Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי שמן ומסנת למנוע

עכשיו אני מתניע הכל סבבה , אני נוסע ופתאום אני קולט את הנורה של בלם היד דלוקה , חשבתי שלא הורדתי אותו אני מנסה להוריד ואז אני קולט שהוא בכלל לא מורם

חשבתי שזה בגלל השמן החדש יום יומים הכל חוזר , עכשיו אני לא מבין מה קורה?

כשאני מוריד את הבלם עדין הנורה דולקת ..

מה הבעיה כאן?

פורסם

ניסים שלום רב !

בדוק מפלס נוזל בלמים, במיכל אגירת נוזל בלמים במשאבת בלם מרכזית בתא המנוע, והשלם לפי הצורך, נוזל בלמים , בקטגוריה דוט 3 .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האם הדוושת בלם הפכה לקשה מהרגיל?

לפי מה שזכור לי קיים על הבוסטר(מגבר בלם) חיישן תת לחץ שכאשר המשאבת וואקום בונה לחץ הנורה מתכבת, יכול להיות שהמשאבת וואקום חלשה(זה יגרום לדוושה להיות קשה) או שהחיישן תת לחץ התקלקל.

במידה וחסר נוזל בלמים(גם סיבה להידלקות הנורה) אז צריך לבדוק את הסיבה לירידה במפלס, אם כתוצאה מרפידות שחוקות או נזילה במשאבות אופן בעיקר זה נפוץ ברכב הזה.

פורסם
ניסים שלום רב !

בדוק מפלס נוזל בלמים, במיכל אגירת נוזל בלמים במשאבת בלם מרכזית בתא המנוע, והשלם לפי הצורך, נוזל בלמים , בקטגוריה דוט 3 .

בברכה

צביקה

צביקה שלום ,

האם ידוע לך איזה נוזל בלמים אני צריך להוסיף במולטיפלה דיזל 2001 ?

תודה

פורסם
ניסים שלום רב !

בברכה

צביקה

אני חושב שזה זה

כשרציתי לנכז את שמן המנוע בטעות ניכזתי שמן אדום , יכול להיות שזה זה?

ואיך אני יודע מה צריך למלא חזרה?

פורסם

ניסים שלום רב !

עשית סמטוחה עם הנוזלים ברכב, וגרמת לכך " שהקרבורטור נפל לרדיאטור ועשה שם סמטוחה"(זאב רווח בסרט החגיגה בסנוקר)!

שמן מנוע מנקזים דרך פקק ריקון באגן השמן.

נוזל אדום, הוא נוזל הדראולי של תיבת ההגה.

נוזל בלמים הוא נוזל בצבע צהוב/ שקוף, והוא נמצא במיכל מפסיק שקוף, המורכב על משאבת הבלם, קרוב לקיר האש, מעל דוושות הבלם, בתוך תא המנוע.

נוזל הבלמים הוא מסוג דוט 3, כשאתה קונה אותו בחנות חלפים, ציין את סוג הרכב ושנת היצור ובקש נוזל בלמים בתקן דוט 3.

במידה וריקנת את מיכל האגירה של תיבת ההגה כח, שהוא נוזל הדראולי בצבע אדום /שקוף, יתכן ונדלקה לך נורת אזהרה על מחסור בנוזל תיבת הגה כח.

המלצה חמה ישר מהתנור הגז במנגל, גש למוסך בהקדם האפשרי, הנזק היכול להגרם לרכבך, הוא גם מסוכן בטיחותית, וגם מסוכן לכיס, ועלול לעלות לך ביוקר, ראה הוזהרת !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...