Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי מעורב בתאונה (לא רצינית ,אגב) והנהגת התחילה להשתגע ובסוף החלפנו פרטים . היא איימה ואיימה ואמרה שאם לא היה לי ביטוח היא הייתה לוקחת את זה למשטרה . לא חשוב כרגע מי ומה (אבל היא הייתה אשמה) השאלה נניח ונהג לא עושה צד ג' ונכנס למצב של תאונה אז מה קורה ? אם פונים עליו למשטרה מה בעצם ההליך שנפתח נגדו ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

אתה לא חייב שיהיה לך ביטוח לרכוש לא מקיף ולא צד ג' אלא רק ביטוח חובה כנגד נזקי גוף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה אבל פיספסתם את השאלה שלי

אם אני יוצא שלם והיא יצאה שלמה בגופה .

ונניח שאין לי ביטוח ג' והיא מתקשרת למשטרה . אז המשטרה לא מתערבת ? הביטוח שלה פשוט תובע אותי ?

פורסם

כי הנושא שפתחת אותו הוא ביטוח אז אנשים מבינים ביטוח

משטרה לא מתערבת בד"כ בתאונות נזק.

ואם צד חושב שהצד השני אשם הוא תובע אותו על הנזק שנגרם לו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משטרה לא מתערבת בד"כ בתאונות נזק.

ואם צד חושב שהצד השני אשם הוא תובע אותו על הנזק שנגרם לו.

אתה מתכוון שהיא מתערבת רק כשיש נזקי גוף ? או פגיעה במתקנים / תשתיות ציבוריות ?

ויופי שהצד יכול לתבוע זהאומר שאני יכול לתבוע ממש כמו חברת הביטוח , אולי אצטרך עורך דין ,זה הכל (נזק פי 5 מתשלום ביטוח ג)

פורסם

רוב הנזקים כשאין ביטוח לרכוש הם על סכומים לא גבוהים שנכנסים לתחום בו עוסק בית המשפט לתביעות קטנות ( או כפי שנהוג לכנות אותו בהלצה בית המשפט לתביעות פח ) היום עד 32700 ש"ח

שם הכניסה אסורה לעורכי דין ( רק במקרים מיוחדים ) וההתגוששות היא נהג מול נהג מקסימום מול איש מחלקת התביעות של חברת ביטוח ואלה, כרישים .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רוב הנזקים כשאין ביטוח לרכוש הם על סכומים לא גבוהים שנכנסים לתחום בו עוסק בית המשפט לתביעות קטנות ( או כפי שנהוג לכנות אותו בהלצה בית המשפט לתביעות פח ) היום עד 32700 ש"ח

שם הכניסה אסורה לעורכי דין ( רק במקרים מיוחדים ) וההתגוששות היא נהג מול נהג מקסימום מול איש מחלקת התביעות של חברת ביטוח ואלה, כרישים .

תודה דוד ישראל . אתה תמיד מספר לי עוד משהו שכנראה הייתי צריך לדעת מזמן .

פורסם

תמיד אמרתי לאחותי שממך יצא ילד טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...