Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על הסבת מבנזין לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פרקתי את מערכת הגז לבד כי בנוסף לכל הסכסוך שציינתי עם המתקינים הם לא הסכימו לפרק ולא להחזיר הכסף, והרכב שלי היה מושבת לגמרי כך שלא היתה לי ברירה.

כך שכן, המערכת עשתה לי בעיות חמורות, היא שרפה לי פעמיים ברציפות את חיישן האוויר וגרמה לסכנת חיים עד השבתת הרכב.

לא, הבעיות לא נפתרו, הם לא יודעים איך והם גם לא רוצים לנסות.

באזור הצפון אין איפה למלא גז מלבד אצל המתקינים עצמם שמעלים מחרים כבר פעמיים בתקופה קצרה, אפשר למלא באופן זמני בגז ביתי (אני מלאתי את "גז עבדו" שבתמרה בהמלצת J.Gaz), שם אתה יכול לשלם פחות, אבל לא מומלץ להשתמש בגז זה לאורך זמן כי חסר לו תוסף קטנטן.

במקרה שלי הירידה בכוח לא היתה מורגשת כאשר העברתי לגז.

כן, מיכל הגז תופס יותר מחצי מהמקום של תא המטען, אני שמתי מיכל של 80 ליטר שיכול להכיל כ-69 ליטר גז, מה שמקביל לקיבולת מיכל הדלק.

חוות דעת -המערכות לא השתנו עדיין, אבל הם גם לא אמורות להשתנות כי הם כבר מספיק בשלות בשאר העולם שהרי משתמשים בהם כבר המון זמן בחו"ל.

הבעייה היא ברשויות של המדינה שלא זזים בנושא, לא יוזמים הקמת תחנות מילוי, לא אוכפים ולא בודקים את התקנות, והידע של המתקינים בארץ הוא דל מאוד ואין מספיק ניסיון.

בכל אופן אני ממליץ למי שי סובארו להתקין בסובארו, יש להם מערכות נהדרות אבל מאוד יקרות, כ-14,000 ¤.

כמו כן אני ממליץ על ויאלה ישראל - מנחם בגין91 תל-אביב 66183, טלפון03-5609022 http://www.vialle.co.il/vialle.asp

הם אמינים, מקצועיים, מתאימים את המערכת ולא סתם מתקינים מה שיש, עובדים לפי התקינה ולא מדלגים כל שום בדיקה, והמערכת שלהם עובדת בשיטת הזרקה שזה הרבה יותר אמין, ובכלל המערכות שלהם הם הרבה יותר אינטגרבליות מאשר המערכות של J.Gas שמתקינים מערכות איטלקיות מאוד פשוטות של LoGas שמצמצמות את סעפת היניקה של הרכב בכ-50%.

באופן כללי אני ממליץ להמתין עם ההסבה עד שהנושא יתבשל יותר, יירכש יותר ידע וניסיון על מגוון רכבים ובעיקר שיהיה איפה למלא גז, בי כמעט ואין הכלל, לדוגמא: אני מכיר בחור מת"א שהתקין את המערכת הטובה ביותר של סובארו ולא היו לא בעיות כלשהם, הכל דפק כמו שעון, אבל הוא היה צריך לנסוע כל פעם לחולון כדי למלא גז, עד שהתייאש וביקש לפרק המערכת.

מה אתה עושה פרסומת? ומה הסיפור ההזוי על הבחור שהתקין מערכת והסיר אותה כי נמאס לו לנסוע לחולון???

זה נשמע מופלץ, הרי במקום לפרק אפשר תמיד לנסוע על בנזין.

זה נשמע כאילו המטרה שלך זה להכפיש אנשים מסויימים ולפרסם אחרים. הדבר לא מוסרי ולא אתי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

kakashi יקר,

אני מאוד שמח בשבילך שהכל הסתדר לך על הצד היותר טוב.

במקום לתקוף אתה צריך להודות לי. למה? אז הנה:

(1) הייתי יכול להמשיך במאבק איתם עד סגירתם.

(2) היו לי כל ההוכחות וכל המסמכים, ממשרד התחבורה, חוות דעת מקצועיות, נהלים ישראליים ובין לאומיים שהם הפרו על ימין ועל שמאל, מסמכים ממשרד התחבורה המראים בבירור את הסכנה שבעבודתם. פסיקת בית מישפט ועוד ועוד....

(3) בזכותי ובזכות אנשים כמוני, שנאבקו בתרבות החארטה שלהם, אולי הם הבינו שאין ברירה וצריך לעבוד ישר וללא חרטה, ואתה אחד מהזוכים מהשינוי שאולי אכן קרה.

הייתי בקבוצה גדולה של נפגעי JGAS, כשכל אחד פנה לפתרון הבעייה בצורה קצת שונה.

שאני אומר בעייה, זה משהו רציני, עד כדי סכנת חיים ממשית בכמה וכמה מובנים. ב-JGAS נהוגה תרבות החארטה כאילו הכל יסתדר מעצמו. וכשזה לא מסתדר... תקבל מהם "לך תחפש".

אז בכל אופן; תהנה מהגז ותהיה עם היד על הדופק, כי נמר לא משנה את חברבורתיו.

שנה טובה

פורסם
לדעתי ההודעה הזו פשוט חוצפנית. אני לקוח של חברת J.GAS ואצלי לא היו בעיות, אפילו להפך מאוד נהנתי מכל התהליך, הייתי מרוצה מהשרות ומרמת המקצועיות וכואב לי לשמוע האשמות כאלו. מה גם ששמתי לב שההודעות האלו משנת 2004, והחברה ב JGAS פעילים עוד היום וביצעו כנראה עוד אלפי התקנות מאז.

חזק ואמץ לחברה מ JGAS ולסער בעיקר שנתן לי שרות מעולה!

כן ירבו כמוכם.

למה אתה מרגיש צורך כ"כ עז להקפיץ שרשור מהקבר??

שמת לב לזה שאולי לא קראו אותו כבר יותר משנתיים וחצי, ועכשיו בגלל ההקפצה שלך, יצא לי ולעוד חברים לקרוא אותו.

ודרך אגב, אני מאמין להם ולא לך. כך שמה שניסית לעשות (לטהר את שמם של JGAS) לא הלך, וקרה בדיוק ההפך.

אם אתה כ"כ מתאמץ ומקפיץ שרשור בן 3 שנים, כנראה שיש לך יד בדבר. אולי אתה במקרה עובד של JGAS???

יום טוב!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

או שאולי זה קשור לשרשור התלונה האחר על גז ? כי מוזר מאוד שבאותו יום חוזרים ועולים שני שירשורים על גז . אז זה נכון שיש צירופי מקרים , אבל בד"כ יש להם סיבה . מעניין מה כאן ?

בברכה יהודה

פורסם

נכון, אבל תזכור שהלביא בסופו של דבר נכשל ושהחץ מקרטע (לפחות קיבל יעוד מופחת ביותר מהיעד הראשוני).

לעומת זאת, בעיות תקינה מטורפות בכל הקשור לנסיעה בגז, ואפילו בכל הקשור לרכב ירוק המצב פה מחפיר בצורה שלא תאומן בכל פן שהוא. גם רכבת תחתית או עירונית לא מצליחה להתרומם כלל כבר שנים, ועוד ועוד ועוד...

כך שמה שקורה בעולם המתקדם ממש לא בכרח קורה פה באותה הקלות אם בכלל.

אבל אם זה חייבים להסתדר :wink:

פורסם

כנגד JGAS הופעלו לאחרונה תהליכים של הוצל"פ בגין חובות כבדים. למיטב ידיעתי החברה על סף אם לא אחרי פשיטת רגל.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני לא מופתע כלל וכלל.

גם במקרה שלי, לאחר פסק הדין שכמובן היה לטובתי באופן הברור ביותר, JGAS לא שילמו את הדרוש, הפעלנו נגדם הוצאה לפועל שעיקלו להם, בין היתר, את חשבון הבנק, מה שגרם לעסק שלהם להפסיק לפעול בכל הקשור לתזרים הכספים, ורק אז הם רדפו אחרינו בתחנונים כדי לסגור את העיניין. אני לא רציתי לוותר אחרי כל מה שספגתי מהם, אך אשתי הרכה והענוגה הסכימה לוותר להם קצת.

וכך ורק כך הם ניצלו.

אולי הפעם מישהו (שאני בטוח שיש יותר מאחד) לא יוותר והם יעלמו.

מאז המקרה שלנו שמתי לב שנפתחו די הרבה מרכזי הסבה לגז. אני לא יודע מי טוב ומי לא. אך אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה שלי על... דפדפו למטה :idea:

• תוכן חדש...