Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה מאוורר למחשב נייד [lenovo 3000 / n500]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאתמול המאוורר משמיע רעשי גסיסה מתקדמים. :cry:

לפי ההוראות של לנובו ההחלפה אמורה להיות קלילה, מזה אני לא מודאג, אבל...

מאיפה הכי מומלץ להזמין?

בינתיים אני מוצא בסביבות ה-50 דולר - לא זול, אבל לא אכפת לי

כל עוד מדובר במוצר מקורי/איכותי.

תודה מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדקת שהוא לא סתום מאבק/שיערות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי הוא סתם זקוק לשימון ?

עריכה: ההגעה למאוורר קלה בצורה מגוחכת בדגם הזה, פשוט להרים את הכיסוי האחורי. אז לפני שאתה מזמין אחד חדש, כדאי לנסות לנקות ולשמן אותו. (ע"י הרמת מכסה הגומי העגול במרכזו, והתזה של WD40 או סתם 9150 לניקוי נשק שעקצת מהצבא)

Stay Dirty

פורסם

או-קיי, אפתח ואבדוק - שיערות זאת בהחלט אופציה

לאור עונת הנשירה של החתולה...

AVE - זה בדיוק מה שאני לא מתכוון לקנות. מקורי עלאק. :wink:

(אגב, ל-N500 זה מספר סידורי אחר, אבל תודה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמרתי שזה מקורי? רשום לך בקישור בפרוש שזה תחליף והמחיר בהתאם, אם תרצה מקורי אז המחיר סביבות 50$ כמו שאמרתה, אתה יכול לקנות אותו בארץ בסביבות 180-280 שקל אצל היבואן הרשמי.

אודי A4

דימה.

פורסם

צודק, חשבתי לרגע שראיתי את המילה genuine,

היא אכן לא מופיעה.

עדכון - פתחתי (אכן, קלי-קלות), ניקיתי, שימנתי.

רמת הרעש הכללית ירדה אבל במהירויות מסוימות עדיין שומעים

את הצליל האופייני של מאוורר קשיש, בקיצור, צריך להחליף.

פורסם

עדכון זריז - נקנה מאוורר מקורי אצל היבואן (44 דולר, תכל'ס זול יותר מחו"ל).

ההחלפה הייתה כל כך קלה שקשה לקרוא לזה "תיקון"...

• תוכן חדש...