Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אוי, אני כל כך שחוק.."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אתה שחוק? אתה? ומה עם הצמיג שלך...?."

רק אותי מעצבנת הפרסומת הזו? קמפיין של משרד התחבורה שעלה לאוויר וסביר להניח עלה מאות אלפי שקלים?

זה רק אני או שעשו יותר מדי דרמה מהתפוצצות צמיג? הרי כמה באמת פעמים זה קורה בארץ?

האם יש הרוגים או נפגעים מפיצוץ צמיג בזמן נסיעה בשנים האחרונות בארץ? אני מחפש סטטיסטיקה על זה ולא מוצא.

את סכום העתק שהוציאו על הפרסומת העלובה הזו יכלו להוציא בתיקון כבישים שיש פה בעיר, שהם מפגעים בטיחותיים

כפולים ומכופלים מכל צמיג שעומד על רכב 5-6-7 שנים.

פורסם

שיוצא לך לעבור ליד רכבי עבודה,טנדרים וכאלה,תבין על מה מדובר.

לא יודע להגיד לך כמה תאונות קרו בגלל צמיגים שהתפוצצו,אבל אני רואה הרבה כאלה שנוהגים על צמיגים תוצרת שכם, שחוקים ויבשים שהקשר שלהם לאחיזת כביש הוא לא יותר ממקרי.

פורסם

ומה עם מרחק בלימה שגדל כי הצמיג שחוק?

ושינוי בהתנהגות הרכב כי לחצי האויר לא נכונים או שונים בין הצמיגים?

צמיג לא חייב להתפוצץ כדי לגרום לתאונות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הכביש הכי טוב בעולם, ורכב עם כל מערכת בטיחות אלקטרונית שקיימת לא יעזור לך אם יש לך צמיגים שחוקים כמו אבוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה רק אני או שעשו יותר מדי דרמה מהתפוצצות צמיג?

זה רק אתה.

אין פקטור בודד יותר משמעותי ברכב מהצמיגים.

צמיג לא תקין אוחז לא טוב ופוגע בבלימה, בהאצה, באחיזה בסיבוב, בצריכת הדלק... בקיצור, משפיע לרעה על כלל ביצועי המכונית, גם אם הוא לא מתפוצץ.

קמפיין ראוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה אנשים לא מתייחסים אבל , היה הרבה יותר קולע לראש הישראלי אם היו מדברים על שיפור בצריכת הדלק ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דווקא הם הלכו על השפה שהכי מדברת לישראלים - קללות: "יצאת ונטיל"

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם אתה עד כדי כך מקל ראש בעניין הצמיגים -

אז הפרסומת הזאת נעשתה בדיוק עבור אנשים כמוך,

ואתה רק מוכיח כמה הם צדקו בקמפיין הזה.

פורסם
דווקא הם הלכו על השפה שהכי מדברת לישראלים - קללות: "יצאת ונטיל"

תשדיר מבורך רק שהכוונה בקריאה "יצאת ונטיל" בתשדיר היא למשהו חיובי אבל האסוציאציה שעולה (אצלי בכל אופן) היא שלילית.

להגיד למישהו יצאת ונטיל כאילו אמרת לו שהוא לא עושה כלום, שהדבר היחיד שהוא עושה זה להוציא אוויר ברעש גדול..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש חשיבות רבה להעלאת המודעות בנושא צמיגים. מספיק שבן אדם אחד החליט לבדוק את הצמיגים שלו ולהחליף אם צריך - יצא תשדיר מבורך.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משער שאתה מתעצבן מזה כי הם משדרים את זה מלא פעמים ביום וזה מציק לשמוע. זה טוב, כי זה נכנס למח. גם למח של אנשים שלא אכפת להם בשיט ממצב הרכב, כנראה לא אנשים כמוך שחשיבות צמיגים תקינים ברכב ברורה להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
"אתה שחוק? אתה? ומה עם הצמיג שלך...?."

רק אותי מעצבנת הפרסומת הזו? קמפיין של משרד התחבורה שעלה לאוויר וסביר להניח עלה מאות אלפי שקלים?

זה רק אני או שעשו יותר מדי דרמה מהתפוצצות צמיג? הרי כמה באמת פעמים זה קורה בארץ?

האם יש הרוגים או נפגעים מפיצוץ צמיג בזמן נסיעה בשנים האחרונות בארץ? אני מחפש סטטיסטיקה על זה ולא מוצא.

את סכום העתק שהוציאו על הפרסומת העלובה הזו יכלו להוציא בתיקון כבישים שיש פה בעיר, שהם מפגעים בטיחותיים

כפולים ומכופלים מכל צמיג שעומד על רכב 5-6-7 שנים.

אני זוכר מספר מקרים בכביש 6, שעקב המהירות הגבוהה, צמיגים מוזנחים היו מתפוצצים עם אבידות בנפש. צריך להקפיד הרבה יותר על נושא הצמיגים וטוב שעלה כזה קמפיין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת שרק ביום העצמאות ראיתי רכב בצד הדרך שהתפוצץ לו הצמיג. אנשים שוכחים שהצמיגים זה הקשר היחיד של האוטו עם הכביש.

אני אישית הדבקתי נייר שכתוב באותיות של קידוש לבנה עם הכותרת "החשיבות שבמילוי אוויר בצמיגים" על הדשבורד, כדי לנסות לגרום לאחי הקטן כן שידאג לבדוק ולמלא לחץ אוויר תקין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קצין הרכב של העבודה מחליף לו, נראה לך שהוא יחליף בעצמו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...