחרה עם סאבים של 400W בערך. ומגבר לא זוכר. וכולם היו אם פה פתוח..

בתחרות בעפולה 2 סאבים של IDMAX 12. הוציאו כמו 12W7 אחד.

אצל אליקו ברכב. היו 2 -15" ואנשים לא יכלו לשבת ברכב לידו. ולא היו לו 4 מצברים. ומגברים של 15K.

היו לו 2 סאבים ומגבר 1500W אחד. אז רבק. חלס לחרטט את עצמכם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הלוואי ועוד מישו היה מביא מונו כזה!

I need some more haters

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אתה מחפש להרחיב את מעגל שונאיך?

בוא לארוע משפחתי שלי, כנס של פולנים! :-P:-P:-P

שנאה לא תחסר לך :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אין פה הייטרס כלפייך מייק, רק אנשים שצוחקים עליך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...