Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונטסה 1300

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת להערכתכם כמה קונטסות 1300 יש בארץ שעדיין במצב נסיעה?

בתמונות של אחד המפגשים ראיתי שיש אחת שנראית במצב מאד טוב. מישהו מכיר עוד קונטסות שנוסעות או במצב נסיעה?

אני יודע שיש את הקונטסה של אלדן (עם הטאסות המזעזעות מפלסטיק) ועוד אחת במוזיאון של המשטרה אבל היא לא נראית לי במצב נסיעה.

יש מישהו שעכשיו עוסק בשיפוץ של אחת?

חבל שלא נשמרו יותר קונטסות - ממש היתה חלק מהנוף הישראלי של פעם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מצטרף לשאלה?

אבא שלי אמר שהיו מלא קונטסות 1300 וגם 900, אז לאן כולם נעלמו??

אני זוכר שעוד שהייתי קטן לפני 20 שנה תמיד חיפשתי שיראו לי מזה קונטסה וכבר אז לא היו כאלה בכלל! (מזל שיש היום אינטרנט וזכיתי לראות מזה)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אני מצטרף לשאלה?

אני זוכר שעוד שהייתי קטן לפני 20 שנה תמיד חיפשתי שיראו לי מזה קונטסה וכבר אז לא היו כאלה בכלל! (מזל שיש היום אינטרנט וזכיתי לראות מזה)

אני זוכר די טוב את הקונטסה כשהייתי ילד קטן בשנות השבעים במיוחד את העיצוב האחורי היוצא דופן שלה. אבל הקונטסות שאז ראיתי כבר היו ישנות. אני מקווה שנשארו כמה.

פורסם
אני זוכר די טוב את הקונטסה כשהייתי ילד קטן בשנות השבעים במיוחד את העיצוב האחורי היוצא דופן שלה. אבל הקונטסות שאז ראיתי כבר היו ישנות. אני מקווה שנשארו כמה.

בשנות ה70 הם בטח היו נפוצות! (להורים שלי היה 3 בזמנו) אבל בסוף 80-תחילת 90 כבר לא היו כאלה! לעומת זאת פרינץ באותה שנה היו לא מעט.

וידוע לי כרגע על 3

1. של אלדן

2.של המשטרה

3.אחת מדהימה שהופיע בהגה (כנראה של חבר מועדון)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

וידוע לי כרגע על 3

1. של אלדן

2.של המשטרה

3.אחת מדהימה שהופיע בהגה (כנראה של חבר מועדון)

אלה השלושה שגם אני מכיר, ואני חושב שרק מספר 3 נוסעת. האם מישהו יודע על אחרות?

פורסם
אני מצטרף לשאלה?

בזמנו הקונטסה נחשבה לרכב גרוע - משהו כמו דייהו של היום.

תשוב כמה דייהו רייסר היו לפני 10 שנים וכמה שרדו - אותו הסיפור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש אחת בצבע לבן היתה למכירה אם אני לא טועה בירושליים של בעל מוסך היתה מפורסמת ביד 2

בכללי המנוע 900 היה חרה של מנוע היה לי אותו מורכב על טנדר בריסקה שהוא מאותו המפעל הינו

עדיף ה1300 !:wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

לי ידוע על 1300 אחת נוסעת בזמנו הגיע למפגש שהיה על התוצרת הישראלית ועל לפחות שני קונטסות 900 אחת צפונית ואחת במצב תצוגה שמגיעה מידי פעם לשישישרון. לדעתי יותר נדיר זה הבריסקה 1300 שהיתה למשפחתי בשנות ה 70 כזה רכב לא ראיתי בכל מצב שהוא למעלה מ 30 שנה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

קונטסה 1300 היתה הרכב בראשון שאבי רכש (מודל 66,נרכשה בשנת 1975) ושירתה אותנו בנאמנות כמעט 3 שנים,אז נמכרה לשכן.

יש לי המון סנטימנטים לרכב והיתה תקופה שכל פעם שהייתי נוסע לשדה התעופה,הייתי עובר במשרדים של אלדן....

נראה לי שקונטסה היא הרכב הכי בעייתי לשימור למרות שהייתה נפוצה מאד בישראל והורכבה בה.

אין חלקי חילוף בשום מקום (ואני מדבר על דגם ה-1300),האינטרנט ריק לגמרי (חיפשתי מתוך סקרנות מספר פעמים),באתרים הקשורים לחברת HINO אין שום אזכור שייצרו פעם רכב כזה,אין מועדוני רכב למעט מועדון קטנטן (3-5 מכוניות) ובלתי פעיל מניו זילנד הרחוקה.

לא חיפשתי באתרים בשפה היפנית....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
באתרים הקשורים לחברת HINO אין שום אזכור שייצרו פעם רכב כזה,אין מועדוני רכב למעט מועדון קטנטן (3-5 מכוניות) ובלתי פעיל מניו זילנד הרחוקה.

דווקא יש

http://www.hinosamurai.org/Contents/history/dream_of_hino/chapter_1/chapter_1_e.html

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

נראה לי שקונטסה היא הרכב הכי בעייתי לשימור למרות שהייתה נפוצה מאד בישראל והורכבה בה.

אין חלקי חילוף בשום מקום (ואני מדבר על דגם ה-1300)

אני מכיר את הבעייתיות בחלקים לקונטסות, אבל איך אנשים מצליחים לשחזר מכוניות משנות ה-20, 30 ו 40 שחלפים עבורם אני משער הרבה יותר נדירים, ואת הקונטסה לא?

אי אפשר לייצר מחדש לפחות חלק מהחלקים\מכלולים?

פורסם
קונטסה 1300 היתה הרכב בראשון שאבי רכש (מודל 66,נרכשה בשנת 1975) ושירתה אותנו בנאמנות כמעט 3 שנים,אז נמכרה לשכן.

יש לי המון סנטימנטים לרכב והיתה תקופה שכל פעם שהייתי נוסע לשדה התעופה,הייתי עובר במשרדים של אלדן....

אין חלקי חילוף בשום מקום (ואני מדבר על דגם ה-1300),האינטרנט ריק לגמרי (חיפשתי מתוך סקרנות מספר פעמים),באתרים הקשורים לחברת HINO אין שום אזכור שייצרו פעם רכב כזה,אין מועדוני רכב למעט מועדון קטנטן (3-5 מכוניות) ובלתי פעיל מניו זילנד הרחוקה.

כשאני שיפצתי את הבריסקה נפלתי על מועדון קונטסה 1300 ו1300 קופה ביפן והיה לא מעט קישורים לחלקים. לבריסקה 900 שלי לא היה כלום.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...