Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אחד מאיתנו קורים לפעמים קטעים (להבדיל מפאדיחות, לזה כבר יש שירשור משלו) מעניינים במהלך היום, בעבודה, בערב עם המשפחה, משהו קטן שמישהו אמר שגרם לכם להתגלגל מצחוק ולזכור את זה, קטעים בקיצור.

למה לא לחלוק שגם אנחנו נצחק?...:lol:

וכמיטב המסורת, אתחיל.

לפני כמה זמן, התייעצתי עם התמיכה הטכנית של האתר שלי לגבי איך עושים X. התומך שאל אותי אם אני מבין HTML, התשובה הייתה "לא, אבל אני מבין ב- H2O"... (למי שלא מבין, רמז בחתימה)

גם אני וגם השותף שלי שמרנו את הפוגים מתקופת החטיבה. אני בטעות מצאתי את שלי איפה שהוא, ואשכרה הצלחתי לשכנע אותו לשחק קצת... באיזו שהיא נקודה, התחלתי לצחוק באטרף טוטאלי. אישתי באה בריצה מפוחדת לשאול מה קרה ולמה הבניין רועד... כשהצלחתי לדבר לרגע, התשובה הייתה "2 מנכ"לים יושבים על הרצפה ומשחקים בפוגים!" :lol: :lol: :lol:

(ישה, נא לקרוא את המילה "מנכ"ל" כ "מנכ"ס":wink: )

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באחד המוצ"שים האחרונים אני והאישה החלטנו לשבור שיגרה ולעשות משהו שונה,הזמנו זוג חברים נשוי אלינו למשחק מונופול אחריי שהשכבנו את הילדים לישון.

פתחנו יין שמנו פיצוחים על השולחן והרצנו משחק עם דאחקות ובראש טוב.

לקראת סוף הערב נכנס החבר שלי לשירותים וכשיצא אמר במבוכה שכנראה יש סתימה...עניתי לו שלא נורא תפרשו לבית שלכם אני כבר אסדר את זה...

הם הלכו לדרכם ואישתי אמרה לי "עזוב אותך משטויות ,בוא לישון כבר מאוחר מחר נזמין אינסטלטור" איזה אינסטלטור ?! עניתי לה,אני אסדר את זה "תעשה מה שאתה רוצה ,אני הולכת לישון!"

לקחתי מפתח צינורות ביד אחת וחוטר ביד שנייה והתחלתי לפתוח פה לדחוף שם לפמפם ועוד מגוון תיאורים אנאלים...בעוד אני מתאמץ ומזיע ב01:00 בלילה השתחררה הסתימה לפתע ופרצה כמו הר געש מהאסלה והתחילה להציף את הבית...

הייתי שתוי,עייף,המום למראה עיניי לא הבנתי מי נגד מי ,איך זה קרה .

תפסתי מהר מגב ואני קולט את אישתי שקמה משינה עקב הרעש מסתכלת עליי במבט של "אתה אידיוט..." הסתכלתי עלייה והיא עליי ואז אמרה "רצית לשחק במונופול?!,עכשיו תשחק בחרא!" באותו רגע התפוצצנו מצחוק למשך חצי שעה נראה לי, כשאני עומד באמצע מה שנראה כמו השפכים של כל השכונה אצלי בבית .

Gn'f'R

• תוכן חדש...