Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מוסך מורשה/יבואן מחויבים למסור לי לפי החוק מידע על בעליו הקודמים של הרכב? מספיק רק את השם מודפס/כתוב על דף עם חתימה של בעל העסק.

פורסם

לא,

אם הרכב לא בבעלותך,

גם לא היסטוריית הטיפולים\תיקונים.

בשביל לברר לגבי בעלים הקודמים ניגשים למשרד הרישוי, ביחד עם בעל הרכב ות.ז. שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין חובה בחוק למסור פרטים על בעליו הקודמים של הרכב

יש חובה למסור פרטים על הרכב עצמו אם הרכישה בוצעה מסוחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיבלת תשובה בשרשור אחר לגבי חובת כל מוסך וחברת ביטוח למסירת ההסטוריה של הרכב.

משרד התחבורה לא מוסר בכתב את פרטיהם של בעלים קודמים בגלל צנעת הפרט.

תוכל לברר רק כמה בעלים היו והאם הבעלות היתה פרטית.

אם אתה יכול לפרט, מדוע אתה צריך את שם הבעלים הקודם. (אני מניח שלא מדובר בפרטיו של הבעלים ממנו רכשת את הרכב אלא בבעלות קודמת לכך).

פורסם

מכיוון שהרכב היה רכב חברה הרשום על שם אדם פרטי וגם רשום על החברה בו זמנית, 2 שמות ברישיון רכב אך היד היא פרטית..

כביכול היה רכב חברה אך רק אדם אחד נהג עליו.

משמע, עדיין ישנה ירידת ערך על הרכב (כ-10%)

פורסם

אני בסה"כ צריך מסמך שכתוב בו את שם היד הראשונה של הרכב (חברה).

דרך משרד הרישוי הם יכולים להגיד לי בע"פ, אך אסור להם ללא צו בית משפט למסור לידי מסמך המעיד על כך.

• תוכן חדש...